Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Bir sualim olacak : "Order Confirmation" da sağ üst köşede bir teslim tarihi görünüyor. Buradaki tarih ile size söylenen tarih arasında ne kadar bir fark var? Bendeki şu an 7-12 Aralık görünüyor, gerçi Ultimate CF 7.0 SL'ler hep stoktan teslim.

Scudo
Şu bisikletler bir gelsin, İstanbul ekibi için, Geleneksel Canyoncular buluşması düzenleyeceğim. :D

İlk buluşmada kahveler benden. :)

Bende sabırsızlıkla gelecek canyonları bekliyorum. Gelsinlerde grup suruşlere başlıyalım. Tek canyon sahibi benmişim hissi son bulacak :)

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
@itsaboutyou Sabırsızlıkla bekliyoruz :cool::cool::cool:

Bu arada ben bir konu paylaşmak istiyorum. İzmir'de hangi bisikletçiye gittiysem ve konu Canyon muhabbetine geldiğinde : " Onu almayın, bir sıkıntı çıkarsa ne yapacaksınız" ve hepsinin istisnasız verdiği örnek "kulakçık" oldu. Hani olmaz da, olursa eğer siparişiniz sonlanmadı ise kulakçık ( Derauiler Hanger ) ilave etmeyi de unutmayın siparişinize.

@skywagon benim confirmation da 29kasım 4 Aralık yazıyordu vakti geldimi yeni confirmation yolladılar ve şubat sonu oldu Şubat gelince ne olacak kim bilir:)

• Beğen
@alpyese
Anladım durumunuzu. Bugün çalıştığım şirketten bana bir mesaj geldi, ben de olduğu gibi aldım çevirdim ve info@canyon.com a yolladım. Ez cümle, "kardeşim bak zamanım daralıyor şunu bir yollayın artık " dedim ama bakalım Alaman bunu yerse. :rolleyes: Gerçi ben sipariş verirken 14-19 December veriyorlardı tarihi.

@itsaboutyou
Yani bisiklettekine ek olarak bir adet daha mı yolluyorlar? Ben iki tane daha almıştım vay başıma gelenler :acpsnr::acpsnr:

@Sadettin Z. fabian herzaman kesin konuşur ama hiçbirzaman dediği çıkmaz keşke daha erken yazsaydın ben daha bugün yeni sipariş verdim ve sipariş verdikten 2 dk sonra comfirmation geldi ve tam 5 kere :) eski siparişimdeki ürünleri tek tek eklerken her seferinde comfirmation geldi. bence beklemeyin :)

Şu konuyu her görüşümde aklıma gelir merak ederim yahu şu forumda kaç kişi de canyon olabşlirki konu açma ihtiyacı doğsun yoksa konudaki mesajlar iki üç kişiyemi aittir.

@itsaboutyou

Hediye haricinde yollamıyorlar diye biliyorum. Ben satın alırken, 1 adet ücretini ödeyip o şekilde almıştım.

@mustafa genç
Benim şu an bisikletim yok. Sadece heyecanımı ve tecrübemi aynı yoldaki insanlarla paylaşmayı, onlardan bir şey öğrenmeyi seviyorum. Şöyle siparişler gelsin bence en az 10 adet olacaktır.

• Beğen
@Dogannn mrb dostum,
Bisiklet seçiminde belki yardimci olurum düşüncesiyle yazmak istedim, 2×11 105 sette hiçbir sıkıntı yaşamaz ve keyifle güzel turlar yaparsın.Ayrica unutma ki set değişimini her zaman yukseltebilirsin fakat carbon kadro seçimini asla göz ardı etmemelisin.Yolda inanılmaz bir akıcılık ve güç kazancı sağlarsın.Bende secimimde ikisi arasında kalmış ve carbon kadroyu seçmiştim ve şimdi iyiki öyle yapmışım diyorum...

• Beğen
@Dogannn merlin fiyatı + 108 tl gümrük :)

biraz zam gelmiş ama galiba , ben daha düşüğe almıştım şu anki tutara göre

@İlker_Yılmaz teşekür ederim aynı fikirdeyim önemli olan kadro ama almışken 1 kere alıyoruz dedimki ultegra olsun ve neredeyse 5 aydan beri ultegra düşünüyodum biranda değiştirince üzüldüm 105 içinde herkez olumlu konuştu sizin gibi artık kafamdada oturdu bu düşünce tekrardan teşekür ederim siparişi verdik beklemedeyiz. :)
@itsaboutyou sen 890 tl ye almıştın yanlış hatırlamıyosam 108 tl vergi verdin.. merak ettiğim noktada buydu teşekürler :D bisiklette gelince ikisinin bir arada olduğu bir foto istiyoruz :D

• Beğen
Tepkiler: itsaboutyou
Bana bu sabah aşağıda bir kısmını aldığım mail geldi. Gelişmelerden haberdar etmek için yazdım Canyon Kardeşliği"ne.
"Hello CEM KÜRKCÜ,
Your order was handed over to our logistics partner UPS Deutschland Inc. & Co. OHG earlier today and will be delivered to you within the next few days. The details of your delivery are listed below:

CANYON Ultimate CF SL 7.0
FAHRRAD - BICYCLE
2016 stealth - white
SIZE: M "

Geri