Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@itsaboutyou hahahahaha süper olmuş yaa :D ya ben cok kararsızım senin bisikletin bi gelsinde bakalım ona bede ultimate alabilirim kadrosu benim hoşuma daha çok gidiyo. ama onu sürmek yorucu biraz :(

Scudo
@skywagon beni ups aradı öğlen getiriyo , tam 7 gün sürdü o mailin üzerine

@Dogannn @alpyese bence de bi bakın gelince , sonuçta endurace ya da ultimate ikisi de yol bisikleti ne kadar konforlu olabilir , ben konfor kısmını dağ bisikletimde hallediyorum, tamamen amatörce ve kendi fikrim bu arada :)

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
@itsaboutyou valla citti anlamda düşünmüyo değilim on stok diyo çünkü :) ama işte şu bel sırt ağrıları beni çok citti anlamda edirgin ediyo seninki gelsin bi bakıcam :)

• Beğen
Tepkiler: itsaboutyou
@skywagon 1 günde geliyor , üzerine 6 gün gümrük

Istanbul, Turkey04/12/201515:00Vekaletname belgesi eksik ve gümrükleme için gerekiyor. Bu bilgiyi almaya çalışıyoruz. / Alıcıyla irtibata geçtik.
04/12/201511:43Depo Barkod Okuması
04/12/201511:37Paketiniz, ithalat konumunda resmi girişi için gümrükleme aracısından bırakma bekliyor.
Istanbul, Turkey04/12/20158:35Varış Nokta Barkod Okuması
Yesilkoy Istanbul, Turkey04/12/20158:20Varış Barkod Okuması
Koeln, Germany04/12/20154:05Çıkış Barkod Okuması
04/12/20152:25Çıkış Barkod Okuması
Koeln, Germany03/12/201523:46Varış Barkod Okuması
Frankfurt, Germany03/12/201520:59Çıkış Barkod Okuması
03/12/201520:31Çıkış Ülke Barkod Okuması
Germany03/12/20152:44Talebiniz İşleme Alındı: UPS için Hazır

Canyon nedir ? ne bileyim yani, bir karton kutunun eve, iş yerine gelmesi... bir özenle cırtların açılması imkan dahilinde videoya çekilmesi, bir torx anahtarı ile iç dışlı olmak, bir tekeri takmak pedalı muntazamca yuvasına oturtmak, sele ayarı yapmak .. teslimi ister yarın ister şubat ayının 30 olsa dahi, bir emeği geçmiş alamanyadaki çalışanlara ve oradaki türklere selam göndermek, bir kendini yollara vurup hayat bana güzel demek bunların hepsi canyondur... :)

şuanda değiştiriyorum siparişimi ultimate yapıyoeum :D
dayanamıyorum artık

@Dogannn

Gel, her ne olursan ol Ultimate'e gel. Ultimate candır.

ya ama eski siparişin parası daha kartımda provizyon olarak görünüyo :( yeni bisikletin parasını ödüyemedim :(

Geri