Scudo Sports

Carbon meraklılarına..(izleyiniz)

İdris ACA

Forum Bağımlısı
Tepki
1.406
Evet arkadaşlar ''carbon'' birçoğumuzun ilgisini çekmektedir.maliyeti ve üretiminin uzun sürmesinden dolayı fiyatı da oldukça yüksektir.en önemlisi kırıldığı zaman tamiride yoktur:( .(yapılsa bile başka sorunlar yaşanır)

Asıl sizlerle paylaşmak istediğim videolara gelelim.Burada, metale birebir carbon görünümü verme videolarını izleyelim.Oldukça basit bir yöntem aslında.

buyrun videolar:)
Adamlar arabasını boyatıyor.carbon merakı onlara da bulaşmış:p

Ben ilerde deneyeceğim.zaten. Boyanmayı bekleyen bir kadrom da var.Şu kullandıkları ismi ne bilmiyorum,''elek'' gibi delikli olan şeyden bulursam kesin deneyeceğim

Scudo
Ya bu 'elek gibi delikli şey' bana, marketlerde satılan halıların kaymaması için kullanılan bişeyi hatırlattı..Oda rulo halinde satılıyo ve bu şeye çok benziyor..kullanıla bilir belkide..Yakın zamanda fotoğrafını çekerim..:D :)

-----------------

Şimdi yakından baktım fazlada benzemiyomuş..Boşlukları daha kapalı boya geçmeyebilir yani..:p

@Bulunmaz

Selam bu bahsettiğiniz halıları kaydırmasın diye kullanılan malzeme kalın biz onu kesip arabanın torpidosuna koyarız üzerine konulan telefon vs. kaymasın diye. Bu videodaki kullanılan malzeme çok daha farklı bir şeye benziyor. Ben halıkaydırmaza benzetemedim. Başka bir şey olsa gerek. Birde düz ara kaputuna çok güzel uygulanırda yuvarlak kadroya uygulamak biraz zor gibime geliyor.

@soneryen
Mutlaka zor olacak ama kolayı herkez yapar değil mi.
ben zoru severim ben bulursam şu malzemeden deneyeceğim

@soneryen

Yuvarlak kadroya uygulayan var , çokta zor değil , sadece işi iyi bilen bvirisi olması gerekir .. Ben bir kere karsılastım , ayrıca bu forumdada bir bisikletle karsılasmıstım . Simplon a karbon gorunumu verilmişti , gravity e benzemisti hatta aynısı olmus diyebilirim ..

İdris video için cok cok saol , güzel paylaşım olmus ..

Ceylan :):)

İdris denediği zaman paylaşırsa çok iyi olur. Bakalım başlığı takipteyim.

@bisikletci

aynen ömer abi, ceylan gibi süzülüyor mubarek:rolleyes:

paylasım ıcın tesekkurler

buna ne gerek var anlamadım bıldıgım kadarıyla pıyasada bu gorunumu veren folyolar var al yapıstır ıstedıgınde cıkart :D (hem de işin duygusal yonu var :D :D :D )

@İdris ACA

bu konu da kullanacağın bir iki metaryel occ motosiklet montajcılarının kulandığı bır metot.zemıne yılan deseni vermek için kulanılıyor.bende deneyeceğim bunu.örgülü kadın çorabı bu iş için uygun.birde naylon pencere sineklıği veyahut delikli temizlik bezlerinden bulabilirsen oda olabilir

honda si canlı olacağa benzio.. iyi fikir valla adamların kafası herşeye çalışıyor

eline sağlık. güzel bir çalışma olmuş... ben gerçi bu kaplama olayını biraz abarttım. frn papuçları-jant göbekleri-kollar-aynakol hep kaplama ama millet karbon sanıyor. bi yönü daha var malzemeler çizilmiyor. folyoları sökünce alttan malzemeniz tertemiz çıkıyor. sıkıldığınız zaman da söküyorsunuz olup bitiyor.

ben reklam sektöründe grafikerlik yapıoum ve çok nadir olsada bu malzemede iş yapıoruz.bunun ismi mesh m2 si 17$ gibi bişey(kullanmak isteyen arkadaşlar olursa diye)

kardeş en güzelli sen delikli saclar var onu bük ve bin o zaman rahatlarsın

• Beğen
Tepkiler: İdris ACA
bu madde uygulanacağı zaman ısı ile uygulanması gerkiyor saç kurutma makinesiyle ısıtarak yapıştırılıyor eğer ısıtmadan yapılırsa girintili çıkıntılı yerlere yapıştırılamıyor

Geri