Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@Muaz Ş. ben siparişi verdiğimde zaten euro dan dolara dönmüştü 18 ekimde vermiştim siparişi ben endurace cf 7.0 sl istemiştim istediğim fiyatta 1599 dolardı. sonra haziran teslim dediler iptal ettim siparişi sonra endurace cf 7.0 sipariş ettim onada şubat mart dediler enson geçen hafta ultimate e donüş yaptım onada 1-2 gün diyolar ama umutlu değilim yine bazı şeyler sarpa sarar.. :)

Scudo
@Muaz Ş. benim durumum sizinki ile aynı 1175€ olan CF 7, 1175$ dönmüştü ben o fiyattan aldım 2 gün geçmeden 1319$ oldu , gelen onayda yeni fiyatı vardı bende o an aldığım fiyatı söyledim yenisini kabul etmiyorum diye eski fiyattan devam etmiş oldum...

@alpyese
ben aldıktan sonra nasıl olsa bisiklet aralıkta gelecek diye takip etmedim. fiyatların değişimini sonradan gördüm yani.
bana şu ana kadar yeni fiyatı çekme girişiminde bulunmadılar.

arkadaşlar XS boy bisiklet alanınız varsa (ultimate-endurace fark etmez) yukarıda gidon genişliği ile iligli sorumu yineliyorum, 380**/400 ne demek? mailde 38cm gidon demiş de, sizce hakkaten 38cm mi gelecek bisiklet? inşallah 38 gelir.

@Muaz Ş. Benimki S kadro 400mm yazıyor onayda, bir hata var evet değiştirme talebinde bulunun 38-40 arası çok çok farkeder mi tecrübe etmediğim için bişi diyemem. Tabi 38 istemiyorsanız

@alpyese
40 gelse de bana uyar ama açıkçası ben 38cm istiyorum. sitedeki: 380**/400 , açıklamasına bakınca 40cm veriyolar dedim öyle aldım bisikleti ama 38 gelecekse memnun olacağım :D omuzu ölçtüğümde 37 ölçmüştüm, 2cm ekleyince 39 yapıyor. kimi bisikletçiler sana 40 lazım diyolar kimileri ise 38 diyolar. denememiş olsam da 38 istiyorum küçük gidon hoşuma gidiyo.

uzun zamandır burayı takip ediyorum,arkadaşlar yanlış anlamayın ama düşüncemi söylim gerçeklik payı olabilir türkiye ve türk müşterilere karşı bir tutum olabilir,birazda yabancı ülkedeki forumlarda yazılanlara bakın,yada ne kadar cabuk ürün tedarik ediyorlar bir araştrın derim,ama bir canyon sevdasıymış yahu,bildirim geldği için sürekli girip bakıyorum halinize

@mutlu07 kendime adıma konuşayım açıkcası ben bir şeylere üzülmüyorum konuyu dışarıdan takip edip bir bisiklet için ah vah haline bakın diyen arkadaşlar benim yerime üzülebilir hakkımı onlara veriyorum :) yada bana ceplerinden 1500-2000tl versinler elimdeki paraya ekliyim aynı özelliklerde buradan rahatça bisiklet seçeyim :) birkaç mesaj önce durumun Türkiye ile alakalı olmadığını göstermiştim londradan sdyney e bogota dan roma ya kadar şikayet :) canyon savunucusu oldum bir anda vay arkadaş bunu gösterip indirim alayım ben en iyisi :)
@Eibec bence de hiç maceraya girmeyin alın bir tane triban paşa paşa devam edin, deli işi canyon

@Muaz Ş. Evet kasımda gelmesi gereken bisikletim martın sonuna sarkıtıldı hatta yetmiyormuş gibi artık mesajlarıma cevap alamıyorum, henüz almadıysanız bulaşmayın derim Canyon'a

@leCandas isminizi uzun süredir leCadans (Fransızca yazdığınızı zannederek lö kadans) olarak okuyordum. leCandas olduğunu farkedince gülmekten gözümden yaş geldi.:)

• Beğen
Tepkiler: leCandas
Siparişimi iptal edip rahatladım :)

Bugün bisikletin yollanacağını söyleyen arkadaşlarla yaptığım görüşmede teslimatın Mayıs'a sarkabileceği sonucu çıktı. Ben de fazla uzatmadan iptal ettim. Sipariş onay maili gelemedi, umarım iptal maili gelir.

Bekleyecek olan arkadaşlara sabırlar dilerim.

@Sadettin Z. hayırlı olsun bir sonraki macera için kadro öngörüleri neler ? :)

İlk göz ağrım olan Cannondale Synapse'ı yakın takibe alacağım. Bu aralar 2016 modellerin Delta'ya ulaşması lazım. Bisikletin başında sıkı bir pazarlığa girişebilirim.

Kullandığım CAAD10'u satışa çıkarmıştım. İlgilenen bir iki arkadaş var ama şu an satıp satmamakta kararsız kaldım. Belki kaset dişliyi mümkün olduğu kadar büyütüp bu sezonu kara kuzu ile de geçirebilirim.

İlerde Canyon'un tedarik sorunu çözülürse yine iyi bir seçenek olarak önümde duruyor. Belkide dedikleri gibi Mayıs sonrası stoğa girer, o zaman sipariş edebilirim.

Önümüzdeki maçlara bakacağız artık :)

• Beğen
Tepkiler: Eibec ve alpyese
@Sadettin Z. hayırlısı olsun benim yaşadıklarımı anlatsam roman olur.. sırf yazmaya üşendiğim için yazmıyorum :D stokta olan bisikleti bie 1 haftadır saçma sapan sebeplerden yollayamıyorlar....

@zekixx "The third generation Ultimate is still part of Canyon’s catalogue as the Ultimate CF SL, albeit as a more affordable bike that it a little heavier." Güzel bir bilgi olmuş:)
Bu seneki CF SL, geçen seneki CF SLX' in ağır versiyonu yapılmış.(Kadro geometrisi aynı.)

• Beğen
Tepkiler: itsaboutyou
Flash sayesinde beyazlar daha da beyaz. :D
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/10534512_10153849883522094_7497017661766703295_n.jpg?oh=b08d2578950d533b6bf2f3cd776595d2&oe=57155FE5

@Erdal YILMAZ aspirin güzel çıkartıyor beyazlardaki lekeleri :harika:

http://b1210.hizliresim.com/12/9/dt08j.jpg

peki size verilen tarihlerde bisikletlerin geleceğine olan inancınız nedir? bana Şubat 29-Mart 03 arası tarih verdiler ama o tarih geldiğinde de yine 5 ay sonraya atarlarsa şaşırmam. verdikleri tarihin de önemsiz-kaba etten uydurma bi tarih olduğu kesin. canyon yalancılığı yüzünden yüzünden resmen bisikletsiz kaldık. şu anda o kadar moralim bozuk ki başka yurt dışından bisiklet satın alabileceğim başka alternatifleri oturup araştırma isteğim bile kalmadı. hiç yurt dışına çıkmadım ve bisiklet olayında da yeni sayılabilecek biriyim. yurt dışı nerden alabilirim bilmiyorum. biliyor olsam, bana uygun bir bisikletin orda bekliyor olduğunu bilsem bir saniye düşünmeden gidip almak için işlemlere başlayacam ama işte...

Geri