@İlker_Yılmaz eyvallah hocam teşekkürler, kısmet birlikte turlamaya...
@Osman Tuğrul teşekkürler dün eve anca götürebildim kutusuyla, ev biraz curcuna durumu var o yüzden kutuyu açıp kontrol ettim sadece, sabırsızlıkla kurmayı bekliyorum.
@Yusuf Ziya Aktaş bulunduğun durumu tahmin ettiğim için dedim güzel meret diyorsan virüs vücuda girmiş bir kere
hayırlı olsun. ben de sırf bu gümüş rengini alabilmek için 2016 modellerini beklemiştim gümrük eft'sini biraz önce yaptım bakalım benimki de çarşamba gelir muhtemelen
@Ufuk Demirtürk teşekkürler, bende siyah meraklısı olup sonradan griye kaydım ama griyi de çok sevdim, siyah çok fazla siyah diğer kullanıcılardan da sıkıntı hallerini görünce sonuçta her türlü canyon canyon dur
@Muaz Ş. O zaman Tr de bildiğimiz kadarıyla endurace 2016 meteor Grey 3 adet oluyor şimdilik
@alpyese Gözünüz aydın, güzel sürüşler dilerim. Neden öyle dediniz, ben siyah - kırmızı modeli alacak gibiyim. Ne gibi sorunlar yaşanmış?
Aklıma gelen şu; Taş sıçraması vb. durumda kadro çiziliyor ve çok belli oluyor?
Kullandığım bisiklet siyah, beyaz ve maşa iç kısımlarında kırmızı renklere sahip. Herhangi bir sorun yaşanmıyor, endişe etmeyin. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
https://www.bisikletforum.com/dosyalar/20160306_104715-jpg.57706/
@Osman Tuğrul teşekkür ederim, yanlış anlaşıldım fiziksel bir sorundan bahsetmedim...
Tamamen psikolojik, @Erdal YILMAZ hocamın kadro ana renk siyah ama beyaz alan ile zenginleştirilmiş.. endurace siyah çok fazla siyah kırmızı var evet ama iç taraflarda, kullanan kişilerden bir süre sonra tek düze siyahlıktan sıkıldıklarını gördüm yazdıkları yazılardan anlaşılıyor... herkes öyle olmadığın gibi sizinde öyle olacak demiyorum
Evdeki imkanlar dahilinde naçizane eski fotoğrafçılık dokunuşum, beklediğimize değdi canyon nedir sorusuna bu zamana kadar beklemektir dedik başka kişiler başka başka şeyler dedi ama artık canyon gecenin karanlığına sessizce akmaktır, özgürce tırmanmaktır, asfaltla bir olmaktır diyebilirim çok epic oldu ama neyse...birilerinin değişiyle Kamyoncular derneğine selam
@alpyese Fotoğrafı olur da güzel olmaz mı hiç Epik olmaz abi boşver orasını sen, o sözleri hak eden bir bisiklet markası. Canyon'un fotoğraf kıtlığını pek sevmesem de sanki bu durum onu daha da çekici yapıyor gibime geliyor. Sizce? (Sitede tek yön fotoğraf var, sadece büyütebiliyorsun. Gerisini yotube'deki videodan detaylı görme şansı oluyor, o da alan kişilerin insiyatifine kalmış bir durum.)
@Osman Tuğrul evet tek yön fotoğraf ve studyo ışıkları altında çekilmiş halleri var, güneş ışığında çekilmiş kareler 1-2 tane onlarda iyi açılar değil. Sitesinde yeni model gri kadronun detay fotoğrafları yok mesela eski gri kadronun fotolarını koymuşlar.