Scudo Sports

Carraro 2015 modelleri

@Berke K.

Sitede düzeltmişler dediğiniz doğruymuş: (link)

• Beğen
Tepkiler: Berke
Scudo
227'nin rengi çok güzeldi keşke değişmeseydi :( umarım renk seçeneği vardır

XTR setli bisiklet yapıp karbon kadro kullanmamak, ya da yarı-prof diyebileceğimiz dağ modellerinde park ayağı görmek. ???

@Eray I
Bence park ayağı olması pek sıkıntı değil sonuçta tercih edenler de olabiliyor istemeyen bisikletçide söktürebilir.

destek çıkarken malesef kadroyu çiziyor :) tabi dağda kullanırken alet komple çiziliyor o ayrı

@gokaykr
neden bu şekilde düşünüyorsunuz merak ettim. ben donanım olarak ve aksesuarlarıyla tam bir tur bisikleti gibi görüyorum. acaba kadro mu uygun değil. bilgilendirirseniz sevinirim.

@mehmet c. uzak
carraronun marka algisindan dolayi boyle soyledim acikcasi. evet eksiksiz cok guzel bir bisiklet ama muadilleri de benzer fiyatta ornek olarak vsf cube scott gibi. mesala 2013 scott venture 40 var 2500tl, fuji touring var, 2000tl evet donanimi daha dusuk ama 1000tl gibi bir fark var ve celik kadro. bunu soylemeye calistim :D

@mehmet c. uzak
Kafadan sallama bir yorum atmış...

@Berke K.
uslubunuz icin cok tesekkurler. uzun suredir forumdaymisiniz forumun uslubu bumu acaba?

Sevgili arkadaşlar, carraro tasarımları ok güzel ama müşterinin kesinlikle arkasında durmuyor haberiniz olsun.En basit sorun yaşadığınız zaman sizi sap gibi ortada bırakacaklarına şimdiden emin olabilirsiniz. Carraro tarafından ortada bırakılmış veya Ağzı yanmış bir bisiklet sever olarak aynı fiyata gidin Salcano alın Scott alın ama carraro veya bianchi asla...Adamların müşteri memnuniyeti gibi bir derdi yok. doymuşlar açıkçası...

@münir.k
İnternet sitesinde mevcut.

fiyat listesini görmemişim, fatbike 1278 lira imiş bence gayet iyi.

@Mustafa Faruk Demir

aynı kanıda değilim, geçen yıl aldığım sportive'in arka disk freninde sorun çıktı, kaç kere aradılar, mail attılar. götüreceğim servisi sordular, söyledim, ben daha gelmeden servisi aramışlar, bi müşteri geliyor, yardımcı ol demişler. adam beni gördüğü gibi "abi hoş geldin, biz de seni bekliyorduk" dedi ve sorun çok kısa bir zamanda çözüldü. garanti belgesi ve faturayı bile istemediler. telefonla da bir kaç kez arayıp son durumu ve memnun olup olmadığı sordular. ben bir sıkıntı görmedim ve yaşamadım. belki de farklı yetkililere denk gelmişizdir, bilemiyorum. kişilerin hatalı tutumları kurumlara ne derece mal edilir, o da tartışılır.

Yol bisikletlerinin ağırlıkları şöyle.Biraz ağır olduklarını rahatlıkla söyleyebilirim

28" CARRARO FIXIE ERKEK 520H 1-V MAT MAVİ

11,28

OK

28" CARRARO CR-RACE 052 ERKEK YARIŞ 540H 20-V mat siyah-mavi

10,2

OK

28" CARRARO CR-RACE 062 ERKEK YARIŞ 540H 22-V mat koyu mavi-gri

9,74

OK

28" CARRARO CR-RACE 022 ERKEK YARIŞ 540H 16-V mat siyah-turuncu

10,7

OK

28" CARRARO CR-RACE 012 ERKEK YARIŞ 520H 14-V mat beyaz-siyah

10,7

OK

28" CARRARO CR-CX GIRO ERKEK YARIŞ 530H MD 20-V MAT SİYAH-BEYAZ

10,8

OK

Bugün bir adet Sportive 224 Sipariş verdim. Umarım memnun kalırım.500-600 aralığında bakarken bi anda 700lere çıktım hızımı alamadım daha da yükselmeden bunu aldım :) n11.com'da 55tl kupon vardı kampanyadan. 861TL'ye aldım.

Şehir serisinde çok değişik modeller var, güzel bir seri olmuş.
Fixie modeli aslında fixed olmayan single speed bir bisiklet.

Bu hafta nasipse 224 alacagim.Peki bu bisiklet toprakli yollarda da surulebilirmi…

@serciho7 bence çok iyi yapmışsın bende 224 bakarken çıtayı bir tık yükseltip bisikletçimin tavsiyesi ile 225 aldım yaklaşık 1 haftadır biniyorum sorun yok çok keyifli.Sende benim gibi evveliyatında Mtb ci isen biraz alışma süreci gerekiyor.Ama seçimin f/p süper.

@Onurcan0760
Belki inanmayacaksin cocuklugumda taka tuka bir bisikletim vardi.Buda ikinci olacak o kadar.Bununla tura falan ciktigimda toprakli yolda surebilirmiyim.

Geri