Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@sinobjk Trainer sikilmazsaniz cok iyi bir antreman aleti, ama cidden cok sikiyor. Ben yarim saat bile dayanamiyorum. Gaza getirecek ve keyifle sureceginiz bir etken lagzim. Uzun sure kullanabilenler varsa tavsiye alabilirim :).

Scudo
@Dogannn @zekixx aslında iradeli insanımdır ama bu trainer konusunda deilim bana sıkıcı geliyor. ama irade gösteren kendisine antreman programı yapıp ona uyan için ii bir alet. çeşitli simülasyon programları falanda var cok daha keyfli hale getirmeye calısmışlar. bazılarında online yarış bile var. tabi bunlar hep ek maliyet demek. acıkcası ben spinning e dayanamamış biri olarak trainer da da yapamam gibime geldigi için düşünmüyorum pek. belki denesem fikrim deişir (zayıf ihtimal) ama sölede bi gercek var karda, yogun yagmurda kronda olsa bisan da olsa dışarda bisiklet sürülmüş bence. gerci süren sürüyo oda baska bi konu. :)

geçen kış hergün işe gidip geldim. her ne kadar mesafe çok fazla olmasa da gölcükte oturuyorum ve yılın büyük bir bölümü yağmurlu geçiyor.
sadece kar yağdığı zamanlarda bisiklet kullanmadım.o zamanlarda da bisikleti indirip deneme yaptım kaymasaydı ozamanlarda da binecektim.
kısaca kötü hava yoktur. yetersiz kıyafet ve düşük motivasyon vardır diyorum. tüm canyon bekleyenlere ve canyon sahiplerine selam ediyorum.

cf 7 nin kırmızı yazılı stealth kadrosunu eklemişler :)

@mustafa ç evet 4-5 gün önce eklediler ben griye daha fazla alıştım sanırım diğer türlü kara şimşek havası var kırmızı aksesuarlarla güçlendirmek gerekiyor:) sitesindeki grinin fotoğrafı studyo ışığından dolayı açık gözüksede gün ışığındaki fotolar koyu gri gibi duruyor, koyu gri üzeri siyah daha hoşuma gitmeye başladı :)

@alpyese @mustafa ç benimkisi siyah üzeri kırmızı olan stealth :) ben kırmız renkte bide gidon bandı aldım bu siyah olan gidon bandı eskiyince kırmızıyla değiştiricem :) bide look keo clasic 2 de siyah üzeri kırmızı yazılı pedal cıkmış keşke merlindede olsaydıda alsaydım :( oda güzel olurdu..

@Dogannn SL düşünseydim elim siyaha kayardı ama bakıyorum TR de baya siyah var endurace olarak, bir farkımız olsun :p

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
@alpyese @Dogannn meteor grey cyan al 6.0 nın rengi cf 7.0 dan daha hoş duruyor bence. belki dediğiniz gibi kamera ve ışıktandır. bence de cf 7.0 stealth :harika:

@alpyese aynenn çok mantıklııı bi seçimm zaten bisikletler bi gelsiin biyerde buluşalımda inceliyelim bisikletler :)

@alpyese aynı da sanki al kadronun rengi cf nin renginden daha güzel duruyor. stealth ise hepsinden yakışıklı.

@mustafa ç evet AL 6 daki foto daha kontrastlı olmuş gölgeler daha sert ışık alan yerlerde daha parlak o yüzden daha güzel gelebilir:) bide boya farkı olabilir CF ler sanırım biraz daha mat boyası var...

daha önce birisi CF 8 almış satmış bu sitede gün ışığı fotosu koyu gri olduğunu gösteriyor

Satıldı - Canyon endurace cf 8.0 ( sıfır ayarında)

Geçen seneki renk daha koyuydu bu seneki gri lerde daha açık ton kullanılmış.

(link)

Arkadaşlar şu bisiklete üzerindeki parçalara göre bir fiyat performans değerlendirmesi yapabilir misiniz?

@İlker Karakuş bu bisiklette üzerindeki kompanente para veriyosunuz kadroyo değil ama sanki birzcık phalı gibi carbon olsaymış muazzam bi fiyatı olurmuş. ama companentleri gayet iyi..

@İlker Karakuş (link) buna bakabilirsiniz kompanentin fiyatı var burada :)

• Beğen
Tepkiler: İlker Karakuş
@Dogannn Canyon un 105 setli karbon endurace cf 8.0 modelini kullandım. Şimdi bisikleti değiştiriyorum 1500 euro altına ultimate serisinde en alt model alınabiliyor sadece, onda da 105 set ve mavic aksium jant var, al slx kadroda karbondan sadece 150 gr. daha ağır, alu. kadrolar arasında özel bir kadro olduğunu düşünüyorum, üzerindeki grup set ve jant seti gerçekten 105 set ve dt swiss r24 e göre çok hafif bisikletin autlet bölümünde olması ve fiyatının 1500 euro altında kalması tercih sebebim oldu , bakalım birde bunu deneyelim diye düşünüyorum.

Geri