Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@Dogannn bana provizyon talebi geçen hafta gelmişti zaten üzerine bu toplu mail geldiği için confirmation falan beklemedim açıkçası, ödeme talebi geldiyse siparişiniz hazırdır... parayı tam çekseler emin ol başka türlü yazardım :D

Scudo
Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum. 23 Ekimde endurace cf 9.0 siparişi verdim en geç teslim tarihi 26 Kasım idi bisikleti bu gün teslim aldım... dermişim :) şaka bir yana bende sizin gibi heyecanla bisikletimi bekliyorum canyondan hiç bir haber ses seda yok...

@Dogannn

Oyy oyy yağmur, kar, soğuk, fırtına. :D Hadi gözünüz aydın. :)

gün içerisinde diyorum ki, bir tur bisikleti al veya topla yaza kadar. sonra bisikletforum'a giriyorum ve sizleri görüyorum tekrardan canyon aşkı harlanıyor :hhhhhh:

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
bugün ceo nun verdiği söz de bitiyor , Onu bırakın benim bisiklet hazır (outlet) , parası çoktan ödendi fazlasıyla , gidip teslim alınacak , bu şartlarda bile gel şu tarihte al diyemiyorlar :)

@Dogannn
Hocam, showroom daki bisikletlerden istediğimizi ayırtıp, 3-4 gün içinde gidip oradan alma imkanı olabilir mi? Eğer öyle olursa iki-üç arkadaş gidip oradan alabiliriz. Ben temmuz ayında Stutgart'a kadar kendi arabamla gidip geldim. 500€ yakıt ve otoyol masrafım oldu.

@itsaboutyou vallaa dün ben iletişime geçtim önümüzdeki hafta (hep dedikleri gibi) shipping date i yollayacaklarmış. o değilde beni bi endişe sardı dolar yükseliyo euro düşü dolar euro palitesi git gide 1 e yaklaşıyo ben bisikleti 1599 dolara aldım bunun şuanki euro karşılığı 1495 euro eğer bu böyle giderse 1500 sınırını aşıcam ve %18 kdv nin dışında bide gümrük vergisi vericem ne olcak bu şimdi endişeli bir biçimde bekliyorum :eek:ops:

hatta şuada 1508 euro boku yedikkk ne yapsam :(

@Dogannn şuan provizyon talebi TL üzerinden değil mi banka hesabındaki alış değerin bellidir...

@alpyese evet tl üzerinden çektiler ama bu önemli değil bisikletin faturasında 1599 dolar yazacak gümrük memuru bunu euro dolar paritesi ile çarpıp yada bölüyo ve çıkan sonuç 1500 euronun üzerinde ise gümrük vergisini yapıştırıyo :S

@Dogannn gümrük işlerini bizim adımıza yürüten firma ile konuşmak gerek aldığım tarih bu ödediğim bedel bu kur bu... vs UPS yada DHL hangisi ise

@alpyese bilmmiyorum yaa şu shipping tarihine kadar beklicem eğer düzelmez ise euro biraz artmaz yada dolar biraz düşmez ise iptal edicem siparişi üzülerek bu riske giremem :(

şimdi sordum shipping date kadar istediğin tarihte iptal edebiliyomusuun siparişi yada değiştirebiliyomuşsun. sevk tariğine kadar beklicem düzelmez ise malesef siparişi değiştirip endurace cf 7 ye dönüş yapıcam :(

Evet arkadaslar comfirmation suanda elime geldi ve shipping date araligin 4 u gorunuyor ve kargo ucretine 199 dolar yerine 224 dolar aliyolar... Hhayirlisi olsun artik....

• Beğen
Tepkiler: bua ve itsaboutyou
@Dogannn Hmm o yüzden provizyonu geri çekmişler benden fiyat değişecek desene 224+14 mü oldu şimdi

Geri