Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@sener35 Almanlar asla esneme yapmaz :) Neyse o dur :) Hatalılarsa yardırın ama :D

Scudo
@alpyese
Aynen.biliyorsunuz bayan modeli de olsa kadro boyut ve açıları aynı.değişen sadece selesi.zaten selesini de kullanmadan değiştiririm. Zevkler ve renkler tartışılmasa da erkek modellerinin rengi hoşuma gitmedi. Bayan modelinin mavi rengi hoş duruyor ve zaten mavi de erkek rengi ;)

@Kerem Groims
Biz yumuşak soruyoz ondan mı acaba? :D

@dramorey Benden önce yazmışsın. Bu indirim diğerinden sanki daha fazla gibi, göz yanılgısı da olabilir bilemedim.

Şuraya bırakıyorum belki işi görülür birinin ;) (Öbür aliexpress'deki formalara göre daha kaliteli duruyor alınca göreceğim.)

(link)

(link)

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: alpyese ve Groims
@Osman Tuğrul Alınca lütfen bol fotolu bir inceleme yapın ki, alıp almamaya karar verebilelim. Siyah üst çok ahım şahım birşey değil gibi duruyor. Canyon'dan ziyade Rapha'ya benziyor.

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
@Kerem Groims Tamam incelerim. Bu satıcının rapha ürünleri de mevcut. Bildiğiniz üzere, bunlar orjinal ürün değil. Uygun fiyatlı olması ve kol'da pazı bölgesinde ve bacakta baldırda ki yerler uzun lastikli, bu fiyat aralığında kısa lastikli ürünler mevcut oda zarar veriyor bir süre sonra. Benim ilgimi bu yüzden çekmişti :)

@Osman Tuğrul Başka iyi çinli üreticiler var tavsiye ederim. Cyclist Mag. TR'deki bazı kişiler bile oradan giyiniyor :) Racmmr mı böyle birşeydi satıcının adı.

Youtube'de gezinirken, geçen seneki VeloTürk Gran Fondo yarışından bir kaç kare gözüme çarptım hemmen ;) Acaba bu arkadaşlar buradan mı?

Screenshot_5.png

Screenshot_6.png

Screenshot_7.png

• Beğen
Tepkiler: alpyese ve Groims
2017 modeller yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor.
(link)

Cross sporu ile ilgilenenlere gelsin Canyondan mesaj var.

"SERIOUS ABOUT RACING?

With our Sponsoring Deal you can order two Inflite AL SLX 8.0 Pro Race / 9.0 Pro Race cyclocross bikes and save 400$ / 600$! Both bikes must have identical specs for the deal to be valid. Contact your local Service Centre for more information"

(link)

@Erdal YILMAZ
Canyon ailesi için son 1 hafta. Zaman geçmiyor :)

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Groims
@Erdal YILMAZ Yeni lastikler hayırlı olsun. Performans yorumunuzu merak ediyorum. Köşe dönüşlerinde yanlardaki kanalların esneyerek genişlediği ve tutuşu artırdığı ifade ediliyor.

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
@Kerem Groims

Teşekkürler. Referans olması açısından lastiklerin adresini vereyim.
(link)

Lastikler 700x25c, 120psi hava ile kullanıyorum. Lastiklerin yuvarlanma direnci gerçekten çok iyi. Aralıklarla sadece 80 km. civarı kullanabildim. Islak zemin de bir sorun yaşamadım, düz yol performansı da gayet iyi, özellikle eğimli yol inişlerinde hızlanma, Continental 4 Sezon lastiklere göre gerçekten fark etti. Köşe dönüşlerinde yan kanallar esniyor mu hiç araştırmadım, ancak dönüşler gayet iyi ve sorunsuz. Tabi bunlar ilk ve kısa deneyimlerim. Benim için en önemlisi, lastiğin uzun ömürlü ve en az 2 yıl kullanılabilir olması. Bunu da kısmetse zamanla göreceğim.

@Erdal YILMAZ Continental 4 kullanım süresi ne kadardı? Bunları gözüme kestirdim, bütçe çalışması yapacağım.

@Kerem Groims

7 ay kullanıp 3700 km. yaptım. Lastiğin zemin ile temas eden kısımlarında soyulmalar oldu. Yanaklar da cam kesiği sonucu yarık meydana geldi. Yollarımız sağolsun her yıl yeni lastik aldırıyor.

Stokta olan bir ürünü ne zaman kargoluyorlar tecrübe eden oldu mu acaba? 5 eylülde hanım dusseldorfa gidecek. Oradaka kalacağı otele bisikleti istesem acaba yetişir mi dersiniz. (Alacağım bisiklet şu an stokta görünüyor) Kalacağı otel ile görüştük kim kalacak ise rezervasyon ismine göre otellerine kargo yollayabilirmişiz. Sizce ne dersiniz?

@ilberto
Merhaba,

Ben hazır stoktan almadım ama sipariş hazır olduktan sonra paylaştıkları kargo takip linkinden akışa baktığımda 12.08 de yola çıkıp 16.08 de Romanya Bükreş e teslim oldu. Bu tecrübeye göre yetişir bence.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri