Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@Dogannn Pardon kaçırmışım :) benimkinin hemen hemen aynısı gibi duruyor fakat o fiyata buradan da bulursun benzer ayakkabıyı, ayrıca deneden alma derim ben veya en azından benzer bir shimano dene.
Benimkini almadan önce birde şunu denedim ben (link) 65, 88'in yanında çok kalitesizdi, bisiklet ayakkabısından ziyade bir convers tadı vermişti bana :)

Scudo
@leCandas aynenn bende denedim onu zaten ondan sonra bu alacağıma karar verdim şimdi ayakkabı eline ulaştı senin sence kalite ortalaması nasıl?

2016 modeli iptal edip 2015 endurance cf 7.0 sl outletten sipariş verdim , 1-2 hafta sürecek yine süreç ama en azından bisikletim hazır onu biliyorum :) bu arada bikeguard için ücret almıyorlar biz mağdurlardan bilginiz olsun

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
@itsaboutyou 2015 bedenler olmuyor pek nasıl denk geldi:), bende 145$lık bir kar olunca hazır talimatta gelmiş hiç işim olmaz koruma parasıyla uğraşmaya :)

Merhabalar;
Yazılanları okudukça hayrete düşüyorum sanırım tam zamanında bisikletimi almışım...Hiçbir sorun ve sıkıntı yaşamamış ve herşey tam zamanında olmuştu...Allah kolaylık versin umarım en kısa sürede UPS kapınızda olur...

@alpyese xs tam sınırda oluyor bana , ben o indirimi de alamadım onun için 2015 e döndüm , bir de arkadaşım gidip alacak Aralık'da müsait , ordan da indirim olacak biraz

Bu ginlerde ben de siparis verecegim, ancak kadro boyundan emin olamadim.
Canyon pps sistemi de calismiyor. Pc den girince boyle sayfa yok diyor, mobilden de olcu girisi yapiliyor, fakat sonuc gelmiyor.
Ultimate cf sl in M kadrosu, 549 mm toptube e sahip, specialized tarmac ta bana 54 kadro oluyor, onun toptube si 548 mm.
Bunun isiginda M kadro ultimate cf bana uyacak gibi duruyor. Boy 178 cm, bacak ici 82 cm. Ne dersiniz?

@itsaboutyou e güzel o zaman, kısa gelirse boğazı uzatırsın zaten, renk gri gözüküyor sadece doğrumu tabi geçen senekiler koyu gri bu sene açığa dönmüşler

@Bahadır S. O zaman farkındasındır ki Herkesden daha fazla kıymet bileceğimiz kesin ;)

@Dogannn ben gerçekten çok rahatım belki de rahat olmamdan kaynaklı benim sipariş bir tık önde gidiyor sizden :) hani confirmation falan gelmeseydi bile ben sabırla beklerdim, verdiğim paraya Tr de ilgimi çekecek aynı özelliklere sahip bir makine bulamadım

• Beğen
Tepkiler: bua
@alpyese aynenn bende o yuzden bekliyorum bu para türkiyeden alu kadrolu full ultegralı bisiklet bile alamıyosun aktarıcıları ultegra oluyo diğer herşey farklı.. o yuzden içim rahat :) ama birazdaha kordineli çalışmaları gerekiyor.. üzmesinler bizi :( forumda milletin alay konusu olduk :D

• Beğen
İstanbul'da yaşayıp, Canyon marka bisikletini bekleyenlere söylüyorum. Bisikletiniz geldiğinde, hava soğuk, yağmur yağıyor, bugün dışarı çıkılmaz diye turlara katılmazsanız, kulüpten ihraç edilirsiniz. :D :D Yeni bisikletleri ıslatmak için, en az bir tur düzenleyeceğiyiz. :rolleyes:

@Erdal YILMAZ o ne demek 2-3haftada bir güzel turlara çıkmak iyi olur Anadolu kavağı tuzla kurtköy belki şile tarafı... Yağmurlu hava güzel oluyor da temizlemesi ayrı bir güzellik bide benim ufak bir bahanem olacak ama baya ufak:) Ocak ayında oğlum doğacak şuan 2 bebek bekliyorum yani :D

@alpyese oo küçük bir bisikleçi doğacak yani... allah analı babalı büyütsün... :)

@Erdal YILMAZ ya bisikleti kirletmeyelim anlar bizim değerlimiz :)

• Beğen
@Dogannn Bence ayakkabı gerçekten güzel, bir sıkıntı yok tabanı sert ayağıda gayet iyi sarıyor, sarmasada kalın çorap ve ekstra ince bir tabanla halledilir, tabanda ve üstündeki hava delikleri ile terletmez gibi duruyor.
Sanırım senin paylaştığın benimkinin yeni versiyonu (Bence eskisinin görüntüsü daha iyi). Tek kötü yanı yürümek oldukça imkansız gibi.

Bugün Canyon chat'inden birilerine bağlanmak için çok uğraştım ama ne zaman denesem chat şuanda kapalı diyor siz hangi saat aralığında iletişim kurabildiniz?

Geri