Scudo Sports

Cappadocia Mtb Show

Bu uzun videoyuda izledikten sonra kapodakya bölgesine olan merakım iyice depreşti.İlk fırsatda bisikletimle gidip,kendimde keşfetmek istiyorum.

Scudo
süpers video. benim de hayallerimi süslüyo kapadokya bir yıldır.

Herşey çok hoş da özellikle bazı yerlerden atlarken arkalarında dökülen topraklar hiçkimsenin dikkatini çekmedimi?? Aynı haraket 1000 kere tekrarlansa bacalara, tarihi evlere oyuklara ne olacağını kimse düşünmedimi? Avrupada bisikletlerin neden olduğu erozyon çok tartışılıyor kapadokya gibi kurak yerde bu çok daha fazla! Belirli patikalar haricinde bisiklet ve ata binmek kesinlikle yasaklanmalı! Kapadokyaya bisikletçilerin rağbeti gittikçe artıyor 50 yıl sonra ne olacak kimse düşündümü?? Topraklarınıza sahip çıkın!!!

Vatanını seven bu videoyu federasyona ihbar olarak gönderip bu konuda acil bir önlem almak amacıyla federasyonun bir çalışma başlatmasını talep etmelidir!

çok hoş düşünüyorsunuz bende size hak veriyorum.ama söyle anlatayım bisiklet turları ve biizm gibi kişilerin bindiği yerler patikalardır ve düz bir araba geçecek yolardır bizler kayalara zarar vermeden bisikletimizi sürüyoruz.ama videodaki dh ciler bir daha belki kaç sene sonra gelirler o kaya parçaları o gün bisikletle inmese kış gelince kar yağmur rüsgar derken eriyip giidyor zaten.

Geri