Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Dostlar,
Canyon'cağzımızın outlet fabrikasının da teslimat işlemleri acep aynı prosedürlerle mi ilerliyor; oradan sipariş vermek de fazladan bir zorluk yaşanır mı ki acep?

@İlker Karakuş hayırlı olsun ozaman :) banada daha gelmedi bende bekliyorum ama diğer 2 arkadaşımıza geldi.
@bua bildiğim kadarıyla normal almakla outlet den almak arasında hiçbir fark yok. prosedür aynı olması gerek

@Dogannn Teşekkürler sizinki de hayırlı olsun. İnşallah bir an önce gelir bisikletlerimiz ben yaklaşık 3 aydır bisikletsizim canyon bu konuda bayağı mağdur etti beni ama sağlık olsun.

Arkadaşlar biriniz duvara asacaktı , benim de aklımı çeldi :) öneriniz var mıdır

(link)

Bunun gibi bişey istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
@bua elde kalan kadrolar olduğu için belki daha hızlı işlem gerçekleşebilir, üretim bekleme sorunu olmadan vs...

@itsaboutyou bende ön tekeri çıkarıp kapalı balkonun duvarına asacağım, aksi halde sığmıyor başka türlü eve girmeside yasak :)

• Beğen
Tepkiler: itsaboutyou
Merhaba arkadaşlar, çok yakında ben de bir CF 7.0 ile aranıza katılacağım. Ancak, Canyon'un carbon materyalinin yaz aylarında sıcak güneşin altında gösterdiği performans nasıldır? siz bir problem yaşadınız mı? BisikletForum içinde noname karbon kadrolarda böyle bir handikaptan söz ediliyordu.

@itsaboutyou @alpyese evet duvara ben asacaktım portre gibi :D değişik modeller beğendim bende askı olarak ama nereden alacağımı bilemediğim için kendim yapmaya karar verdim :)

@sedatergun evet düşük kalite yada ilk teknolojiyle üretilen carbon fiber bisikletleri çok sıcak havalarda güneşin altında 4-5 saat bekletirseniz sıkıntı yaratabilir. ancak canyonda böyle bir sıkıntı ve geri bildirim duymadımda görmedimde. hali hazırda bu tarz büyük firmalar daha doğrusu prof. takımlara kadro veren firmalarda böyle bir sıkıtı olmamalı. her firma carbon fiber malzemeyi fiber üreten bir fitmadan ham hali ile rulo şeklinde levhalardan alır. bisiklet firmaları bu levhaları kendi dizayn ve kalıplarına göre keserek belii katmanlarda bu kalıplara dizerler ve bunları sıcaklığını ve süresini çok gizli tuttukları fırınlara vererek fırınlarlar ve kadro oluşmuş olur. sonuç olarak firma nekadar güçlü ve zengin ise bu ekipmanlara ve argeye sahip olur ve o denli kaliteli karbon kadrolar üretebilir :)bir malzeme müh. olarak ve carbon fiber konusunda 1 sene çalışmamdan size küçük bi bilgi vereyim dedim :)

merhaba arkadaşlar şuan sepette 2 bisiklet var biri L biri XL birini çıkarıp alacağım ama hangisini @Erdal YILMAZ ın bisikleti L bana biraz küçük gibi olmuştu ama o slx benim alacağım cf sl napacağım bilmiyorum :D

@Yağız Gökmen

Yağız xl de 110 mm boğaz kullanılmış, dediğim gibi 58 kadro alman gerekiyorsa, kesinlikle xl almalısın. L sana ufak olacak.

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum;

Bisikletimde bir problem çıktı ve garanti kapsamında değişim yapıldı, aradaki fiyat farkını ödeyerek yeni bir bisiklet aldım, bu yeni bisiklet Türkiye ye girerken ne şekilde vergilendirilir?

ben de duvara asma niyetindeyim. ikea da veya muhtelif yerlerde satılan duvar rafları var.
http://cdn.ikea.com.tr/urunler/190_190/PE211184.jpg
EKBY STÖDIS

2,50t
raf ayağı
Malzeme
Güçlendirilmiş polipropilen plastik
Genişlik : 2.5 cm
Derinlik : 17 cm
Yükseklik : 17 cm
Maks. yük : 15 kg
(link)
bu üründe derinlik 17 cm olduğu için kurtarmıyor. 2 adet taşıyıcı çıta monte edip bunlarada strafor/köpük monte edip bisikletin çizilmemesini de temin ediyoruz.

@Dogannn
şaka yapıyorsun heralde bu bisiklet 7 kilonun altında. daha önce de bir arkadaşın yazdığı "al kadro bir bisiklet ne kadar yükseltilebilir?" sorusunun da cevabıdır bu bisiklet :D

teşekkür ederim @alpyese @Dogannn; ben de öyle ümit ediyordum; mantıklısı da o zaten de işte inanılmaz can çekiyor Canyon, acele etmek de istemiyorum; en azından konuşmak hoş oluyor onun hakkında :)

@sinobjk evet bi gelsede bisikletler klübü tam anlamıyla kuralım :) @mustafa ç ben bu aşağıdaki gibi bişeyler düşünüyorum gelelim al kadroya :) 2 bisiklet olsun aynı ağırlıkta aynı kompanentleri olsun biri al olsun diğeri cf olsun iki bisikletin sürüş keyfi çok farklı olacaktır. buna emin olabilirsin ;)

upload_2015-10-24_19-22-44.png

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
@itsaboutyou evet buna bende baktım bana biraz basit geldi sanki duvara kova asmışsın gibi ben salona asıcağım için salonun duvarında pek hoş durmaya bilir :D

ama konsepti baya iyi..

yada düşününce güzel olbilir bende alabilirim :)

@sinobjk bisiklet sanki bir portre gibii :) benim karaşimşeğe çok benziyo :) bu campagnolo jantları kaça aldın ve eskileri sattınmı?

• Beğen
Tepkiler: itsaboutyou
Geri