Scudo Sports

Canyon Ultimate CF SLX 9.0

Arkın Şeker

Forum Bağımlısı
Tepki
228
Bisiklet
Canyon
Merhaba Arkadaşlar,

Türkiye'de gittikçe sayısı artan Canyon'lar arasına benim bisikletim de dahil oldu.

Bisikletimin modeli başlıkta da yazdığım gibi Ultimate CF SLX 9.0, özellikleri ve donanımında herhangi bir değişiklik yok. Sadece lastikleri Continental Grandprix 4000S II model iile değiştirdim.

Ağırlık ise pedallar ve Garmin aparatları dahil olmak üzere 6580 gr. olarak ölçtüm, eminim daha da hafifletebilirim ama şuan için yeterli bir ağırlık.

Bisikletin ayağa kalkmasında emeği geçen bisikletsepeti.com'dan Serkan Yazıcı ve Halil arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

Herkese şimdiden teşekkürler, çok daha iyi bisikletlerin sizin olması dilekrimle...

Arkın Şeker

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
Benmkine bir kardeş gelmiş olması ne güzel. Bol pedallamalar.

Cok guzel, keyifli kazasiz surusler dilerim

Kazasız belasız kullanırsınız umarım, çok güzel durduğu yerde bırakın beni gideyim der gibi bir havası var.

Hayırlı olsun dilim tutuldu, söyleyecek bir şey bulamadım, böyle bir şey görmedim. :eek:ha:
Daha iyileri sizin olsun demişsiniz ama bu bisikletten daha iyisi yok sanırım. :D

hayırlı uğurlu olsun. ALLAH kaza bela vermesin inşALLAH hayırlı bol pedallamalar

Bu Canyonları gördükçe sabırsızlanıyorum benimki gelsin diye :D

Sahane, gule gule kullanin. Sanirim 4000s'leri fotolardan sonra degistirdiniz, fotolarda gorunenler lastikler ilk versiyon 4000s yanilmiyorsam.

@Ozzgurr

Evet ilk gün çekilen fotoğraflardan sonra değiştirdim. Teşekkürler.

Ne güzel aparat..ah bir de şehir bu bisiklete uygun olsaydı...

Bir sanat eseri daha. Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın.
TOUR dergisi 2014 test kazananı oluyor kendileri. Kutluyoruz.
Önceki birinciliği için: (üç model birden birincilik almıştır)
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=128333&page=4&highlight=
Kargoyla fabrikadan getirttim deyin de nasıl getirttin deyip kafalardaki soru işaretini kaldıralım.:)
ah şu ev kredisi bir bitse...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@MEHMETALİ

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Kargo ile getirtmedim, koblenz showroom'dan alındı bisiklet. Bu daha rahat bir yol oldu =)

Kazasız belasız nazar değmesin inşallah.

Gidon bandınızın markası modeli nedir acaba ?

@Selami53

Teşekkür ederim.

Gidon band'ımın modeli Zipp Service Course.

çok güzel bisiklet güzel günlerde kullanın. nasıl böyle hafifliyorlar hayret ediyorum :)
bu aero kadro olarak geçmiyor değilmi?

@yucel gulesenoglu

Teşekkür ederim, üzerindeki parçalar genel olarak hafif parçalar.

Aero kadro olarak geçmiyor bu, klasik tipte bir tırmanış kadrosu.

Arkın bey konunuz uğurlu geldi vallahi, :D 21-28 Temmuz arasında kargolanmasını beklediğim bisiklet bugün kargolanmış.Almanyada duracak bir müddet ama eğer şansım yaver giderse bayramda elimde olabilir.

Geri