Scudo Sports

Carraco Race 1053 D

anspoki

Aktif Üye
Tepki
107
yeni uretilen, stoklarda olup kataloglarda olmayan, global sitesi dahil hicbir yerde izine rastlanaman modeli bugun aldim. cep telefonuyla da olsa cekilen fotograflari yukledim.

not aldigim ozellikler (dogru yanlis teknik olarak bilemiyorum)

Shimano Dual SIS Index Crank Set
velo sele
shimano acera 24 vites
fsa 20 mm setback
SHIMANO CS-HG30-81
fsa os 190 110 mm stem
kmc zincir
RST REMOTE LOCK OUT SUSPENSION
Omega Suspension System
saccon fren
cst mtb lastik
etrto jant 559x19

Scudo
ben de aynı modele biniyorum.çok memnunum.fiyat performans kıyaslaması yapacak bilgilere sahip değilim:)hocam bi de nereden aldın acaba?

güle güle kullanın. ben de carraro almayı planlıyorum. daha sonra bisiklet hakkında izlenimlerinizi paylaşırsanız burada sevinirim :)

@erayc

tesekkurler. elbette paylasirim ve sunu belirtmek isterim ki, dis piyasa icin uretilmis ve ic piyasaya da satisiyla baya bir konusulacak sanirim carraro.

@hasim yuce

hayırlı olsun öncelikle.

ben bu "ara model" (ne demekse?!) işini hiç sevmedim.
efendi gibi sitene koy donanımı yaz bisiklet satışı yapmadan önce.

neyse benim şahsi kanaatim bu tabi.
tekrar hayırlı olsun.

@kerem seckin

oncelikle tesekkur ederim, dediginize kesinlikle katiliyorum. en onemlisi modeli secerken bir kaygi da duyuyorsunuz. ama ben risk alip aldim bu bisikleti.

@hasim yuce

Hayırlısı olsun. Güle güle kullan arkadaşım. Ben de ordan aldım aynısının kırmızısı...

@Turhan Yalçın

iyi gunlerde kullan. kirmizi da cok guzel. son anda bu rengi aldim. nasil memnun musun sen de?

konuya açıklık getirmek adına carraro istanbul bölge müdürlügünü az önce aradım.

iyi haber 1053D diye bir modeli inkar etmediler. :) çakma degil yani :)

ihracat fazlası bir ürün olduğunu söyledi yetkili
internet sitesine de ara bir ürün olduğu için koymayacaklarmış

bunlar ara modeller değil arkadaşlar,geçen sene piyasaya girmişti carraro bir kaç modeliyle, onlara çok benziyor kadroları..

piyasaya yeni giren bisiklet olduğundan ucuz fiyatla kadro satışı olsun istediler bence ancak bizim çakal esnafımız bu kadroları kendi parçalarıyla donatıp satıyorda olabilir.

ancak geçen seneki modellere benziyorlar,fotoğraf bulursam ekleyeceğim hemen.

arkadaşlar buldumda,kadro 2009 senesinin 473 h race kadrosu, kanıt olarak şu linkteki aynı modele bakabilirsiniz..

(link)

piyasada böyle yalan dolanla bisiklet satan insanlar oldukça daha çok kazıklanacağız sanırım.

ara model diye birşey yokmuş demekki,carraro istanbul bölge müdürünün bu konu hakkında bilgisiz olmayacağına göre ara model yerine 2009 model demesi etik olarak daha uygun olurdu sanırım.

Geri