Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@mustafa ç o seleborusundan bende istiyorum aslinda hem hafif hem kullanisli ben eger canyonla anlasabilseydim almanyaya gidip cf 9.0 alicaktim :( anlasamadigimizdan gumruk vergisi vermemek icin 7.0 sl yada 8.0 alacaktim ama ultegra set olmasi benim icin cok cok onemli oldugundan riske girerek 7.0 sl i sectim bakalim... @leCandas. Hatirladigim kadariyla @alpyese de gri alacakti..

gri veya siyah. şu canyoncağzın sadeliği inanılmaz bağlıyor beni kendime.

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
Ya ben gecenlerde siparisi iptal etmekle alakali sorular sormustum ertesi gun comfirmation geldi acaba panikmi yaptilar :D sizdemi ayni taktigi yapsaniz ?

• Beğen
Tepkiler: bua
@Dogannn

daha sonra zondaları bunlarla görmek isteriz :)

(link)

• Beğen
Tepkiler: bua
@Yağız Gökmen ya bunlar benim icin cok uç seyler hatta bu ince konularda cok fazla bir bilgim yok. Ama fikirlere acigim bisiklet bi gelsin bakicam performansi beni tatmin ederse bi degisiklik yapmam ama cazip gelebilir :)

canyonun bana hediye olarak verdiği şeyler :D

-0,75 ml lik canyon suluk 3,95dolar
-bike guard 14,5dolar
-canyon multifunction headwear 13,95 dolar
-canyon cage sf 12,95

total 45.3 dolar 130 tl :D çocuk kandırıyolar... neyse bisiklet gelsinde hayırlısıyla başka bişey istemiyorum

Arkadaşlar burayı sürekli takipteyim, ben strese girdim vallahi. Bir an evvel gelsin sizinkiler de biz de görüp sipariş veririz belki.

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
@Dogannn

Bu hediyeleri order confirmation aşamasında mı gördün yoksa öncesinde mi konuştunuz.
Bugün siz dalga mı geçiyorsunuz diye mesaj attım sert bir şekilde zira tam 3 haftadır bu hafta confirmasyon gelecek gidiyorlar.
Cevap gene aynı bu hafta kesin gelecek dediler.

Bu arada önceki mesajımda belirttiğim eldivenler geldi, fiyata göre 10 numara eldivenler.

Dosyalar

• 20151123_194622.jpg
    20151123_194622.jpg
    42 KB · Okunma: 31
  • 20151123_194629.jpg
    20151123_194629.jpg
    27,6 KB · Okunma: 29
@Dogannn ben de şimdi chatten bastırdım. nuh dedi peygamber demedi support marie claire. bazen şüpheleniyorum robot mu bu chattekiler diye :D
en son utanmadan sordum. bike guard ve diğer şeyler ücretsiz oluyormuş diye. olabilir dedi ve konu kapandı. sana baya birşey hediye ediyorlar. nasıl oldu merak ediyorum.

@Dogannn

@leCandas @mustafa ç hergün chatden bunları darlarken her hafta bir ürün istedim farklı kişilerden ve hapside olur dedi ama ben inanmadım çok iplediklerini zannetmiyordum taki comfirmation gelene kadar bi baktım harbiden hepsini vermişler :D sonra tüm sinirim geçti @leCandas siparişini nasıl iptal edebilirsin nezaman kadar iptal edebilirm gibi sorular sor bu sorular onları ateşler ;)

@Dogannn tüh ya ben zaten bike guard sözünü almıştım kirstenden bugün bari başka birşey isteseydim :(

@Dogannn tamam öyle yapayım da nasıl darlıyoruz onu bilmiyorum. zaten siparişi iptal ettim 3 aydır bekletiyorsunuz falan dedim elimde bir bu argüman var

Geri