Scudo Sports

Canyon'a anlık 200$ zam!?

Ulaş Çavuşoğlu

Forum Bağımlısı
Tepki
871
İsim
Ulaş
Bisiklet
Mosso
image.jpg image.jpg merhabalar,30 dk önce canyon sitesinde dolanırken bi fiyatların fotosunu çektim.vede şimdi ss alıp 2 fiyatı yolluyorum bu normalmi ??

Scudo
Acaba bu sistemdemi bir hata yoksa kalıc fiyatlar zamlandımı ??

site üzerindeki ülke seçimine göre € $ olarak değişir $ lı fiyatlar avrupa birliği dışı ülkeler içindir ve vergi düşülmüş halidir... avrupa birliği ülkeleri için € uygular ve vergi dahil fiyattan satar, amerikayı yeniden keşif gibi olmuş sizin ki, canyon konularını takip ediyorsanız kaçırmamanız gerekir :) bu konu fazlalık gibi oldu...

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
@alpyese ülke değişimi falan yapmadım tlfn da site açıktı güncelledim bu fiyatlar geldi..

Sizin kafanız karışmış.
Baktığınız 9.0 4699 euro, sepete attığınızda fiyatı 4409 dolara inmiş. Hem de ciddi inmiş hem rakam olarak inmiş hem euro dolar paritesinden inmiş.
Malum KDV farkı bu

• Beğen
Şimdi siteye çık gir yaptım indi gene fiyatlar allah allah anlamadım ama tamamdır teşekkürler yardımlarınız için.:kedicik::huhuu:

Benim bşr kez başıma geldi bu tarz bir olay.Notebook alacaktım evde vatan bilgisayarın web sitesine batım ve fiyat iyi geldi yarım saat içinde vatan bilgisayara gittiğimde fiyat %20 zamlanmıştı.Bende doğal olarak sordum onlarda site güncellenmemiş gibi saçma bir şey söylemişlerdi.

• Beğen
Ülke farkı olacağını sanmıyorum. Eğer öyle olsaydı 4699 dan Almanya nin %19 luk vergisini düştüğünde 800 küsür Euro ya da dolarlık bir fark söz konusu olurdu.

Almanya AB üyesi olduğu için KDV'ye tabi, yani fiyatın düşmemesi normal.

Geri