Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@TKARAN 6 - 6,5 a giderse cook ii gitti diyebilirsin bence.

@TKARAN teşekkürler 2 numara büyük. :( Canyon bazı modelde S bazı modelde M veriyor.

@TKARAN

herkesin kendi kararı tabi fakat fiyat istediğiniz için örnek olarak kasımdan beri duran sizinkiyle aynı kadro model bir ürün var malum sitede ona bakabilrisiniz

@R A kasımdan beri duran 105 setli @TKARAN bisiklet ultegra setli. gerci kasımdan beri durması o rakama satılmadıgını gösteriyor.

@sinobjk
dikkat etmemiştim o zaman üstüne set farkı da ekleyerek düşünülüp bir karar vermesi açısından somut örnek olmus olur

• Beğen
Tepkiler: sinobjk
7000 civarına Ultegra 6800 set'e sahip cf sl 7.0 ilan var. Yine yazayım, 6-6,5 civarına gidebilir.

Tum bilgiler icin bir kez daha bana yardimci oldugunuz icin tesekkur ederim. Asagi yukari kafamdaki fiyati olusturmus bulunuyorum. Ustundeki aksesuarlari tabii ki belirleyecegim fiyata dagil etmeden verecegim.

Gonul isterdiki cok sevdigim bu bisikleti uzun sure kullanabilseydim ama malesef mumkun gozukmuyor.

Tekrar cok tesekkur ederim hepinize!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Canyon endurace al 5.0 kullanan var mi? Bana kaç kadro uygun olur . Bazen m bazen l çıkıyor sitede
Boy 182
Bacak 86

@inziva

benzer ölçülerle m kullanıyorum.
bacak boyu aklımda yok ama 180 boyum.
l büyük olur diye düşünüyorum.
e2a1680b7ce45984587dd568f01d191a.jpg

Hımm teşekürler. Ya sipariş vericem yada 2. El bakıcam bir kaç daha beklemem gerekecek tabi

@inziva Canyon'un internet sayfası üzerinde Perfect Position System diye bir sayfa mevcut oraya vücut ölçülerinizi girerek kendinize uygun kadroyu bulabilirsiniz lakin eğer sınırda iseniz örneğin; Large kadro 180-188 diyelim siz ise 181 bu tür bir durumda Online destek hattına internet sayfası üzerinden danışabilirsiniz. Kadro konusunda seçim yapamadığım için bana bu konuda yardımcı olmuşlardı.

Yalnız kol, bacak, boy vb. ölçülerinizi hazırda tutun hepsini soruyorlar

@G0kay

Selam ben getirdim;
munichte kalacağım otele önceden yollatım.
Ne öğrenmek istiyordunuz?

canyon hangı sehirde?

@dnz satış mağazası sadece koblenzde, şuan amerikayada şube açıyorlar, eylül gibi açılacak sanırım

Koblenz'de
Benim İstanbul'dan bir arkadaşım Canyonu sipariş üstüne getiriyor.

Geri