Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Bana 2. confirmation bile geldi :) ilki eksik tutarlıydı şimdi düzeltmişler ama korkuyorum iyice karıştıracaklar işleri

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
@itsaboutyou senin adına sevindim gönderilen tutar doğruysa sıkıntı olacağını zannetmiyorum :) kendi adıma iyice sinir oldum :mad: gelmek bilmiyo hergün sorduğumdada artık çocuk kandırır gibi bugün gelicek diyolar. geçen bitanesine patladım hergün aynı şeyi söylüyosunuz böyle amatörce bi yaklaşım canyona yakışmıyor. dedim bana artık bugün gelicek demeyin dedim inanmıyorum size çünkü.. kadın ağlıycaktı :) ve bugün yine konuştum artık herbiri beni tanıyo geldi yine bu diyolardır kesin :D

@Dogannn

Bisikletiniz için ön görülen üretim tarihi nedir? Bu şu yüzden soruyorum. Bahsettiğiniz mail üretim başlamadan veya paranın tamamı çekilmeden gönderilmiyor.

@Erdal YILMAZ ben siparişi verirken kasım 9 görünüyodu. şuanda 23 görünüyor. bana ilk siparişi verdiğimde o anda otomatik msj geldi sadece o salı günü provizyondaki parayıda geri vermişler anlamadım yani

@Dogannn

Siz ödemenizi yaptıysanız eğer, üretim tarihinin başlangıcına kadar bekleyin. Üretime geçilmeden bir kaç gün önce ücretin tamamını çekip, ondan sonra bilgilendirme maillerini gönderiyorlar. Forumda hep bu şekilde bilgi okudum, ben de aynı şekilde bisikletimi Canyon'dan satın aldım.

@Erdal YILMAZ evet beklicem ancak konuştuğum yetkililer bu gecikmenin sistemsel bi hatadan kaynaklandığını normalde gelmesi gerektiğini söylüyolar ben o yuzden biraz panik oldum. bana sizin dediğiniz gibi deselerdi hiç uğraşmam beklerdim ayrıca provizyondaki parayı tekrar geri vermeleride beni işkillendirdi. neyse hayırlısı olsun artık. bundan sonra hiçbirşey yazmıcam bakalım ne olcak :snzdglsn:

Sap 'ye geçiş bu kadar kötü yönetilebilirdi , gelen maile bakın

Please disregard the order confirmation you received from us yesterday. If a payment request accompanied this confirmation, please also disregard this request. In case you have already submitted payment for your order via a link (credit card, PayPal, Ideal), rest assured that your payment method will not be charged until the time at which your order ships.
During the transfer of orders from our old system into our new system we experienced critical failures. This had the unfortunate consequence of releasing over 10.000 orders that, for the most part, contained misinformation. We have already begun reworking all orders into our new system, and you will receive an accurate order confirmation from us within 2 weeks.
Since the 22nd of September we have been deeply involved in the implementation of our new SAP software system. During the course of this implementation we have encountered enormous difficulties, and we are working day and night to resolve these issues. Please accept our most sincere apologies for any inconvenience we have caused you. We value you as a customer, and we are grateful for your continued understanding.

dururken bile gidiyor gibi ya hu teey teeey.. bin maşallaah :hhhhhh:

• Beğen
Tepkiler: sceran83
@sceran83 bu canavara daha iyi bir jant seti yakışır :)

@itsaboutyou sanırım tamamen yeni sisteme geçtiler artık toplu özür maili atmışlar

Geri