@alpyese Öncelik yapabilseler herhalde bana yaparlardı.
@Erdal YILMAZ
Ben siparişimi ~15.08.2015 tarihinde verdim ve 02.09.2015 tarihinde 44. hafta bisikletiniz gelecek diye confirmasyon aldım ve beklemeye başladım.
Daha sonra bana bir mail geldi ve siparişin 44 değil en erken Ocak 2016 sonu gönderileceği, gecikmeden dolayıda siparişime çanta ekledikleri yazılı bir mail aldım. Takibinde fiyatlar arttı, EUR, USD'ye çevrildi falan filan.
Tam bu esnalarda 03.10.2015 civarıydı XL olarak sipariş ettiğim bisikleti L olarak değiştirmek istediğimi söyledim (aslında ikiside bana uygun). Facebook chatte Fabian'da bana böyle bir değişiklik yaparsam sıranın sonuna geçeceğimi ama sorun olmayacağını zira sitedeki teslim tarihine göre max bu yıl gönderileceği idi. Bende ne yapalım dedim ok verdim. Bu seferde zamlı fiyattan onay istedi bende kabul etmedim. Supervisor ile konuşup fiyat aşağı çekti ve sisteme girişi yaptı.
O tarihte yaptığı düzenlemenin confirmasyonu daha bugün geldi, ve öğrendiğime göre siparişimi ancak Nisan başı bana göndereceklermiş. Bugün bunun kavgasını yaparken birde siparişe ikinci özür olarak pedal eklediler. Fakat fiyat gene zamlı gözüküyor. Onun içinde mail attım düzeltip 48 saat içinde gönderceğiz dedi.
Orjinal siparişin Ağustos ayında verildiği göz önünde bulundurulursa çok daha önce göndermeleri gerekir, kaldı ki bu söz verilen tarihleride tutturabileceklerini hiç zannetmiyorum.
Başıma bunların geleceğini bilseydim siparişi hiç geçmezdim, İsveçe gittiğimde alır bi Specialized gelirdim.