Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@Yılmaz yaşar Allah kaza bela vermesin. İyi güzel sürüşler dilerim. Bende bu modelin bu rengini gözüme kestirdim fakat, selesi ve gidon bandı siyah olsaymış çok güzel olurmuş, Canyon facebook Fabian'a mesaj attım cevap bekliyorum.

Scudo
@Osman Tuğrul
Bosuna olumlu cevap bekleme :-D suan adamlar bisiklet gonderemiyor parca degisimi hiç yapmiyor diğerini al diye link atar :-D

Arkadaşlar mayıs ayında bende endurace bisikletle canyon sahibi oldum. Sipariş sırasında yedek kadro kulağı almak aklıma gelmedi. Önümüzdeki günlerde canyondan sipariş vermeyi düşünen varsa benim için siparişine kadro kulağı ekleyebilir mi! Sadece kadro kulağı siparişi vermem saçma bir politikayla 106$'ı buluyor. 18$ değeri halbuki.
(link)

@sleepy112
Bir arkadas vardi almanyaya gidip gelen yazmisti bize kadro kulagi felan lazim olursa ben getiririm demisti yorumlara bakim onu bulursan gorus yardimci olur.

• Beğen
Tepkiler: sleepy112
sizin de teslim tarihi ileri atldı mı?
bugün gene spariş onay maili geldi gökten düşer gibi. 28şubat-3mart olan tarih 15-18 mart olmuş.
artık ben de sizin gibi alıştığım için kendi ilk zamanlarımdaki gibi sinirlenmiyorum. (alışılmış çaresizlik)

bisikletin fiyatı halen 1343 dolar görünüyo. bu hıyar ağaları ödeme zamanı geldiğinde 1500 dolar talep etmezlerse benim de kombim bozulsun emi.

@sleepy112

Mayıs ayına daha çok var, önce onlarla temasa geçin. Siparişinize ekleyeceklerdir mutlaka. Hayırlı olsun.

@skywagon teşekkür ederim. Fakat ben 2015 mayısta teslim aldım bisikleti

@sleepy112
:confused::confused: Dün İzmir ayazında pedalladım biraz, beyin ancak kendine geldi. :uyku::uyku:

@Muaz Ş. Benim bisikleti de bir 15 gün sarkıttılar saolsınlar.14 18 marttan 28 mart haftasına attılar. Sizin bisiklet neydi?

bunlardan biri kesin sizlerden birisinin olmalı :harika:

http://ep1.pinkbike.org/p5pb13057369/p5pb13057369.jpg

http://ep1.pinkbike.org/p6pb13057380/p5pb13057380.jpg

http://ep1.pinkbike.org/p6pb13057387/p5pb13057387.jpg

@NKurtuldu Benim gibi sipariş iptali yapılıyorsa sira ondan sonrakilere kalıyodur bekleyenlere yarar bu is :D

Ultimate AL SLX 9.0'i almak icin konustum chat vasitasiyla. Planim Almanya'ya gidip almakti, hali hazirda stokta da var ama "pick-up service isn't available" diyor Sebastian. Belki(!) mart ayinda hazir olabilir dedi bana. Ayaklarina gitsek bile satmiyoruz diyorlar. Otelde kalsam bir iki gun, o tarihte gondericekleri de mechul, belki 2 hafta sonra gelicek adrese.
Eger Almanya'da gonderebilecegim bir adres biliyorsaniz soylerseniz sevinirim arkadaslar. Posta kutusu kiralama tarzi seyler mesela. Tax-free alinabilir mi bu durumda, onu da bilmiyorum.

Arkadaslar stokta olan bisikleti yarin siparis etsem 3 hafta icinde gelir mi acaba sizin tecrubelerinize dayanarak? Canyon'a sordugumda 10 gun shipping diyorlar. Ardindan -siparisi verdikten sonraki sure bu, sadece kargo suresi degil di mi? diye sorunca "Evet" diyor, nabza gore serbet veriyorlar. 3 hafta sonra sehir disina okuluma gidecegim, yardimci olabilirseniz sevinirim, bir Canyon'cu daha geliyor :)

Ayrica bisiklet 1600 $ + kargo. 1475 euro civarina geliyor, suluk falan da siparis etmicem o yuzden, gumruk sinirina bu kadar yakin olmasi surpriz cikartabilir mi bana kur degismesi haricinde? Tesekkurler

(link)

• Beğen
Tepkiler: sepultra77
Geri