Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@Dogannn mail bu , 10 gün de garanti değil , iptal etsem siparişi bunlar parayı da ne zaman gönderir belli değil

Important information regarding your order
As promised in our most recent communication, we now would like to update you on the current situation at Canyon.
Previously we informed you about our all-new IT infrastructure and the go-live of our sophisticated Canyon factory. The very nature and vast scale of these projects regrettably led to delays in our production and shipping, resulting in a lack of information and undetermined waiting times for your orders. We are now happy to report that over the past five days we have made significant progress.
In fact, many Canyon customers have already received updated and accurate shipping dates. We are also in the process of sending out hundreds of daily shipments, and well over one thousand customers are now enjoying their new Canyon bikes. We are fully aware, however, that many of you are still waiting for your orders, and for this we apologise. We are literally working around the clock to get them to you as quickly as possible.
Over the next seven to ten days more customers will receive accurate shipping dates for their orders. Please note that when you receive a payment notification this is also verification that your order is ready and standing by to ship to you.
As riders ourselves, we understand how frustrating it is to wait for a new bike or to try out exciting, new products. As said, we are working night and day to get your orders to you as fast as possible. And while our focus currently lies on maximising distribution, every employee at Canyon is working flat out to restore productivity to the high standards we expect of ourselves.
Once again, we thank you for your continued patience, understanding and support at this admittedly difficult time.
Yours,
The Canyon Crew

Scudo
Arkadaşlar aranızda aero kullanıcısı var mı acaba, S yahut M size kullanıcısı varsa fitting durumuna bakmak için mümkünse bakmak isterim, aslında sadece aeroad değil endurance veya ultimate kullanıcılarından da rica edebilirim aynı şeyi, Istanbul'da ikamet ediyorum istediğiniz yere gelebilirim.

@itsaboutyou anladimm.. Nasil olacak bilmiyorum sen bide parayi gonderdin.. Eger iptal edersen tahminimce 1 hafta icinde geriodeme yaparlar. Ama hislerim ve ofkem engellesede beklemeliyiz malesef :(

@Dogannn biri twiter da 3 aydır parasını alamadığını yazmış , sırf bu sebepten hayatta iptal etmem :)

• Beğen
Tepkiler: bua
@itsaboutyou mantıklı Bencede iptal etme :) ya yukarıdaki ayakkabıyı alsammı acaba markasını ilk defa gördüm iyimidir?
(link)

• Beğen
Biraz mat olaymış eyiymiş :) yoksa hoşuma gitti benim ayakkabı; tabi aslolan ergonomisi

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
@Dogannn

Bütçeyi yükseltip Shimano marka ayakkabılara bakın. 1 numara büyük almayı ihmal etmeyin, bu ayakkabıların kalıpları dar.

Dostlar belki yeri değil ama burayı samimi bulduğundan çekinmiyorum :)

Şimdi benim altımda Triban 3 mevcut. Tahmin edebileceğiniz gibi pek yetmiyor bi' noktadan sonra. Ve üstüne üstlük kadro boyu 3 hatta 4 cm uzun geldiği için 30 km'den sonra dayanılmaz ağrılarım oluyor. Bu sorunu gidon boğazını değiştirerek aşabilir miyim sizce bi' nebze? Ayrıca 4 veya 5cm'ilkbir boğaz bulabilir miyim?

Canyoncağzım önümüzdeki sonbahara ancak nasibim olacak diye ümit ediyorum. Bu yaz idare edebilmek istiyorum scirocco jant setiyle birlikte.

@Erdal YILMAZ evet shimanoyu bende istiyorum ama fiyatlati baya phali cırt cırtli baglanan dandik ayakkabilari bile 200 tl mekanik kilit ile baglanan en ucuz ayakabisida 280 tl bu yukaridaki ayakabi mantikli geldi ama onuda hic duymadim.. :( galiba birazdaha arastiricam nede olsa bisikletin gelmesine coooooook var daha :(

@bua gidonu gidon borusuna baglayan aparati degistirebilirsin suanda seninki kac mm bilmiyorum ama kisasindan alirsan faydasi olur asagida ornek bi link var urunun size kismindan istedigin uzunlukta alabilirsin.. Bi incele ve kendininkinin boyunada bi bak
(link)

• Beğen
Oy teşekkür ederim @Dogannn 7cm'lik gözüküyor stokda şuanda olmasa da. Ben hep Türkiye içi bakmış, 8cm'den altını bulamamıştım; ne diye akıl etmem yurtdışını :)
Biraz daha bakınırsam bulabilirim sanırım. 7 cm bile 3 cm kısaltmak demek. Rahat edebileceğimi düşünüyorum.

@bua aynennn ben onu örnek olsun diye yolladım orada bisürü model var mutlaka bulursun istediğin ölçülerde. :)

• Beğen
5 cm'lik buldum bir kaç tane :kedicik: tekrardan çok teşekkür ederiiim :hhhhhh:

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
@bua Eğer boğazın açılı ise ters çevirerek biraz daha dik oturuş sağlarsın, yenisi gelene kadar idare eder, boğaz dışında selenide biraz ileri alabilirsin ayarlanabiliyorsa tabi

@Dogannn Hocam ben Shimano PD-5800 (105) ve 46 numara SH-R088L aldım. Sıfır kutularında faturası ile duruyorlar, istersen bunları sana verebilirim tabi ayakkabı uyarsa, bana normalde Camper 44.5, Sketchers 46 oluyor.
Yol ayakkabısı ile yürünemeyeceğini fark ettiğimden beri keşke MTB alsaydım diyorum.

• Beğen
@leCandas teşekürler candas bende kilitli pedal var daha yeni aldım look kea clasic 2 sadece ayakabı kaldı ayakabıdada shimano 42 giyiniyorum seninkiler biraz büyük ama almayı planladığım ayakkabı o bide şu aşağıdaki ayakabıyı beğendim 75 euro nunda altında fiyatı hem

(link)

• Beğen
@leCandas ben daha ayakkabı almadım önerin ? dağ ile yola binilir mi:)

çok teşekkür ederim @leCandas :) aynen sele en ön pozisyonda kullanıyorum ve boğazı da ters çevirdim fakat yine de kâr etmedi. Biraz uzanmak zorunda kalıyorum hoodlara. Rahat tuttuğum pozisyonda 2-3 santimetre gerisinde kalıyor ki 2-3 santimetreden biraz daha kısası bana daha çok opsiyon sağlayacak tutuş açısından, aero bar gibi. Hatta sele borusunu 180 derece döndürmek bile aklıma geldi ama tehlikeli olabilir, çatlatabilirim diye düşündüm :)
derse gidip geliyorum çok değil 20+20 km, yine de her gün imkansız hale geliyor ağrılardan.

@alpyese şuan ki kafam olsaydı şunu alırdım (link)

yol ayakkabısı elbette daha hafif ve ayak pozisyonundan dolayı daha performansılı fakat yarışa katılmayacağım veya dünya turuna çıkmayacağım için :) daha konforlu bir ayakkabı bana daha uygun, yarın öbürgün bisiklet üzerinde çıkamadığın bir yokuşta bisikleti yol ayakkabısı ile götürürken rezil olacaksın veya arabayla bir yere giderken yol ayakkabın varsa onunla araba kullanamaycaksın. Daha önce düşünmemiştim tabi bunları her şey raconuna göre olsun diye aldım ama şimdi biraz pişmanlık var :D

@Dogannn Sadece cırt cırtlı bir şey alma bence, ayakkabının ayağı kavraması için iyi oturması lazım. Benim ayaklarım taraklıdır 46 shimanoda üst kısımda azımsanmayacak bir boşluk kalıyor eğer ince çorap giyersem. Ayakkıbıya verdiğin paraya pek acıma bence..

@bua Hocam satmayı düşün o halde bisikleti, çok önede gelirsen bu sefer dengesi kaçacak bisikletin. Bildiğim kadarı ile pedalın merkezinin, pedallar yere paralelken dizinin gerisinde kalmaması gerekiyor, kalmıyorsa kendini saktlama ihtimalin artıyor.

• Beğen
@leCandas bende aynı fikirdeyim sadece cırt cırtlı almayı bende istemiyorum benim yolladığımda üsteki kilitli diğer 2 si cırt cırtlı ;)

Geri