Scudo Sports

Çapa

Scudo
Bu nasıl bir tartışma ya. Bir keresinde otobüste 2 çocuk bu benim otobüsüm, hayır benim otobüsüm diye tartışıyorlardı ki o tartışma bile daha mantıklıydı .d
Bu tartışma size bir şey katmaz ama sizden zamanınızı çalacaktır. Burada tartışmaktansa gidip bir şeyler yapmak herkes için çok daha mantıklı olacaktır.
Artık lütfen tartışmayınız.

Ayrımcılığın her türlüsü ki cinsiyet ayrımcılığı bunun başında geliyor, ırkçılık, nefret söylemleri forum kurallarına aykırıdır.
Bu nasıl bir tartışma ya. Bir keresinde otobüste 2 çocuk bu benim otobüsüm, hayır benim otobüsüm diye tartışıyorlardı ki o tartışma bile daha mantıklıydı .d
Bu tartışma size bir şey katmaz ama sizden zamanınızı çalacaktır. Burada tartışmaktansa gidip bir şeyler yapmak herkes için çok daha mantıklı olacaktır.
Artık lütfen tartışmayınız.
Yok fırsatını bulmuşken din düşmanlığı yapacak zerzevatlar.

Yok fırsatını bulmuşken din düşmanlığı yapacak zerzevatlar.

Bakın tekrar ve son kez söylüyorum. Konu din değil; konu cinsiyet ayrımcılığı. Konu ötekileştirme. Konu dışlama.
Konu sizin veya başkasının inandığı din veya değerler değil; olamaz da. Burası bisiklet forumu; din forumu değil.
Konu sizin dünya nüfusunun yarısını sırf cinsiyetlerinden dolayı dışlamanız.

Israrla konuyu din üzerinden ilerletip forum kullanıcılarını ikiye bölüp provake etmeye çalışacaksanız buradan uzaklaştırılacaksınız.
Güzel güzel bisiklet konularını okumak araştırmak bisiklete binmek varken 2020 yılında böyle bir konuyla kimseye vakit kaybettirmeyelim; rica ediyorum.

@Mustaac yanlis betimlemeler olmus kusura bakma.. zaten kendisinin , kendi istedigi sekilde bir grubu var ve bu grubu genisletmek icin burada destek istedigini , kendi de mesajlarinda belirtti . sonucta , kendi , hassasiyetlerini yasadigi bir grubu olmasina karsin , burada istekleri , samimiyetten cok cok uzak ve sadece bu forumu baltama niyetinde mesajlar.

@Mustaac kendisine olan herhangi bir kıskırtma yok ama cok haklisiniz , onun bu forumun ciddiyet ve huzurunu bozdugunu dusunuyorum ve soyluyorum .

@Mustaac , kadınların iffeti yada ahlakı, kimsenin ölçütü olmadığı gibi bunu dinsel diskur üzerinden ele alıp sonra da demokrasi sosuyla sunmak pek inandırıcı olmuyor...
İnanç temelli bir " tebliğ" içinde yanlış bir forumdasınız, kuralları ihlal etmektesiniz...

@Mustaac konunun baslangici zaten kendisi ama neyse konuyu uzatmanin bir anlami yok , siz lutfen , konuyu en bastan okuyun , muhakkak kacirdiginiz bir bolum var.

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
@alialbayrak89
Ben müslümanın özgüveniyle her önüne gelene neredeyse sinkaflı konuşmak artık demode dostum, trol kafası bu. Eskiden bilinmezken trollerin hepsi "gerçek adam" sanılıyordu..Siz öyle olmadığının anlaşıldığı döneme denk geldiniz, sadece bunun farkında değilsiniz, ama forum farkında..

yazilacak o kadar sey var ki ; haksizliklar , adaletsizlikler , sosyal medyadaki magduriyetler ve buna bagli bir cok troll hesaplar ve kez'a , ekonomimiz cok iyi nidalari , Almanya bizi kiskaniyor nagralari , vs vs vs . burada bile , magduriyet ama kendisi haksizken bile , pes artik .!

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Sayın @Mustaac

Mesajınızda katıldığım noktalar var. Hakkını teslim etmeye çalıştığınız kişi beni “din düşmanlığıyla” itham edip hedef tahtasına oturttu.

Ben din düşmanıysam arkadaş düpedüz kadın ve insanlık düşmanı.

Aşağıda kalınla işaretlediğim yerlerin elle tutulur hiçbir yanı yok:

Gerçekten bu kadar algıdan ve zekadan yoksun musunuz? Forumun zeka seviyesi bu kadar aşağıda mı? Moderatörü bütün dinlere saygılı sözde ama icraatte pozitif ayrımcılık algısı yaratmış. Dini hassasiyet diyorum adam pozitif ayrımcılık diyor. Dini bilmeyen hassasiyeti ne bilsin. Diğerinin zekası kullandığı kelimelerden belli zaten. Allah akıl versin. @portakallimon ben de zaten sormuyorum bak grubunuzda bilmem ne var mı diye. Erkek erkeğe sürüş grubu arıyorum yazdım muhatabımdan cevap bekliyorum. Konunun ve mesajın muhatabı hariç yarım aklıyla muhalefet üretmeye gelmiş herkes başlığa.

Gruba katılamazsın yerine grup karışık deyince diliniz mi aşınıyor? Nesiniz de neye tepki vermiş oluyorsunuz "gruba katılamazsın" diyerek.

Zeka problemli olduğundan dengi cevap vermeyeceğim ama kadınlar geliyor mu diye bir soru sormadım okuma özürlüsün konuşma özürlü olduğun kadar. Densizlikten, terbiyesizlikten ve hödüklükten bahsedene bak. İsraf.

Herneyse, 1 uyarıyla 1 haftalık uzaklaştırma aldı. Döndüğünde tavrına göre konunun nasıl ilerleyeceğini görürüz.

Sayın @sccetin, sayın @Mustaac'nin belirttiği ve gözden kaçan kısım arkadaşın yapılan eleştirilere doğrudan ters cevaplar vererek savurmaya çalışması.
Yoksa az biraz hakkı var. Kendime sordugum soru vardır.
"Bayanlar böyle bir istekte bulununca hemen hak veriyoruz da, erkek isteyince niye düşman oluyoruz?"
Herkes takkeyi çıkarıp bir önüne koysun.🙂 Madem eşitiz, işte eşitlik.😁

Kimse kıskırtıcı mesaj atmadı , önce konuyu baştan okuyun. Bu platformu geren kendisidir. @Mustaac

@Mustaac , "iffet" diye sokağa çıkıp - kim kastediliyor acaba?- diye sorsak kaç kişi -erkek- der sizce?
Bir üyemizin her hangi bir konuda özel ileti yoluyla yardımcı olması takdir edilesi ise fırsatını bulduğu anda "dinsel buyruklarla cinsiyet/ahlak argümanları" yapmasının yeri de burası değil.
"Ortada kuyu var, yandan geç" takiyematik tavırlara çok aşinayız.
Ayrıca kimsenin ileti kutusuna girebilme yetkim yok.
Lütfen konuyu sündürmeden, cevap verip gereksiz zaman kaybına neden olmayınız.
İyi forumlar....

"Bayanlar böyle bir istekte bulununca hemen hak veriyoruz da, erkek isteyince niye düşman oluyoruz?"
Bu karşılaştırmayı çok gördüğüm için açıklamak istedim:
İki durum benzer değil çünkü kadınların gördüğü sistematik bir haksızlık/şiddet durumu var. Risklerini minimize etmek için kadın grupları kuruyorlar ve bunun için çok haklı nedenleri var. Feminizm pratiklerinde amaç kadınlara ayrıcalık tanımak değil, zaten erkeklere ayrıcalık tanıyan dünyada eşitlik yaratmak.

Eğer başlığı açan kişi bu kadar olay olacağını bilseydi başlığı açar mıydı 🤔🤔🤔🤔
Eğer başlığı açan kişi bu kadar olay olacağını bilseydi başlığı açar mıydı 🤔🤔🤔🤔

• Hahaha
Tepkiler: sccetin
Çapa’da yaşamayanlar ya da yaşamayı düşünmeyenler, konudan uzaklaşır mısınız lütfen! 😄
Bir de bayan değil KADIN, diliniz alışsın ki zihinler açılsın.

@Cemal Ç.
Senin bu konuda ne işin var Hacı. :okyrm: ''Çapa'' baharın yapılır, bilmiyon mu?Bir de yörüğüm diyorsun.:DÇok istiyorsan yurda gel de eylül sonu ''bostan'' bozalım.Yanlışlıkla Kadıköy'deki ''Bostancı'' konusuna falan girip de karıştırma:ssrtcbya:

İlk başta tamamen üyeye karşı çıkarak "anlam veremiyorum" gibisinden bir şey yazdım. Sonra kendi tercihi dedim ama konu sürekli başta olunca ortamı yumuşatayım dedim. Ancak dinmiyor gerilim. 😁

• Hahaha
Tepkiler: NoCycling
Geri