Sele ve gidon ayarlarınızı, olması gerektiği gibi yaptınız mı? Yaptıysanız şayet, bisiklet üzerindeyken yandan görünecek şekilde bir fotoğraf eklerseniz, daha net cevaplar verilebilir diye düşünüyorum.
Müthiş görünüyor iyi günlerde bolca pedallar dilerim. Bu arada aldığınız kadro boyu size bir boy küçük, medium u 56 cm olarak göstermiş; ama oturma borusunun uzunluğu 54.5 cm ve üst borunun uzunluğu da 54.7cm.
Ama small kadro size avantaj getirecektir özellikle yarış niyetiniz varsa daha hakim olursunuz, tabi gidon boğazını ona göre uzatmanız ve sele borunuzu biraz yükseltmeyle olacaktır.
Çok teşekkürler. Bisikletçim Gidon borusunu yükselmez bu karbon tarzı bir şeyler söyledi. (Tam emin değilim ) Yarın tekrar sorayım. Eğer canyon kabul ederse Medium ile değiştirmeyi planlıyorum kadroyu.
Sizin fikriniz nedir ? Bunu düzenleyip devam etmek mi yoksa direk 56 kadrodan mı başlamak ?
Sürüş tarzım günlük geziler 50km civarı. Tek sorunum gidon çok aşağıda galiba onu yükseltsem herşey düzelecekmiş gibi. Birde rahat eğilemiyorum. Genelde hep yarışçılar gibi eğilerek sürmeyi severim ama çok yakın geliyor sanki gidon bana
Not: Arkadaşlar kimileri kadro küçük kimileri iyi diyor. Bende çok kararsız kalıyorum maalesef. Gene yazın ki gibi tüm forumu uğraştırıyorum.