Scudo Sports

Canyon Firması (Kargo Bedeli)

Emre-SEZER

Daimi Üye
Tepki
1.837
İsim
Emre SEZER
Başlangıç
2017—18
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhaba
Yazın almış olduğum Canyon ULTIMATE CF SL 7.0 bisikletimden düşmem sonucu kadro kulağı zarar gördü ve yamuldu. Bunun sonucunda arka aktarıcı birinci viteste janta sürtüyordu. Kendi bisiklet tamircime götürdüm ufak bir operasyonla esneterek düzeltti. Şuan için bir sıkıntı yaratmamasına rağmen her ihtimale karşılık canyon firmasının sitesinden kadro kulağı siparişi vericektim ki 20 dolar olan kadro kulağına 100 dolar kargo parası isteniyor.
Sorum Türkiye sınırları içerisinde bisikletime uygun kadro kulağı bulabilirmiyim?Adsız.png

Scudo
@mgz999 nick'li Marten arkadaşımız sık sık Canyon mağazasına uğruyor. Kendisiyle iletişime geçerseniz yardımcı olabilir.

@Özcan.
Teşekkür Ederim.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@Emre7055 Forumda Canyon siparişi vermek isteyenlere ulaşıp siparişinizin kargo ücretini bedavaya getirebilirsiniz.Ya da belli bir oranda kargo ücretini karşılarsınız.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Selamlar,
Bu kadro kulağı parçası kadro modeline göre değişiyor mu tüm modeller için aynı standart bir parça mı?
Henüz ihtiyacım yok ama birlikte sürüş yaptığımız bir arkadaş düşünce kulağı kırdı, şimdi Ingiltere'den parça gelene kadar bisikleti süremiyor.
Benzer bir durumda parçayı beklemek yerine imkan varsa şimdiden almak isterim. Yeni sipariş geçecek veya Almanya'dan gelecek birisi varsa özelden görüşelim.

Her kadronun bu malum parçası malasef farklı. bende kendi bisikletime normal bir kadro kulak fiyatının 2 katını ödeyerek sahip olmuştum :)

• Beğen
Tepkiler: Koray Gürel
Ktm yol bisikletim var kadro kulağım yamulmuştu şekle bakarak aliexpresten sipariş ettim geldi ve uzun zamandır sorunsuz bi şekilde kullanıyorum en kötü ihtimal ordan alabilisiniz.

• Beğen
Tepkiler: Koray Gürel
Geri