Peterminator
Aktif Üye
- Tepki
- 7
MOSSO MUSTANG Carbon Gövde
Yurtdışından gelmiş, Scandium Aluminyumla güçlendirilmiş karbon kadro.
Sıfır, Kullanılmamış. İstambuldaki mağazalarda aynı gövde 570 EURO dur.
17 İnç, üst boru 53.5, 1360 Gr, Entegre furç, V fren ve Disk uyumludur
Aynısından kullanıyorum, çok toplu bir kadro, 80mm lik maşayla miller arası mesafe 103 Cm, özellikle teknik singletracklerde mükemmel kontrol, yokuşlarda çok rahat. Arka kısımda karbona özgün esneme konforlu bir biniş sağlıyor.
Pazarlıksız fiyat: 425 YTL!!!!
(link) (link) (link)
TRUVATIV STYLO TEAM CARBON
Sıfır kutusundan. 360 Euroluk NOIR modelin aynısı sadece ismi farklıdır.
Full Carbon kollar - Nikkel kaplamalı 7014 Alu dişliler (XTR den çok daha dayanıklı)
44-32-22 Dişler, 170mm kol uzunluğu.
Tümleşik orta mil, Ortagöbek dahil.
XTR ağırlığında ancak çok daha rijid (Esnemez).
Pazarlıksız fiyat 325 YTL
(link) (link) (link)
2005 MANITOU SKAREB COMP
Çok az kullanılmıştır, çiziksizdir. Gri renk.
80 mm, Aluminyum üst boru 19 cm, Chrome yay , Sertlik Ayarlı.
1450 Gr, V fren ve Disk uyumludur. Rebound veya lockout yoktur.
Pazarlıksız fiyat: 200 YTL
(link) (link) (link)
Aluminyum Downhill Gövde
Aluminyum downhill kadro, bitürlü dizecek vakit ve imkan bulamadım. Hiç dizilmedi, resimde görünen çizikler flaşten dolayı abartılı görünmektedir, gün ışığında hiçbirisi görünmemektedir.
Kadro boyu 17 inç ve orijinal süspansiyonu 12 cm çalışma aralığı vardı ancak onu diğer bisikletime koydum, resimde görünen 5-6 cm çalışır,
Disk ve V fren uyumludur, arka kulakçığı yoktur ancak standart (Kron ve bianchi) kulakçık uyumludur her bisikletçide 10-15 ytlye bulunabilir.
Pazarlıksız Fiyat 100 YTL
(link)
Tüm ürünlerde Kredi kartına 2-24 ay taksitle satabilirim ancak %10 komisyon kesileceğinden verilen fiyatlara bunu eklemeniz gerekecektir.
Ciddi alıcılar lütfen transilvan@yahoo.com a email veya 05353470078 numaraya SMS atsın. Bu siteye haftda 1 sefer giriyorum buradan irtibata geçmeye çalışmayın lütfen.
MSN: thetransilvan@hotmail.com
Sevgiler, Peter
Yurtdışından gelmiş, Scandium Aluminyumla güçlendirilmiş karbon kadro.
Sıfır, Kullanılmamış. İstambuldaki mağazalarda aynı gövde 570 EURO dur.
17 İnç, üst boru 53.5, 1360 Gr, Entegre furç, V fren ve Disk uyumludur
Aynısından kullanıyorum, çok toplu bir kadro, 80mm lik maşayla miller arası mesafe 103 Cm, özellikle teknik singletracklerde mükemmel kontrol, yokuşlarda çok rahat. Arka kısımda karbona özgün esneme konforlu bir biniş sağlıyor.
Pazarlıksız fiyat: 425 YTL!!!!
(link) (link) (link)
TRUVATIV STYLO TEAM CARBON
Sıfır kutusundan. 360 Euroluk NOIR modelin aynısı sadece ismi farklıdır.
Full Carbon kollar - Nikkel kaplamalı 7014 Alu dişliler (XTR den çok daha dayanıklı)
44-32-22 Dişler, 170mm kol uzunluğu.
Tümleşik orta mil, Ortagöbek dahil.
XTR ağırlığında ancak çok daha rijid (Esnemez).
Pazarlıksız fiyat 325 YTL
(link) (link) (link)
2005 MANITOU SKAREB COMP
Çok az kullanılmıştır, çiziksizdir. Gri renk.
80 mm, Aluminyum üst boru 19 cm, Chrome yay , Sertlik Ayarlı.
1450 Gr, V fren ve Disk uyumludur. Rebound veya lockout yoktur.
Pazarlıksız fiyat: 200 YTL
(link) (link) (link)
Aluminyum Downhill Gövde
Aluminyum downhill kadro, bitürlü dizecek vakit ve imkan bulamadım. Hiç dizilmedi, resimde görünen çizikler flaşten dolayı abartılı görünmektedir, gün ışığında hiçbirisi görünmemektedir.
Kadro boyu 17 inç ve orijinal süspansiyonu 12 cm çalışma aralığı vardı ancak onu diğer bisikletime koydum, resimde görünen 5-6 cm çalışır,
Disk ve V fren uyumludur, arka kulakçığı yoktur ancak standart (Kron ve bianchi) kulakçık uyumludur her bisikletçide 10-15 ytlye bulunabilir.
Pazarlıksız Fiyat 100 YTL
(link)
Tüm ürünlerde Kredi kartına 2-24 ay taksitle satabilirim ancak %10 komisyon kesileceğinden verilen fiyatlara bunu eklemeniz gerekecektir.
Ciddi alıcılar lütfen transilvan@yahoo.com a email veya 05353470078 numaraya SMS atsın. Bu siteye haftda 1 sefer giriyorum buradan irtibata geçmeye çalışmayın lütfen.
MSN: thetransilvan@hotmail.com
Sevgiler, Peter