Scudo Sports

Canyon Endurace Cf 8.0. Sonunda Evlendim.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
bisikletiniz çok güzel iyi günlerde kullanın zaten arkadaşlar gerekeni yazmış 120 mm gidon boğazına bakar birde gidon boğazını en altta alın derim spacer lar üste çıksın daha agresif durur bisiklet belki daha rahat bir sürüş olur sizin için denemekte fayda var

• Beğen
Tepkiler: Umut Tekin
@Metehan D.

O işlerle arkadaş ilgilendi. Kendisi almış olmalı.

@irfanyazicitunc

Onu bisikletçide çıkartacaktım sonra önemsemedik. Bugün çıkartırım teşekkürler.

Not: Bugün baya yağmur yağıyor. Test sürüşü yarına kaldı. İzlenimlerimi yazmak isterim. Tüm iyi dileklerini sunan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Daha iyisi sizin olur inşallah.

• Beğen
Tepkiler: irfanyazicitunc
Benim de boyum 184 cm,yeni bisikletimin kadrosu 52 cm.Depoda daha büyüğü olmadığından ve işin içine takas gibi unsurlar girdiğinden ,denemeler yaptıktan sonra,kabul edilebilir olduğunu düşündüm.Daha önceki de 55 kadroydu.normalde bana 56 kadro olmalı.Ancak,daha sonra bisiklet geometrisinin ince hesaplarına baktığımda,farkın bir üst boyla çokta fark etmediğini gördüm.Yani 52 kadro ile 56 arası 4 cm değil.Dolayısıyla işi daha iyi bilenlerin belirttiği gibi (1-2 cm)gidon ve sele yüksekliği ayarları ile(benimki ayarlanabilir gidon),spacer kullanmak vb yöntemlerle.çözülebilir bir sorun.
Hayırlı olsun.Çok güzel bir bisiklet.

• Beğen
Esenlikler.Yeni bisikletiniz kutlu olsun.Sağlık,esenlik ve mutluluk ile pedallayın yoldaşınızla.

Benim bisikletim de Canyon marka.Ultimate AL 9.0 modeli.İç bacak boyum 98 cm. olduğu için 3XL tercih ettim.65 cm. kadro boyuna tekabül ediyor.Sağlıcakla.

• Beğen
Tepkiler: tolga akyol
@Berke K.
1 beden küçük kadronun bir zararı olmaz.
Boğaz ve sele ile halledilebilir berkecim :)

Örnek Cavendish ;)

Alan arkadaşa hayırlı olsun, Rüzgar arkanızdan essin :)

Arkadaşlar iyi günler. Bugün tekrar bisikletçiye gittim durumdan haberdar ettim. Biraz konuştuk falan. Daha büyük boyun yani 56 benim için daha kötü olacağını söyledi. Sen bir hafta falan sür duruma göre sele ile oynarız dedi. Boğazı yükseltemez miyim dedim. Bu karbon olduğu için olmaz gibi bir şeyler dedi. (Günahını almayayım tam anlayamadım.) Arada ki farkta 3cm. 53 ve 56 var. Bisikletçi 56'ı önermeyince bende vazgeçtim. 53 ile devam edeceğim. Seleyi biraz daha yükselterek devam edeceğim. İçim biraz rahatladı.

Bisikletiniz hayırlı olsun güle güle kullanın. Aynı bisikletin siparişini verdim eğer bi terslik olmazsa bir ay sonra gelecek. ben 170 cm boyundayım ve canyonun tavsiyesine uyarak xs beden aldım sanırım canyonun beden değerlendirmesi diğer markalardan biraz farklı ama alan arkadaşlardan bazılarıyla görüştüm ve canyonun tavsiyesine uydukları için memnun olduklarını söylediler. Siz özellikle mi 2014 modelini seçtiniz benim seçtiğim 2015 modelin üzerindeki gidon ve gidon boğazı ricthey değil de canyon marka tek fark bu galiba.

@İlker KARAKUŞ

Ben canyon modelinde mavi renk olmadığından ritchey seçtim. 2014-2015 model durumuna bakmadım. Bildiğimce ikiside 2015 zaten. Tek fark ritchey ve canyon gidon ve gidon boğazı değişiyor.

Küçük kadro sorunu çözülür. Yeter ki büyük olmasın. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Setbackli, şöyle geriye doğru oturmalı bir sele borusu alırsanız 1-2 cm fayda sağlar.
gilbert_canyon_aeroad_saddle_seatpost_600.jpg
Elinizdeki sele borusunu da ben satın alabilirim.

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
@MehmetAliB.
Teşekkürler öneri için ama ben öyle sağıyla soluyla çok uğraşıp yama yapar gibi bir şey kullanmayı pek sevmem. Canyon ile mailleştim. Small kadroyu göndermem dahilinde bana medium kadro göndereceklermiş. Yarın ki cevaplarına göre ptt ile göndereceğim kadro mu. Şuan tüm bisikleti mi yoksa sadece kadroyu mu istiyorlar tam belli değil. Sadece kadro olması iyi olur. Masrafım azalır en azından. Zaten diğer parçalar her kadroya olur sonuçta. Medium da olsa 3xl de olsa. (Öyle tahmin ediyorum) Türkiye'den gidiş ücretini ben ödeyeceğim. 75 lira galiba.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
@Umut Tekin
sizin boyununuza göre L kadro tam size göre
canyonun hesaplamasında hata var
o hesaba göre 3xl 2xl kadroları kim kullancak sanki herkesin boyu 2.20
180 boyundaki adama canyona göre s kadro oluyorsa
165 olanlar napsın o zaman
bence direk L beden isteyin

• Beğen
@Umut Tekin

Merhaba aynı bisikletin alimiyum kadrosunu kullanıyorum. Boyum
182 ve M kadro kullanıyorum o da 54 e denk geliyor. Ben çok rahatım. L kadro büyük gelirdi. Çok da uzun yollar yaptım aynı günde 200 km gibi. Boy farkımız çok yok. Canyon kadro Değişikliği bu şartlarda yapmaz. O yüzden sürdükçe alışırsın gibi geldi bana. En kötü gidon Boğaz'ını uzatırsın. Hayırlı uğurlu olsun

• Beğen
@harun tınas

M'in bile büyük olacağını düşündüm. Bugün yabancı videoları izlerken. Adamın birisi 181 boyunda. L beden almış. Bana iyi oldu çok az büyük geldi dedi. M alsam tam otururdu dedi. O yüzden alırsam 56 kadro alacağım gibi. Altta ki yorumda 182 boyunda ki arkadaşta M kadro'dan memnun kaldığına göre M kadro almamam için bir sebep yok gibi. Eğer M küçük gelirse o sorun olmaz ama L büyük gelirse o sorun olur.

Güzel bir bisiklet seçimi. Hayırlısı olsun Kazasız Belasız bol pedallar.. Ama O pedallar bisikletin tüm görselliğini alıyor bi an önce SPD Pedal almaya bak :D

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız sürüşler diliyorum.
Kasksız ve ışıklandırmanız olmadan yollara çıkmayın lütfen.
Benim bisikletin kadro boyu da 56cm. iç bacak boyum 80cm. Biraz büyük geliyor. sorunuda kısa gidon boğazı alarak halletmeye çalıştım.

Bende konu açmadı mı dedim açmışsın geç bile kalmışım yarın hava düzgün olursa deneme sürüşü isterim şu aletle

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri