Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@Dogannn bugün gelir diye düşünüyorum çünkü aynı tarihlerde vermiştik siparişleri diye hatırlıyorum

heyecanınızı çok ii anlıyorum. ole oluyo ki sabredemiyor bazen insan. ama şunuda gözden kacırmayın agır bir kış geliyor yagmur camur dinlemem diyorsanız bilemem de bisiklet gelse de pek sürebileceginizi zannetmem misal son 1 haftadır yagmur dursada cıksam diyorum cıkamadım :)

@sinobjk ben yaz gelene kadar bisikletimi portre gibi duvara asıcam şuanda duvarım boş o yüzden acele ediyorum :D

• Beğen
Tepkiler: sinobjk
@itsaboutyou trainer lobisine yenik düşmücem :) cok sıkıcı diyorlar. elimden geldiğince cıkmaya calısıcam. yagmur kar varken cıkamam da soguk sorun deil. trainer ile de bisikletin keyfi cıkmaz bee :)

• Beğen
Tepkiler: itsaboutyou
@sinobjk aynı düşüncedeyim, temizleme derdine takılmazsam hafif yağmurlarda bile çıkmayı düşünüyorum, en azından bir velodrom falan:) bide neden kafama Time soktun şimdi yoktan bakar oldum...

Araya giremeden edemedim kimse kızmasın :D Konu Canyon kullanıcıları ama kimse'de henüz Canyon yok arkadaş :D şaka bir yana herkese hayırlı olsun karbon bisikletim olarak belki düşünebilirim ilerde :D

• Beğen
Tepkiler: itsaboutyou
Konuyu takip ediyorum da, sürekli bir sabırsızlık hali var sanırım. Size verilen tarihte gecikme yaşandıysa heyecanınızı anlarım, ancak Canyon kadar düzgün çalışan bir firma ben görmedim. Sadece maillere geç cevap dönüyorlar, bunu ben de yaşadım.

Bence firmaya sürekli mail atmak bir şeyleri hemen çözmüyor. Sabırla beklemekte fayda var.

Bu arada @sinobjk Sinan dostum, önümüzdeki hafta içi ve sonrasın da ki hafta sonları çıkarsan beni de al. :D

Şimdi fark ettim de, ben buraya hiç fotoğraf koymamışım. :)

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/img_20150914_111919-jpg.35282/

@Erdal YILMAZ valla hocam hava pek musade etmicekmiş gibi duruyor. trainer a cıkmak istemiyorum. kondisyonu kaybetmekte istemiyorum nası olcak hiç fikrim yok :) güzel hava olursa organize olalım. sogukta grup sürüşü daha keyfli olur...

@Dogannn

valla spor salonunda spinning e bile girmiyorum. grup dersleri fln oluyo böle müzikli ateşli :) bi iki denedim bana göre deil yaa. aklımın hep bi tarafında trainer yada roller alma planı var ama kullanmam bi kenarda kalır boşa masraf olur diye korkuyorum...

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
@sinobjk bencede kalır o ben haftada 3 gün spor salonunda biniyorum 15 dk zor dayanıyorum acayip canım sıkılıyo ama kondisyonu korumak gerek. :)

@Dogannn işte o yüzden her fırsatta sokaga cıkmak gerek :) olmadı spinning e zorlucaz kendimizi trainer a para vermicem trainer lobisine yenilmicem :D

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
@Dogannn ben almim :) time i aklınza soktum diye intikamli almaya calısıyosun :koptum:

@sinobjk şaka biyanada çok gereksiz bişey şu trainer hiç o işe girmemek lazım.. mümkün olduğunca sokağaa.. bende dandik bitane kron bisiklet var ben onla çıkmayı düşünüyorum kışın :) canyona kıyamam :D haha

Geri