Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Canyon'a gönderdiğim mail'e cevap gelmeyip, chat odasında da kimse ilgilenmeyince biraz tepem attı ve Facebook'tan sitem ettim:

Its already been a week since I placed an order for an Endurace CF8.0 and still got no confirmation. I need to confess that I'm a bit disappointed.

Guys what's up with you? I'm not asking you to send my bike right away. All I wabt is to know when I'll get that bike. Just send the confirmation okay?

Bunun üzerine Fabian amcanın bana cevabı şöyle :

Dear Sadettin, as I already mentioned, it will take up to two weeks, until we can send the order confirmation, caused on an error. There is no possibility, to speed this process, up. We´re doing our best, to send it, asap. Best, Fabian.

Bezmişler herhalde şikayetlerden :)

• Beğen
Tepkiler: itsaboutyou
@Dogannn hiç bakmadım daha fiyatlara , ama öldürmeyeceğim fiyatı, çok acelem yok :)

Arkadaşlar merhaba. Öncelikli olarak bisikletleriniz hayırlı olsun. Yanlış anlamazsanız söylemek istediğim bir şey var. Canyon benim de almayı düşündüğüm bir bisiklet markası yalnız şöyle bir durum var ne zaman acaba bir gelişme var mı durumlar nasıl diye bu konuya girdiğimde aşırı derecede flood olduğunu görüyorum.

x:Benim bisiklet geldi.
y:geldi mi?
x:evet geldi.
y:ne zaman?
z:hayırlı olsun. ben mesaj gönderdim.

v.s. v.s. şeklinde.

Sonuç olarak anlık bildirim şeklinde girdi yapmaktansa toplu şekilde bir veri girişinin daha uygun olduğu kanaatindeyim. Ha sonuçta burası bir forum ve kurallara uymak kaydıyla isteyen istediğini yazabilir tabii ki.

gümrük vergisini gönderdim ups'in gümrükçüsüne fakat dolar değil de euro'dan hesaplamışlar vergiyi onu düzelttirdim , siz de dikkat edin o konuya , bir de tüm hediyeler için de devlet sağolsun vergi alıyor :D

@itsaboutyou hediyeler için nasıl vergi alıyo benim ayakabılar dan almadılar ayrıca bedelsiz görünen şeyler için nasıl vergi alabilirki? bite toplamda kaç lira vergi ödedin?

@leCandas

Boyum 184 cm. Bacak iç boyum 86 cm. L kadro Ultimate cf slx kullanıyorum. Krank kol uzunluğu 175 mm. Gidon boğazı 110 mm.

Umarım bu rakamlar size fikir verir. :)

@Dogannn

Hediye'den vergi alınmaz söylemi şehir efsanesidir. Gümrük memuru isterse vergi tahakkuk ettirir.

@Dogannn 805 TL verdim toplam , gümrük memuru ne gördüyse almış vergi valla :)

@itsaboutyou

Hayırlı olsun. Kazasız belasız pedallamalar.

• Beğen
@Erdal YILMAZ Verdiğiniz ölçülerden bacak boyu 4 cm boy 1 cm fazlayım muhtemelen XL'da L'da uygun olacaktır.

@itsaboutyou Hayırlı olsun bakalım benim gümrük işlerim nasıl olacak, ups'de konu ile ilgilenen arkadaşın numarasını veya mailini bana gönderebilir misiniz?

• Beğen
Geri