Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@K.Bahadır Usta sizi unutmuşum şimdi hatırladım :) inş öyledir yani ben romanyayıda ab den saymıyorum gerçi, bana alman birinin canyon sipariş macerası gerek kendi vatandaşınada bunları yapıyorsa o zaman ikna olurum :) sabırlı tarihi bekliyorum hala.

• Beğen
Tepkiler: K.Bahadır Usta
@alpyese Öncelik yapabilseler herhalde bana yaparlardı.

@Erdal YILMAZ
Ben siparişimi ~15.08.2015 tarihinde verdim ve 02.09.2015 tarihinde 44. hafta bisikletiniz gelecek diye confirmasyon aldım ve beklemeye başladım.

Daha sonra bana bir mail geldi ve siparişin 44 değil en erken Ocak 2016 sonu gönderileceği, gecikmeden dolayıda siparişime çanta ekledikleri yazılı bir mail aldım. Takibinde fiyatlar arttı, EUR, USD'ye çevrildi falan filan.

Tam bu esnalarda 03.10.2015 civarıydı XL olarak sipariş ettiğim bisikleti L olarak değiştirmek istediğimi söyledim (aslında ikiside bana uygun). Facebook chatte Fabian'da bana böyle bir değişiklik yaparsam sıranın sonuna geçeceğimi ama sorun olmayacağını zira sitedeki teslim tarihine göre max bu yıl gönderileceği idi. Bende ne yapalım dedim ok verdim. Bu seferde zamlı fiyattan onay istedi bende kabul etmedim. Supervisor ile konuşup fiyat aşağı çekti ve sisteme girişi yaptı.

O tarihte yaptığı düzenlemenin confirmasyonu daha bugün geldi, ve öğrendiğime göre siparişimi ancak Nisan başı bana göndereceklermiş. Bugün bunun kavgasını yaparken birde siparişe ikinci özür olarak pedal eklediler. Fakat fiyat gene zamlı gözüküyor. Onun içinde mail attım düzeltip 48 saat içinde gönderceğiz dedi.

Orjinal siparişin Ağustos ayında verildiği göz önünde bulundurulursa çok daha önce göndermeleri gerekir, kaldı ki bu söz verilen tarihleride tutturabileceklerini hiç zannetmiyorum.

Başıma bunların geleceğini bilseydim siparişi hiç geçmezdim, İsveçe gittiğimde alır bi Specialized gelirdim.

@leCandas

Böyle bir imkan varsa beklemeyin, siparişi iptal edin derim. Tabi bahsettiğiniz bisiklet Canyon'dan daha pahalı ve düşük model değilse. :)

Sele tavsiyeniz var mı arkadaşlar ? 75 euro sınırına kadar

yine kredi kartımdan provizyonu geri bırakmışlar :D ne yapıyolar bunlar arkadaşlarr amaçları ne :D

@sinobjk valla bana verdikleri süreyi aşarlarsa burunlarından getiricem istediğim şeyleri vermezlersede siparişi iptal edicem artık ne alırım bilemem ama canyon almıyacağım kesin şimdiki süreçte.. artık müşteri ilişkileride laçkalaşmaya başladılar sinir sinir cevap vermeye başladılar

ben de düşünmeye başladım aslında, specialized'in geçen sene kadrolarından alıp toplasam mı diye düşünüyorum ama gözüm canyon'da kalacak hep gibi geliyor.

o canyon buraya gelecek :) valla ne zaman herhangi bir işte yavaşta olsa ilerleme kat ettikten sonra vazgeçtiysem hep pişman olmuşumdur, kış vakti elimdeki bisiklet hala satılmadı geri çekilmeye niyetim yok

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
@alpyese valla adamlarım davranışları acayip laçkalaştı sanki o müşteri ben satıcı gıcık olmaya başladım

@Dogannn etki tepki meselesi sonuçta ortada ciddi bir aksilik var, ne kadar sık iletişim o kadar stres yaratıyor her iki taraf içinde... herkes haklı tabi ama durum ortada ya beklenecek yada iptal edilecek

yeri gelmişken jant ve ruble uyumu konusunda sizlere bir şey sormak isterim sakıncası yoksa.
Şimdi malum triban 3'ün set microshift ve ruble 8'li. Ben Campagnolo 8/9/10 uyumlu bir jant alsam bu uyumluluk konusunda sorun çıkartabilir mi? Campagnolo 9 uyumlu bir jant alsam spacer ile uyumlu hale getirebilir miyim?

Yeri gelmişken diyorum çünkü eğer hallolabilirse bu durum, Triban 3'e zonda alırım şimdilik, sonbaharda al 5.0 alıp jantları ona takarım diyorum -her ne kadar renkleri tam olarak hoşuma gitmese de 5'in- :)

@bua

Campagnolo hem Shimano/SRAM hem de Campagnolo uyumlu jantlar üretiyor. Ancak bu iki grubu birbirinin yerine kullanmanız mümkün değil, zira hub geometrisi farklı olduğu için kasetler uymayacaktır.

Shimano/SRAM kasetleri Campagnolo aktarıcılarla kullanmak veya tersini yapmak da mümkün değil çünkü dişli aralıkları farklı olduğu için aktarıcıların çekme oranları da uyumsuz.

Microshift aktarıcıların çekme oranları nedir bilmiyorum fakat Shimano/SRAM uyumlu olduğunu tahmin ediyorum. Bu bilgiyi kontrol edip doğruluğundan emin olduktan sonra Campy marka Shimano 8-9-10 uyumlu bir jant alıp kullanabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: bua
@sinobjk ne güzel dönemde almışız. Sipariş verdikten yaklaşık 20 gün sonra bisikletim geldi :)

Tamam tamam, vurmayın :hihi::uzgnm:

Geri