Selamlar herkese , Forumda yeni sayılırım Canyon'cuların bu kadar fazla olduğunu görmekten pek memnun oldum bende Aeroad CF 7.0 kullanıcısıyım. İstanbul genelinde toplanılıp grup halinde turlar organize edilebilir. katılım olurmu ?
@leCandas özellikle Fabian max 15-20dk içinde cevaplıyor, yeni sezonda İstanbul sahilleri canyon dolacak gibi
@Burak Salgın aluminyum fitness kadro alacaksanız bence hiç vergisiyle kargosuyla uğraşmayın, evet tasarım olarak hoşunuza gitmiş olabilir ama toplam vereceğiniz fiyata burada daha iyi bir bisiklet alırsınız, trek merida giant specialzed vs
@alpyese fiyatlara baktim yurticindeki ama fiyatlar yuksek ve donanim dusuk yine en mantikli canyon gibi duruyor.
Merida speeder lara baktim mesela. Giantta oyle.
Onerdiginiz model varmi fiyat performans olarak?
@Burak Salgın meridanin deore setli bi modeli vardi ben yol bisikleti almaya karar vermeden once onu alicaktim. Ayni sekilde focus ve scott da 2015 model ellerinde kalan bisiklerltler olabilir onlarda uygun fiyattalar.
@Burak Salgın benim şuan satılıkta olan speeder t2d tavsiye edebilirim arka arttırıcı tiagra ön acera fakat t3 lerede bakabilirsin 105 arttırıcılı oluyorlar şuan speeder 200-300 diye piyasada isimleri
3200tl gibi bir fiyat canyon, bu paraya iyi donanımlı bulabilirsiniz hatta sahibinden de speeder 500var ultegra lı karbon maşa karbon sele borusu vb bulunur illa ki
Sonuçtan memnun musunuz bilmiyorum ama yarın sabah dolar ve euro yaklaşık olarak %4-5 değer kaybedecektir, ben büyük zarardayim o ayrı bi konu Fakat henüz parayı ödemeyen bizlerin Canyonlarımıza daha ucuza sahip olacağımız anlamına geliyor.
bende yaptığım itirazlar sonucu geçiş dönemine denk gelen fiyat üzerinden 3.kez order confirmation gönderecekler, sipariş ardından gönderdikleri bilgi maili olmasa elimde kanıt falan olmazdı, dolara geçmesi kur düşmesi baya bi indirim sağladı, siparişler hızlı gelişseydi daha fazla ödeme yapacaktık gibi