Scudo Sports

Carbon kadro full 105 setli bisiklet

@The Lost41 scott s20 kullanan bir arkadaşım var. Full 105 set değil bir de 5700. Scott sınıfında ağırlık olarak fazla bence. 9.1 kg filan.
Cube peloton 2015 var. Peşin fiyata 3350 tl ye alabilirsiniz erdoğanlar bisikletten. O da 5800 grupset. Ağırlık olarak da ideal.
Ktm hakkında bir fikrim yok.

• Beğen
Tepkiler: The Lost41
Scudo
@feversea S20 nin 2014 model olduğunu biliyorum 105 5700 10 lu set var haklısınız s10 modeline ne diyorsunuz bu fiyata ultegra 105 karışık donanıma değer mi ? Sizce ağırlığı kadrosu mu yapıyor yoksa kullandığı jant ve lastik seti mi ?

Bahsettiğiniz ürün bu mu ?

@The Lost41

Bunun bir üst modeli cube peloton SL (105-ultegra karışık set) , mavic aksium S jant setli, 8.75 kg. İstanbul bayiisinde Ankara erdoğanların daha alt model cube peloton race için verdiği fiyattan daha düşüğe indiriliyor.Bu hafta bir arkadaşımız aldı hatta benim için de pazarlık yaptı ama ben kırmızısından dolayı :) peloton race istiyorum ama o da istanbulda yok..

• Beğen
Ktm hakkında o kadar karamsar olmayın :) motorsiklet sektöründe sözü geçen bir marka tamam bisikletleri motorsiklet kadar iyi olmayabilir ama yinede piyasaya ye girdi sayılır güzel bisikletleri var

• Beğen
Bir KTM revelator kullanıcısı olarak ben gayet memnunum bisikletten. Ama bence size en hoş geleni alın, aldığınız bisikleti ne kadar çok beğenirseniz o kadar çok ve zevkle binersiniz.

• Beğen
@Gökhan Toros
Bu arada KTM 1964'den beri, Cube 1993'den beri bisiklet üretiyor ;)
O zamanlar kadroyu böyle test ediyorlarmış :D
http://www.ktm-bikes.at/typo3temp/fl_realurl_image/1964-bmp-cs-1.gif

• Beğen
@mehmet ulaş Karamsar değilim aksine seçeneklerim de ilk sıralarda olan bir firma ürünleri kalite kokuyor.

@KaanG Dostum eminim bisikletinden çok memnunsundur Ktm sahibiysen aksi olamazdı zaten... revelator 3500 istiyorum ama bütçemi epey zorlamam gerekiyor. Yaza doğru fiyatlar ne olur onuda kestiremiyorum.

@x-rayted

Aslına bakarsanız Ultegra&105 karışık sete sıcak bakıyorum arayıp konuşmak lazım bilgi için teşekkürler.

Jant setinde ciddi fark varsa bir ihtimal olabilir ama grupset için karbon kadro yerine alu kadro tercih edilmez bence.

• Beğen
Tepkiler: mehmet ulaş
@KaanG

Bilmiyorum. Yurtdışında vs. hiç bilinmeyen bir marka çünkü.
Teşekkürler bilgi için :)

Tour de France gibi yarışlarda falan da yok Ktm diye biliyorum ben.Yanılıyor muyum? Ben neden bilmiyorum ama ona dikkat ediyorum da biraz :D

Evet, biraz da üst düzey yarışlarda pek bulunmadığı için görünürlüğü yok markanın. Bir de hep motorun gölgesinde kalıyor, sanki yan ürünmüş gibi algılanıyor, aslında KTM bisiklet ile KTM motor tamamen bağımsız 2 ayrı firma (imiş) :)

Geri