engin güner
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 704
telefondan yaziyorum kusura bakmayin merhaba Forum dostlari beni taniyanlarimiz vardir. Ama yinede anlatayim biraz; kendi kit kanaat imkanlari adeta hiçlikten gelen bütçesi ile yaklaşık sekiz yildir yazlari tura çikan ve bu yolculuklarda kendi oz butcem ve yardimci olan gonul dostlarim disinda hic bir şekilde maddi yardim almayan birisiyim.Derdim sakin yanlis anlasilmasin amacim bir şekilde maddi şeyler beklemek degil.Yillar icerisinde elimdeki bisiklet hayli ile Kirk bin kusure dayandi.Her sene duzenli olarak kendi imkanlarimi kullanarak zincir, ruble, vitesi aksamini tamir edip yola çikardim .Bu sene bazi aksakliklarim oldu.Çözemedigim lastik arizasi ve arka duzen sorunlari...Fakat iyi bir bakim yapmaya karar verdigimde gittigim hangi iyi mekanik bisikletçi ya benimle ilgilenmiyor veya başindan saviyor. Yok senin bisikletin hurda yok senin bisikletin şu su busu degisecek bunlar cok masraf yok degmez yok kadrosu ufak yok hor kullanmissin yok zinciri bitmiş.Bu gibi seyler olduğunu bende biliyorum.Zaten bu sene ben 5430 km yol yaptim .Allah aşkına ne istiyor bir bisikletci ne ne ne yani anlamiyorum. O kadar yolu gidip biblo gibii bir bisiklet mi zaten zinicir her sene değişiyor zaten her sene zikkim ruble degisiyor e bu senenin farki ne bir bisiklet kirk bin km gorunce hurdasi mi cikiyor yapmayin abicim yav.Ben ne koga miyata alabilirim nede fuji turing nede surly yok elimde oyle bir dunya yok bu sene turda sadece 450 lira harcadim.Yahu anlayin bu bisikletlerden daha beter bisikletlerle dunya dolasan insanlar var.O kadar mi zor bir göbeği acip yaglamak o kadar mi zor bir tel degismek o kadar mi zor bir bisiklete bakmak illa her zaman iyi bisiklet her zaman iyi donanim satilmasi ve kazik yenmesi sartmi yahu bir bak Allah aşkına su bisiklete senin gitmez dedigin o bisiklet bu sene sorunsuzca 3900 km gitti sonra yanlis mudahale de ariza verdi .Bu yazdiklarim ilgi cekerse ve yazi kaldirilmaz ise resim ile paylaşım yapacagim. Umarim bir sekilde post mesaj alir.