Scudo Sports

Carbon d-c fix nereden bulabilirim?

Sinto

Forum Bağımlısı
Tepki
1.929
Fön yardımı ile ısıtılıp kaplama yapılan bu Carbon d-c fix i nereden bulabilirim ?

Scudo
ist deki arkadaşlar sirkeci civarında kesin vardır da net bir yer bilen kimse var mı ?

Piyasada (özellikle oto aksesuarcılarda) var, ama karbonla uzaktan yakından alakası yok diyebilirim. Ben de bir süredir arıyorum, ancak aradığımı henüz bulabilmiş değilim. Gerçek karbona birebir benzeyenler var, ancak bir türlü bulamadım. Bulursanız, bana da haber verin.

• Beğen
Tepkiler: deniz yenidoğan
Evet o gerçek karbona birebir benzeyenler ısıtılarak yapıştırılıyor zemine oldukçada sağlam oluyor

Selamlar ben antalyada bulmuştum yarış motorları ve aksesuarları satan yerde tam olacak çaplarını bılmesem bıle sormuştum fiyatı ise 47 euro cıvarı imiş

http://img218.imageshack.us/img218/3438/resim005in8.jpg

aradıgın sey tam olarak boylemi

@ncok

evet 2 metreye 45 cm lik halde satılıyormuş sanırım. bir modifiye forumunda bi adam 15 milyona satıyomuş ama elinde kalmamış.

Aradığım şey tam olarak bu : (link)

samsunlu asi satabilir eger istersen bende ondan almıstım
elinde kaldıysa satar

maslak atatürk oto sanayide mutlaka wardır (2.kısımda daha çok modifiyeci var).ama metrekaresi 15 ytl falan değil daha fazla olması lazm (50-60 lira)

Donanımhaber linkinde olan bayağı güzel görünüyor. Muhtemelen Ncok'un fotoğrafını gösterdiğiyle aynı o da. Ancak fiyatı çok fazla, normalde bu tip kendinden yapışkanlı kaplamalar 5-10 YTL arasında. Arkadaş forumda bu işin tekeli olmuş, fiyatı da yüksek tutmuş haliyle. Piyasada biraz araştırmayla, bahsettiğim fiyat aralığında bulunabilir. Ben bakıyorum olması muhtemel yerlere, bulduğumda, buradan haber veririm. Ben de sele borusunu kaplayacağım, polisaj yaptıktan sonra vernik atmadığım için, biraz solmaya başladı krom görüntüsü.

Sinan cogu oto modifiye ve parca satan yerlerde bulunur genellikle hatta bu işle ilgilenen bir tanıdığım var yarın ögreniriz detaylı

Geri