Scudo Sports

Carraco Race 1053 D

@talha yavuz

tesekkurler. mekanik disk ama bu modelim hidrolik disk olan modeli karsiyaka seda bisiklet'de satiliyormus. oradan bir yetkili ile konustum.

Scudo
@Canturk Sabaner

boşver abi
alan arkadaşlar memnun görünüyorlar
onların tepki göstermesi lazım degil mi en çok ?

malesef istisnalar hariç olmak üzere çoğunluk bisiklet esnafı da bu şekilde ben yaptım oldu tarzında yürüyüp gidiyor.

@kerem seckin

ben almadan once aradim bolge mudurlugunu boyle bir urunden haberi olup olmadigini sordugumda, bu urunun satisindan haberi oldukarini, ve ozellikle sordum ki;" bayilerin kendi topladiklari bir model olmadigini" ustune basa basa soyledi. ama tabiri caizse agzinda laflari geveledi desek daha dogru olur.

sonradan seda bisikleti aradim. oradan bulent bey sagolsun, model hakkinda yeterli bilgiyi carraro bolge mudurunden daha acik bir sekilde izah etti. urunun aslinda ihracat fazlasi oldugunu, bayilere dagitip satisinin gerceklestigini, satis politikasi olarak cok yanlis oldugunu soyledi. ilginc olan carraro'nun urunun arkasinda olmasi. ama kataloglara ya sitelerine koymamasi. kesinlikle katiliyorum o yuzden tepkilere.

24.07.2010 tarihinde aldığım (garanti belgesinde de tarih yazılı) bisikletimi ani gelişen mali bir sıkıntı nedeni ile satıyorum. Selesine 2-3 defa oturdum ve en fazla 4 km yol yapmışımdır. Kesinlikle düşme veya düşürme gibi bi olay yaşanmamıştır. En ufak bir çizik dahi yoktur. Tek bir vidasıyla dahi oynanmamıştır. Anlıyacağınız ha benden almışsın ha mağazadan tek farkı fiyatı. Fiyat peşindir. Ankara içinde alıcının kapısına kadar bırakabilirim (tabi arabamı satmadan önce davranırsanız). benim bisikletimin kadro rengi siyah kadro boyu 43-44 cm'dir.Acil olduğunu tekrar hatırlatırım.

Carraro 1053 D 26 Mekanik Disk Fren 24 Vites Detay Bilgisi
MODEL CARRARO 1053 2624V.MEKANİK DİSK FREN
KADRO CARRARO ALLOY 473 H RACE
AMORTİSÖR CARRARO RST OMEGA
GİDON HB-XC-180 OS SİYAH MAT W:600 B:6 DIA:31.8/22.2
GİDON BOĞAZI FSA-ST-OS-190LX A-HEAD Al SİYAH MAT E:100 R:6DG DIA:28.6 /BARBORE:31.8
SELE SAPI SP-SL-280 ALÜMİNYUM SİYAH L:350mm DIA:31.6mm
KRANK TAKIMI AFCM191C244C3 42X34X24 SİYAH ÇELİK/MUHAFAZA SİYAH/170 AI.SİYAH
ÖN GÖBEK KT- MD7F AI. SİYAH 32H OTOMATİK-M9*100mm*108mm H/H
ARKA GÖBEK KT-MD4R Al SİYAH / 32H / OTOMATİK 135X145 8/9VİTES DİSK FREN H/H
JANT 26/559X19 AIRLINE-1 ÇİFTKAT Al SİYAH 4X8 32H-D:6.5 TRAŞSIZ/ÇİZGİLİ
ARKA DEĞİŞTİRİCİ ACERA ARDM360SGSL 7/8-VİTES DİREKT-BAĞLANTILI SİYAH
VİTES+FREN KOLU ASTEF50R8AS SAĞ-8 VİTES EZ-FIRE İNDEX TEL/2050mm
VİTES+FREN KOLU ASTEF50LSBS SOL 3-VİTES EZ-FIRE İNDEX TEL/1800mm
ARKA DİŞLİ ACSHG308132P 8-VİTES 11-32 KASET
FREN DİSK FREN ÖN NOVELA +ROTOR 160mm SİYAH MEKANİK ENM
FREN DİSK FREN ARKA NOVELA +ROTOR 160mm SİYAH MEKANİK ENM

evet sahibindende de ilanım var. ilan numarası 28857246. en son 570 TL ye bırakırım. kadro boyu 43-44cm ve rengi siyah. hala satamadım anlamıyorum neyi düşünüyorsunuz arkadaşlar.

Geri