Scudo Sports

Canyon Ultimate CF SLX 9.0

Çoook güzel,hayırlı olsun :)

Scudo
@GurkanSamet

Denk gelmiş diyelim, o sizin şansınızdır :)

Umarım en kısa sürede bisikletinize kavuşursunuz.

bisikletten fazlası

çok güzel

hayırlı olsun

Diyecek pek birşey yok. Sanat eseri..

Şiir gibi bisiklet iyi günlerde kullanın :) Arada bir sarılın :)

tebrikler!

tasarımı çok şık. güzel günlerde kullanın.

kara yılan mübarek. harika görünüyor. güzel günlerde keyfini sürün :)

çok güzel bir bisiklet hayırlı olsun
1500€ gümrük sınırı ve 200€ kargodan dolayı istediğim canyonu alamıyorum.
araştırıyorum bakıyorum bu canyon gibi kaliteli malzemeler kullanıpta rakiplerine göre en uyguna satan başka bir firma yok.
ama kargo olayı 200€ 50€ olsa 1500€ altı bir canyon alırdım
ama en mantıklısı almanyadan gidip almak

maşallah kazasız belasız kullanmak nasip olsun.Çok şık ve harika gözüküyor.

güle güle kullan kardeşim, çok şık..

@harun tınas

Aldığınız bisikletin fiyatı 1500 euroyu geçmediği sürece gümrük açısından kargo bedelinin önemi yok. Mal bedeli 1500€ altındaysa, getirttiğiniz malzeme de gümrük mevzuatına aykırı değil ise, vergisini ödeyip alırsınız, sıkıntı olmaz. Bu limitleme ile Canyon' dan karbon yol bisikleti olarak sadece CF SL 7.0 alabilirsiniz. Ben de bu modele baya niyetlenmiştim. Hatta geçtiğimiz ay siparişi verdim. Ancak bana o kadar uzak bir gönderi tarihi verdiler ki, sabırsızlığı ile anılan biri olarak o kadar bekleyemedim. Siparişi iptal ettim, gittim Türkiye içerisinde ulaşabileceğim markaların mağazalarını dolaştım ve markasına olan zaafımın da katkısı ile bir Tarmac SL4 aldım. Umarım siz de istediğiniz bisiklete kavuşursunuz.

Arkın bey, bisikletiniz hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Bisiklete ait düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi de en kısa sürede burada okumak isteriz.

Teşekkürler arkadaşlar, daha iyileri sizlerin olsun.

http://www.bizimgazete.bg/sites/default/files/field/image/nazar_boncugu.jpg

İyi günlerde kullanın çok güzel gerçekten.

Benim dikkatimi çeken ortası boş furş kapağı oldu. Ayarı nasıl yapılıyor acaba? :)

O tartıdaki görünen rakam doğru mu? Süper gerçektende..

@Serkan HODANCI

tartıda görünen rakam doğrudur =) teşekkürler.

Canyon'larimiz gun geçtikçe çoğalıyor :)

Arkın hocam, nasıl bisiklet? Temmuz'dan bu yana neler yaptınız? :)

@Alpaslan.Savacı

Merhaba, açıkçası 800 km civarında bir yol yaptım, az bindim diyebilirim. Ama endurance kadrodan geçtiğim için ciddi farklılıklar var. Özellikle çıkışlarda esneme sıfır, çıt ses yok. Zaten orta göbeğin olduğu bölümde daha kalın bir karbon örümü var, hissediliyor.

Şimdilik çok memnunum bisikletten, zaman ne gösterir bilinmez. Ama bir Canyon dağ bisikleti de aklımdan geçmiyor değil :)

• Beğen
Tepkiler: Alpaslan.Savacı
Geri