Scudo Sports

Canyon Inflite al 8.0 :))

çok güzel görünüyor paylaşım için teşekkürler parmağınıza da geçmiş olsun :(

Scudo
@Ömer KARAN

Sağolun daha iyileri sizin olsun:)

@brlaltnts

Rica ederim, siz de sağolun:)

hayırlı olsun...ve geçmiş olsun. acil şifalar dilerim. çok şık bisiklet, kazasız belasız kullanırsınız umarım.

@Melih Çolak

Sağolun hocam, valla ben hakkını vermeyi planlıyorum:)

@SerkanH

Teşekkür ederim:)

@Engin Sarı

Sağolun daha iyileri sizin olsun:)

@ozan erdem

Teşekkürler ozan bey:)

Arkadaşlar bugün dayanamayıp bi kısa sürüşe çıktım kırık parmakla, ama yine bir olumsuzlukla karşılaştım. Sele borusu oynama yapıyor. Sürerken sağ sola kayıyor. Kadro aliminyum, sele borusu karbondan. Karbon gresi sürdük yine aynı yine aynı. Böyle bir deneyim yaşayan var mı?

son yazdığım mesele de tecrübesi olan var mı? vidası yeterince sıkılı, başka bir çözümü olan?

Valla Taha bende de aynı sorun vardı. Biraz sıkınca düzeldi sorun. Ama çok kötü bir sorun biliyorum başıma geldi.

Geçmiş olsun önce sağlık sonra bisiklet...Abi bu arada sen bir MAŞALLAH yazısı falan yazdır, o bisiklete her türlü nazar gelir baksana direk parmak darbe yemişo_O

Hayırlı olsun. Çok güzel bisikletin var, keşke benim olsa :D
Ben demiyorum. Şevket diyor :D

@Roux
Aşağıdaki linkteki çift vidalı kelepçe sorunu çözebilir bence. Daha önce bu kelepçeyi kullanmıştım oldukça başarılıdır.
(link)

@Umut Tekin bizimki daha düzelmedi malesef. Canyona yazdım şimdi bakalım ne olacak

@Cesur Yürek valla nazar mıdır bilmiyorum, baktık bisiklet süremiyoruz kondisyon düşmesin diye 10km eymir turu atıyordum şimdi de belim de problem çıktı. Heryerimiz dökülüyo arkadaş:D

@BF Okuru Hocam daha iyileri sizin olur inşallah. Şevkete gerek yok zaten bi beladır gidiyor daha süremedim :komik:

@madmech tunç abi tavsiye için sağol canyona mail attım innertube ölç ve bize gönder uzunlukları diyor. Acaba yanlış mı yolladılar. İnnertube dediği sele borusunun çapı oluyor galiba değil mi? Eğer böyle de çözülmezse bu kelepçelerden sipariş geçiceğim

can you measure the innertube of the seat tube and send us the measures?

@Roux
Evet aynen sele borusunun ölçüsünü vede onunu içine sokulduğu borunun iç ölçülerini yollaman daha kesin olacaktır ve en kesin ölçüyü kumpas ile alırsın yoksa cetvel gibi birşeyler ile ölçersen göz yanılgısı olacaktır.

@Roux nedir bu başımıza gelenler. Ama madmech inşallah benim sorunumu çözecek. Yani satmak yerine kullanacağım.

• Beğen
Tepkiler: Roux
arkadaşlar GÜNCELLEME

Bu sele oynaması durumu bayağı canımı sıkıyordu. 2 gün önce ilk defa bisiklete atladım ve nerdeyse ankaradaki belli başlı tüm bisikletçileri dolaştım. 40 km civarında yol yaptım. Oturduğumda sele tamamen en alta iniyordu ve malesef tüm yolu ayakta gitmek zorunda kaldım kadroya zarar vermemesi için. Zaten oturunca da hiç rahat olmuyordu. Ankarada her yeri dolaştım ama bir türlü çözüm bulamadım. 31.8 mm kelepçe uyuyor gibi gözüküyor ama yine gevşek kalıyordu. Baktım olmuyor ya @madmech abinin önerdiği kelepçeden alacaktım yada sele borusunu değiştircektim. Canyona uzuuuunca bir mail attım. Onlarda sağolsunlar geç de olsa döndüler. Resimleri istediler resimleri gönderdim. Şimdi en son gönderdiğim maili ve gelen maili paylaşıyorum.

Benim attığım :

Hello again,
As you requested i took lots of detailed pictures of my seatpost, clamp and seattube. I must again remind you that when my package arrives, the seattube was in bad condition. It was all oily and when i touched it my hands become black all sudden. It was defected, the tube itself has some abrasion, scratches, minor holes and so on. The qr code and and writings are unreadable. You can also see yourself when you look at pictures. And it was didint shown on bike's original pictures on outlet store.
(resimler)

Cevabı :

Because of customer friendliness we will send you a new post with no costs.
You will also send you so called tolerance shim. Please put this shim into your seatpost.
By using the shim and the new post the problem will be solved.

Benim anladığım bana bir sele borusu gönderecekler yeni. Ama ikinci cümle ne demek istiyor? tolerance shim ne olaki arkadaşlar? Yada kendime ne yollamam gerekiyormuş:) Burdan bişey anlayabilen var mı?

Size yeni boru ile birlikte şu tarz bir şey (muhtemelen daha incesini) gönderecekler:
(link)
Sele borunuza bunu takacaksınız kaymasın diye.

Bu teknikleri denediniz mi?

@fatihbugra

Aynen öyle oldu abi. Benimde bisiklet küçük boy oldu. Hepten satmak durumunda kaldım :)

Neyse ki Roux'un durumu çabuk çözülebilecek cinsten .

• Beğen
Tepkiler: Roux
@KaanG

Bu verilen ürünleri denemedim, elektrik bandıda çok kalıcı bir çözüm olmuyor 15-20 dk sonra deforme oluyor ve işlevini yitiriyor. Ve orda gösterdiği ürünler karbon ve karbon arası kullanılıyor. benim kadro aliminyum olduğu için sanırım işe yaramaz. Ama yorum olarak sordum bakalım dönüş yapacaklar mı

Geri