Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@mustafa ç

Dün ben de velodrom yaptım, planlarım arasında yoktu ve çok erken gitmedim. Gündüzler uzamaya, geceler kısalmaya başlasın, hafta içi akşam bol bol çıkacağız.:harika:

Scudo
mesajlardan da görüldüğü üzere kim ne kadar firma ile diyaloğa geçip ne kadar bastırırsa o kadar erken geliyo :D

bu hıyar ağaları sanırım biriken spariş yükü ve mesaj ekranında biriken asabi müşteri yoğunluğu nedeniyle normal gönderim sırasını görmezden geldiler ve kim mail-chat ile küfredip bastırırsa onunkini gönderiyolar heraldi :D

ben p.tesi gene dürteyim en iyisi fabian'ı. beygiri kamçılar gibi kamçılayacaz başka türlü olmuyo bu iş :D

Tam da ben de Canyon Roadlite AL 7 almaya niyetlenmiştim bu teslimat sıkıntısı yaşandı firmada yaa.. Nasip..

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
@Yusuf Ziya Aktaş valla hayat sıkıntılar ile dolu tam da güzel bir eğimin başına gelip sıkıntılı yol nasip diyip vazgeçmek gibi   :) 4,5ay bekleyen bir yol dostu...

İşin esprisi bir yana şimdilerde çok daha az bekleniliyor, diğer bir konu roadlite al 7 fiyatına burada çok alternatif var ama karbon kadrolara geçtiğimizde bu alternatif yok denecek seviyeye geliyor. AL bir canyon getirmek hele ki şehir/tur bisikleti getirmek mantıklı değil gibi...

iyi dedin de çok güzel bu meret diyorsan... o da işin tadı tuzu, malesef vurulan vuruluyor... :)

@alpyese Hayırlı uğurlu olsun, fotoğrafı görünce gerçekten sanki bana gelmiş kadar sevindim. Hadi hadi durmayın açın kurun fotoğrafları bekliyoruz :D
Video çekerseniz güzel olur, jant dönüşü detaylı kadro vb. ben gibi alacaklarda önemli rol oynar. Allah kaza bela vermesin, sağ salim gönlünüzce pedallamanız dileğiyle.

Ben bisikleti gidip almaya karar verdim, Canyonla iletişim çok limitli olduğundan ve hali hazırda vizem olduğundan gitmek daha kolayıma geldi. 1500€ üzerine çıkılınca gerekecek işlemleri daha önceki sayfalarda yazmıştım.

En önemlisi bisikletin ATR belgesi ile gönderilmesi eğer ATR belgesi olursa bisikletler için max ödenmesi gereken %14 civarı gümrük vergisi ödenmiyor. Bunun dışında fix KDV ödeniyor.

Bu kısımlar devlete gidenler bunları dışındaki ücretlerin tamamını muameleci firma alıyor ve tamamen keyfi fiyat veriyorlar ünsped'den tanıdık bulursanız devlet dışında ücret ödemeden bile çekersiniz bisikleti, bulamazsanız takriben 200 ile 600 lira arasında bir tutar çıkarırlar.

Bunun dışında iyi dilekler için teşekkürler, umarım bekleyen herkes biran evvel Canyonuna kavuşur :)

@alpyese Hocam buradaki alternatiflerinden hem çok daha güzel hem de çok daha zekice tasarlanmış:) Dehşet ül vahşet bişey:D dönüp dolaşıp canyon'a geliyorum:) merida filan alayım diye kendimi kandırmaya çalıştım ama olmuyo:) Bakalım..:) Mayıs başı gibi sipariş vermeyi düşünüyorum:) para da birikmiş olur:)

Geri