Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@alpyese bike guart dan para almamışlar sadece shipping var aşağıdaki gibi
upload_2015-11-20_19-48-10.png

@itsaboutyou teşekürler ama benim işte yukarıda yazdığım gibi bi sıkıntım var bakalım bide gümrük vergisi verirsem astarı yüzünden çok pahalıya gelmiş olucak :(

provision shipping date 30.11.2015-04.12.2015 arası görünüyor..

@Dogannn Hmm bike guard gecikme olayı yüzünden belkide, tarih benimki ile aynı banada yakındır gelişi

• Beğen
Tepkiler: bua
@alpyese ya nezamandır bu comfirmation ı bekliyodum sabırsızlıkla ama geldiğine sevinemedim bu gümrük vergisi yüzünden :(
sevincim kursağımda kaldı :(

@Dogannn valla Candas ın sipariş daha bi önemli bu konuda, belkide gerçekten korkulduğu kadar değildir

@itsaboutyou insallhhh bugun dakika dakika takip ettim bir dakika 1503 oluyo 1 saat sonra 1497 oluyo sonra tekrar1509 oluyo sonra yine 1493 e iniyo böle sinir bi durum yani bu ayin sonuna kadar beklicem eger durum kotulesirse iptal edicem. Bide noel geliyo baya yarilara varan indirimler yapicaklarmis acaba bizim bisikletlerde indirime girermi. Kafamda bole sorular donup duruyo :(

@alpyese evet onuda sabirsizlikla bekliyorumm onun durumu krtitikk

• Beğen
Tepkiler: itsaboutyou
@Dogannn noel muhabbetini ben de forumdan okumuştum galiba aslı astarı var mı bilmiyorum bekleyip göreceğim. ama şu an bile endurace cf 8 teslim tarihi şubat sonu bu da benim için limit tarih. zira martta istanbuldayım ve bisiklete binmekten en çok keyif aldığım yerlerden biri istanbul. yani benim için bu fırsat kaçmaz. o yüzden indirim oldu oldu olmadı aralık sonuna doğru stealth cf 8 sipariş veriyorum.

Yeni sezon ürünleri için indirimler, genelde sezon sonu oluyor. Noel için indirim yapacaklarını sanmıyorum.

Ben sezon sonu olduğu için, bisikletimi 300 euro daha ucuza almıştım.

@Erdal YILMAZ inşalhh bende onu umut ediyorum yoksa üzülürüm :(

@mustafa ç bencede aralık sonunu bekleme bence aralık ortası siparişi geç.. yoksa baya geç kalıcak..

@Dogannn Gümrük konusunda sıkıntı yaşayacağını hiç sanmıyorum, 3-5 euro geçti diye üst segmnent işleri uygulanmaz bence, idare ederler tabi çok kıl bir memura denk gelmezsen.

Geçerse bile zaten bisikletin gümrük vergisi %0 kdv %18 temelde değişen bir şey olmayacak ama tabi bu bilgininde kesinliği yok,

• Beğen
-ki zaten ticari mal olmadığı da apaçık ortada, hiç olmazsa yurtdışı alışverişlerinizi incelesinler.

''bakın benden kutu açılım videosu bekliyorlar'' dersiniz :hhhhhh:

@leCandas bende oyle umuyorum ama kil biri gelirse gercekten çölde kutup ayisi modu olur bakip gorecegiz artik.. :( son 10 gun hayirlisiysa.. Eger hersey yolunda giderse vergi mergi vermezsem campagnolo zonda jant seti alicam hemen :D
@bua umarim anlarlar ticari bisey olmadigini.. Kutu acma vidyosu kesin.;)

• Beğen
kışın içimizi ısıtacak :)

@Dogannn tamam verdim sipariş cf 8.0 stealth. şubatta gönderecekler. hem yağmur çamurdan bisikleti fazla kullanamam hem de trek şehir bisikleti işimi görür o zamana kadar sıkıntı olmaz :)

@mustafa ç ooo hadi hayırlı olsun bence çok doğru bir karar verdin :) yazın artık sürerizzz hep beraber CANYON CANYON :D

@mustafa ç hayırlı olsun cümleten :) neden CF 8 seçtin acaba ? jant seti, sele ve sele borusu hariç CF 7 den çok farklı değil hani performansı etkileyecek olan üzerinde gelen jant set aksium ile aynı özellikte sayılır fiyatlarıda yakın, CF 7 yi almak istemeyen biri bence CF 7 SL yada direk CF 9 alması daha mantıklı

@Dogannn aynen yaz başı zaten istanbuldayım. illaki bir buluşma olur canyon severler olarak.
@alpyese cf 8 seçmemin sebebi başta sele borusu zaten 130 euro. gölcükte oturuyorum. genelde bisiklet sürdüğüm yerler gölcüğün köyleri ve kartepe yani endurans bisiklet mantığına biraz daha hitap etsin diye rahatlık ön planda olsun istedim. jant seti de bir diğer mevzu özellikleri aynı mı değil mi kullanmadan bilemeyeceğim ama dt swiss jantın cyclocross kullanıma uygun olduğunu sitesinden okumuştum. o da kararımda etkili oldu.

Sanırım gri renkte sipariş veren bir tek ben varım :cool: Benim bisikletten hala bir haber yok ne confirmasyon nede başka bir şey

Geri