Scudo Sports

Carraro 2012 Modelleri

cahitacil

Daimi Üye
Tepki
74
İsim
Cahit AÇIL
Merhaba! Arkadaşlar 2012 Carraro modelleri Türkiye'ye ne zaman gelecek, bilgisi olan varmı?
Ben şu sitede farklı modeller gördüm. Acaba bunlar 2012 modelleri mi?
(link)

Scudo
Bunlar Türkiye 'ye gelmemiş 2011 modelleri aşağıya doğru bakarsanız 419 grunge var o 2011 modeli yani daha 2012 ler çıkmamış sanırım

evet bunlar 2011 türkiyeye ocakta gelicek bugün baktım modellere süper modeller çıkarmış tavsiye ederim ben ghost almayı düşünüyodum şimdi carraroya döndüm birden :)

Hmm, bende 2012 sandım. İnşallah yine tasarımları 2011 gibi güzel olur.

tasarımlarını ben çok beğendim hatta 2011 katlar bence, busenenin modası carraro olacak gibi gözüküyor :)

• Beğen
Tepkiler: Xoqo
carraro bir italyan markasıdır bianchi satın aldığından bu yana sadece belirli modelleri bulunduruyor ülkemizde oysaki gördüğünüz gibi çok etkileyici modelleride var 2012 modellerini bende sabırsızlıkla bekliyorum shimano sram gibi güçlü komponent üreticileride modellerini yeniden düzenleyerek piyasaya sürdüler yenilenmiş ekipmanlar ile 1 kat daha fazla sürüş konforu yaşayacağız demektir

2012 model carrarolar carraronun italya resmi sitesinde yayınlandı.Türkiye'ye bir an önce gelmesi dileğiyle..
(link)

Düşük modellerde grunge ve daytona aynı kalmış,ama 417 turner tasarımı değişmiş ve bence oldukça güzel olmuş..

Bu marka hakkında olumlu/olumsuz kullanan arkadaşlardan yorum alabilirsen iyi olur diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Enes Düzgören
936 daytona kullanıyorum. 1000 tl altında alınabilecek modellerden biri. hidrolik disk fren artısı da var. kadro biraz ağır. 3 - 5 gr ağırlığın hesabını yapmıyorsanız güzel. dengesi kullanımı gayet yeterli. sağlam bir duruşu var. 1 senedir kullanıyorum. 2012 modelleri de aynıymış. ben gayet memnunum.

(link) ben bu bisikleti almak istiyorum dahah belirleyemedim salcano ile gelip gidiyorum bu carrora bisikletin donanımı iyimi kötümü acaba

@Onurcan Ökse

ben de yeniyim , ama arastırıp öğrendiklerime göre ilk olarak maşası iyi fakat arttırıcı sitemi biraz zayıf ve mekanik fren pek tavsiye edilmiyor ama fiyatına göre bence iyi bir model neyse cok uzatmayayım . Daha iyi anlayanlar size cevap verecektir :)

• Beğen
Tepkiler: Enes Düzgören
CRX 912 İtalya sitesinde yok ve kadro boyu yazmıyor?

Geri