Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Arkadaslar, bugun kaza yapip sol bilegimi kirdim ve masayi catlattim. Sadece yeni masa gonderiyorlar mi? Tecrubesi olan var mi

Geçmiş olsun. Alçı sonrası mutlaka fizyoterapist ten bilgi al... Tez zamanda iyileşirsin insallah

Yarın Dünya Bisiklet Günü olduğu için kargo üçreti yok. Kargo ücretinden dolayı al(a)mayanlar kaçırmasın.

Dosyalar

• can.jpg
    can.jpg
    32,6 KB · Okunma: 48
  • Beğen
Tepkiler: sleepy112 ve rodya
@rodya
Geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: rodya
@rodya
Çok geçmiş olsun. Kaza nasıl meydana geldi? Belki ders çıkarabiliriz. Yeniden çok geçmiş o lsun.

• Beğen
@:DDD

Ondeki bisikletcinin dibine girip, yokus asagi iett otobusunu sollamaya cikinca karsidan da baska bir iett otobusu geldi. Ondeki abi fren yapinca ben ayni olcude reaksiyon veremeyip once ona sonra gelen otobuse carptim.
Kask hayatimi kurtardi.

@rodya

Geçmiş olsun. Satın aldığınız tarihten itibaren 3 yıl içerisinde, normalden daha düşük bir maliyet ile kadro veya maşa değişimi yaptırabiliyorsunuz. Firma ile mail ortamında iletişime geçerseniz, size yardımcı olurlar. Daha önce kadro değiştiren arkadaşlarımız oldu.

(link)

@rodya
Tez zamanda iyileşmeniz dileği ile. Canyon 200-400 Euro arası maşa değişimi var. Kaza yaptığınız için mecbur bir miktar ödemek zorundasınız. Fakat kaza dışı kırık vs.lerde her türlü masrafı Canyon ödüyor.

@erdlylmz

“Canyon offers the following limited warranty and crash replacement program, to the original purchaser only, “ diyor. Benim kadroyu eski kiz arkadasim ustune aldik. Artik gorusmuyoruz. Umarim sikinti yapmazlar

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve :DDD
@rodya

Faturanızı mail ortamında Canyon ile paylaşarak durumu izah edin. Anlayışla karşılayacaklardır. :)

• Beğen
Pinarello kullanıcılarından fena taş gelmiş bana Telefonum Xiaomi, bisiklet salcano; Konu falan açacak olursam kendilerinden izin alacağım bundan sonra. :)

@chdy
sadece bisiklet için geçerli sanırım. gidon ya da sele borusu gibi parçalar için yine 99 dolar kargo ücreti çıkıyor.

@yasin1322
Hayırlı olsun,

• Beğen
Tepkiler: yasin1322
Hayırli olsun

• Beğen
Tepkiler: yasin1322
Geri