Scudo Sports

Canyon Ultimate CF SL 7.0

Scudo
Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın... Allah kaza bela vermesin... :in:

• Beğen
Tepkiler: mehmetsarı
Çok güzel bisiklet, tekrar güle güle kullanman dileğiyle mehmet. Umarım yakın zamanda denk gelir de yakından görürüz yeni oyuncağı :)

• Beğen
@Arkın Şeker

Teşekkür ederim, hoşbuldum:))

@M.Ozkul

Çok teşekkür ederim, amin...

@Memet A. Oztop

Mehmet çok teşekkür ederim. Görüşürüz abi, katılamıyorum bir süredir sizin cumartesi antrenmanlarına ama gelicem ilk fırsatta:))

Mehmet Bey,
Bu bisikleti kargo yoluyla getirtmeye kalktığımızda kargonun haricinde vergi ödeniyormu bu konu hakkında bilgi verebilirmisiniz.(Gerçi siz arkadaşınız vasıtasıyla getirmişsiniz )ama konuyu araştırdığınızı düşünüyorum.Şimdiden teşekkürler.

Hayrlı olsun,.:cool:
Taş değmesin çok şık. 105/ 5700-5800 farkı okadar varmıymış.

Ağırlıklar aynı, sitesinde yuzde 10 fark olarak geçiyor verim, inanılırsa...

@Aydınlıyurt Tuncay

Tuncay Bey merhaba,

Evet kargo harici masraf olarak vergi ödemesi mevcut oluyor. Bisiklet fiyatının %18'i kadar bir vergi isteniyor.

@r.ezk

Teşekkür ederim :)

Açıkçası önceki bisikletimde tiagra olduğu için bana geçişler çok rahat geldi 105'de ama 5700 serisini tecrübe etmediğim için o kıyaslama hakkında birşey söyleyemeyeceğim.

Geç gördüm ben bu yeni Canyon'u, :) hayırlı uğurlu olsun.

Canyon'a Türkiiye'den ilgi gittikçe artıyor, o kadar ki Türkçe bilen eleman yönlendiriyorlar artık :) hadı hayırlısı diyorum. Ben de satın aldığımdan bu yana, Canyon'dan hem firmadan hem de bisikletinden %100 memnunum. Tekrar güle güle kullanın Mehmet hocam.

@mehmetsarı
Güle güle kazasız belasız kullanın.
Resimleri yenilerseniz iyi olur. Upload sitesinden silinmiş sanırım. Konu bütünlüğünü açısından iyi olur.

• Beğen
Hayırlı olsun, renkler süper. :)

Geri