Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

order comfirmation suz bir gün dahaa :( selamlar arkadaşlar...

Scudo
@Dogannn kısa sürede de geleceğini düşünmüyorum ben. adamlar hala kargo ücretini 200 dolar gösteriyor.

@İlker Karakuş bisiklet ücretinin altında packaging and shipping bağlantısına tıkladığınızda 200 euro artı kutu ücreti 14 euro olarak gözüküyor. bisikleti sepete eklediğinizde ise 200 dolar artı 14 dolar kutu gösteriyor. ya 200 euro devam ederler yada 227 dolar falan gibi bişey olur bence.
indirim mindirim yapmazlar yani. alman işte. indirim pazarlık falan bilmez. halbuki verse elini sallaya sallaya yapsak pazarlığı :)

@mustafa ç ya benimde aklımda hep o 200 dolar kargo ücreti vardı acaba onuda düzelticeklermi diye :( sen içimdeki o kötü düşünceyi uyandırdın şimdi iyi olmadı bu :(

yanlız sitelerinde ufak tefek değişiklikler oluyo yeni yeni şeyler ekliyolar..

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
@alpyese şimdi kontrol ettim gelmemiş bana. ne zaman geldi mail. ne kadar çektiler bisiklet hangisiydi senin.

@mustafa ç 15dk önce geldi şansa gördüm elim telefona gitti

@alpyese hayırlı olsun :) fiyat güncel fiyat derken ilk aldığın fiyat değil demi şuanki sitedeki fiyattan aldın. 200 dolar olmasına sevindim kargonun :)

@Dogannn hepimize hayırlı olsun, dikkatimi çeken confirmation date 7 Ekim! Yani büyük ihtimal hepimiz aynı zamanlarda sipariş geçtiğimize göre sizinde durumunuz aynı, fiyat olarak cf 7 için 1175 yerine 1319 $ olarak yenilemişler bankadaki ilk provizyon silindi yenisini bekliyorum

@alpyese evet sitedeki fiyat kadar güncellemişler. hayırlı olsun tekrardan bakalım bizimki nezaman gelicek:acpsnr:

ERP sistemlerini güncelliyormuş, ne maillere cevap veriyorlar nede total'i yolluyorlar.

Ben sipariş vereli 2 ay oldu sipariş verdikten sonra bisiklet Euro cinsinden 100-150€ civarı zamlandı, sonrada USD'ye çevirdiler.

Bakalım bana nasıl bir total fiyat yollanacak.

@Nogay Girginkardeşler

Bisiklet ithalatında bisiklet EU'dan geliyorsa gümrük vergisi %0 GTIP numarasından bakabilirsiniz. Fakat 1500€ nasıl bir işlem olacağı muamma.

Ben yaklaşık 2 ay önce 2300€'luk Endurance Di2 siparişi verdim, gelince göreceğiz gümrük mevzuatı nasılmış. Isterseniz benim bisiklet gelene kadar bekleyin.

@leCandas sizle daha once bu konuyu konusmustuk takipteyim gelince lutfen bilgilendirin.

Bana da gelmiş arkadaşlar , geçen aylarda euro olan fiyatlar usd olmuş , teslim haftası olarak 26 ekim -30 ekim yazıyor , bugün havaleyi yapacağım yurtdışı havale kaç günde karşıya geçer bilen var mı ?

Bu tarih çok erken geldi , ben güvenemiyorum bunlara artık

@itsaboutyou 26ekim dediğine göre bu ilk sipariş dimi... Benimkide 30 kasım-4 Aralık diyor sitedeki tahmini tarih

@itsaboutyou bana daha gelmedi ama bence seninkinde sıkıntı olmaz bu şekilde düşünme bence sıkıntı olursada canyon zorluk çıkartmaz işlerini rahatlıkla halledebilirsin paranıda rahatlıkla geri alabilirsin. bence rahat olmalısın.@leCandas bende bu günden sonra takipteyim ilkdefa 1500 euronun üzeri bi siparişi takip edicem :)

@leCandas

@alpyese ben siparişi bu ayın 16 sinda verdim sizinkiler benden eski bakalım benimki nezaman gelicek :)

@sinobjk

Ailecek takipteyiz :) tekrarlarını internet izliyoruz :p

@alpyese bu siparişi 8 Ekim'de vermiştim.
22 Eylül'de verdiğim ve 8 ekimde iptal ettiğim değil yani. Ama 26.10 tarihi gerçekçi gelmedi bana , parayı gönderdim bakalım neler olacak

@Dogannn Valla şu ana kadarki Canyon deneyimimde zorluklar yaşadım :) olumlu düşünmekte fayda var tabi

@itsaboutyou isimlerine yakışır zorluktalar, Sinan arkadaşımız nisan ayında verdiği siparişi mayıs başı almış yanılmıyorsam neden olmasın önümüzdeki hafta... bende 7 ekim sipariş tarihi kasım sonu gösteriyor her an herşey değişebilir durumda.

@alpyese biraz önce sordum , büyük ihtimal haftaya olmaz dediler , neyse confirmation geldi en azından

Geri