Kerem Özbayrak
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.580
- Bisiklet
- Giant
Evet arkadaşlar haber aşağıda. Bana göre tartışmaya açık. Benim görüşüm uygulamanın kağıt üzerinde doğru ancak pratikte saçma olduğu yönünde. İlk aklıma gelen örnek, dün kaldırım üzerine hayvanın teki aracını öyle bir park etmiş ki bebek arabası süren bir anne yola inmek zorunda kalmıştı. Aynı şey ve benzeri zorluklar defalarca benim de başıma geldi. Aracını yayaların yürüme alanına hayvanlar gibi parkeden insansılar için zabıta polis doğru dürüst işlem yapmazken bisikletlerin bu şekilde toplanması insanı kızdırıyor. Diğer bir sosyal medyada bir kullanıcı yorumundaki örneği vermek isterim: "Vücudunda kanserli hücre varken saçım dökülüyor diye doktora gitmek olur." demiş bu uygulama için. Öncelik sırası dikkate alındığında işgüzarlık gibi geliyor bana. Bisiklet toplama basit bir iş ne de olsa. Bugün bisikletiniz çalınsa kimse umursamıyor neden toplanmasın ki?
Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Zabıta ekipleri araç trafiğine kapalı saatlerde Çark Caddesinde bisiklete binenlere karşı uygulama yaptı.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri trafiğe kapalı alan olan Çark caddesinde bisiklet, motosiklet ve elektrikli bisiklet ile gezen vatandaşlara karşı uygulama yaptı.
Caddede bisiklete binmenin yasak olduğunu bildiren ekipler, bisikletle birlikte yaya yürünmesi gerektiğini söyledi. Bisikletle seyir halinde olanlar vatandaşlar ise durdurularak ve bisikletleri alınarak zabıta kamyonetine yüklendi.
Vatandaşların Karaağaçdibi'nde bulunan Zabıta birimine müracaat ederek gerekli ceza tutarını ödedikten sonra bisikletlerini geri alabilecekleri kaydedildi.
Ekleme: (link)
Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Zabıta ekipleri araç trafiğine kapalı saatlerde Çark Caddesinde bisiklete binenlere karşı uygulama yaptı.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri trafiğe kapalı alan olan Çark caddesinde bisiklet, motosiklet ve elektrikli bisiklet ile gezen vatandaşlara karşı uygulama yaptı.
Caddede bisiklete binmenin yasak olduğunu bildiren ekipler, bisikletle birlikte yaya yürünmesi gerektiğini söyledi. Bisikletle seyir halinde olanlar vatandaşlar ise durdurularak ve bisikletleri alınarak zabıta kamyonetine yüklendi.
Vatandaşların Karaağaçdibi'nde bulunan Zabıta birimine müracaat ederek gerekli ceza tutarını ödedikten sonra bisikletlerini geri alabilecekleri kaydedildi.
Ekleme: (link)