Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@ElcaSeJawS

Bikefit için bence boşuna masraf yapmayın. Forum içerisinde yol bisikleti ergonomik ayarlar konusu ve kadro boy seçimi ile alakalı bir çok konu var.

Edit:ölçülerinizi yazmışsınız. Almak istediğiniz model hangisi?

@Erdal YILMAZ
Kisa mesafelerde kendi yaptigimiz ayarlar kurtariyor bisi anlamiyoruz ama grupla bir kilyos yapinca soyle 100 150 km yol yapınca insan anliyor bisilerin yanlis olduğunu yapcak bisi yok vericem parayi yaptiricam sagligimizdan onemli degil. Tam ara olcude kaliyorum fit yaptirip neyi nasil almam gerektigini ogrenip ona gore siparis edicem sonra da geldiginde ona gore ayarlatip keyifli keyifli binicem elimde alyan anahtari ileri cek geri cek olmuyor. Ice basiyorum bunlar hep sıkıntı hepsi yapilmali bence ihtiyac.
Bu arada ilginiz ve dusunceniz için cok tesekkur ederim.

@leCandas bacak iç boyun 89.5 ise her ikisi de sırıtmaz ama L kadro senin için daha mantıklı gibi gözüküyor. ben baya kafayı takmıştım. zira benim üst vücut alta göre daha uzun ve 187 cm boyla M kadro almak kafamda soru işaretleri oluşturuyordu. öncelikle M ve L kadroların farklarını incelerken tekerlek arası mesafelerin aynı olduğunu gördüm burdan hareketle L nin bana daha uygun olacağını düşünüyordum ki fabian hiç düşünme ben 183 boyla L kullanıyorum deyince ikna oldum.

kısacası hiç kurcalama L kadro beklemeye devam derim ben.

Çilekeş Canyon kardeşliği, güzel haberler bekliyoruz. Gelişmeler ne durumda acaba? Canyon'ları çektiniz mi gümrükten?

@mustafa ç Ben hemen hemen ilk sipariş verenlerdenim fakat kurcaladığım için bu kadar gecikti :) XL olarak sipariş verdiğim kadroyu L olarak değiştirttim, değişim yüzündende beni sıranın sonuna attılar. Zaten Istanbul çok yokuşlu bir yer L daha rahat olacaktır diye düşünüyorum.

@Dogannn Umarım yanılmam, Focus Cayo'larda L kadro güzel olmuştu, bakalım umarım sorun çıkmaz.

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
@Dogannn lütfen HD görüntüler koyalım mümkün olduğu kadar :) tutkuyla üretilen kutu kutu pense gelmiş, hayırlı olsun... kar arefesine denk geldi, pekmez konyak ne varsa içilip tura hemen :) diğer kutu hediyeler sanırım

• Beğen
Tepkiler: K.Bahadır Usta
Geri