Scudo Sports

Canyon Endurace AL 6.0 İnternetten Sipariş Verdim..

@mehmet şevki ben yabanci dil bilmemiz bu noktada ne derece onemli onu sorsam. Ingilizcem zayif cozume kavusturacak kadar yok yani, ingilizcesi iyi almancasi da fena olmayan bir arkadasimdan yardim alicam da ona gore:) bildigim kadariyla Türk calisanlari da var ama maillesme noktasinda Türkce mail atarsak ne olur nasil olur onu merak ediyorum. Sizin nezlinizde bilen var mi diye sormus olayim.
Cok cok iyi gunlerde gule gule kullanin

Scudo
@mehmet şevki bir soru daha sormak istiyorum.
Ürün Türkiye'ye girdikten sonra UPS'e yaptığınız vergi ödemesi haricinde web sayfalarında belirtilen hizmet bedelini da talep ettiler mi? (alışverişin %2'si veya 10 USD)
(link)

@feversea hayır sadece 425 tl vergi

@EmreDurmaz ben ingilizce mailleştim. türkçe bilmiyorum bilen var mı yok mu.

12623 dosyayı görüntüle

daha ayrıntılısı yok :p

mesela kredi kartını hemen mi çekeceksiniz diye sormuştum...

Thank you for your email from the 20th of March 2015, regarding to your credit card payment.
We appreciate that you have chosen Canyon. Your credit card will be debt in the moment that your order leaves Canyon.Home. A short time before the shipping date the amount payable will be reserved.
I recommand to enter your credit card information as soon as possible to provide any delay of your delivery in case of any paying issues.
Please don't hesitate to contact us should you need anything else. It is most helpful when you give us your customer number:
I hope you have a great cycling season!
Kind regards,

hayırlı olsun. kazasız ve keyifli bol pedallar dilerim :) ben de ilk yol bisikletimi geçen sene bu zamanlar almıştım, öncesinde carraro 225 vardı. iyikide almışım. pedal ve aksesuarlarıyla 8.5 kg ve alü. kadro, yani, sizin bisiklete yakın sayılır ;) hoşça kalın...

Arkadaşlar CANYON la yaklaşık 10 gündür irtibat kuramıyorum. Ne telefona ne maile nede chat bölümüne cevap veren yok sizde de öyle mi? acaba tatil falan mı var yoksa yoğunluktan dolayı mı cevap vermiyorlar?

@İlker Karakuş iletişim ihtiyacınız neden? Ben sipariş verirken de sonrasında da hiç irtibat kurmadım. Süreç kendi halinde işledi.

Yeri gelmişken son gelişmelerden de bahsetmek isterim.
Bisiklet dün sabah istanbul'a geldi. 1 saat içerisinde UPS firmasına yetkilendirme yazısını taratıp gönderdim. Saat 2 de gümrük işlemleri tamamlandı. Şu anda yurtiçi teslimat aşamasında, belirlenen plana göre pazartesi elime ulaşacak inşallah.
Gümrük masrafını henüz göndermedim. Anladığım kadarıyla ürünü kapıda teslim alırken ödeyeceğim.

Benim bisikleti arkadaşım Almanya dan teslim alarak getirdi. Getirirken gümrükte onaylatması gereken ihracat belgesini onaylatamamıştı. Bende Ankara ya giderek Alman Konsolosluğunda onaylattım belgeyi ve Canyon a göndermeden önce bu konuyla ilgili görüşmeye çalıştım ama 10 gün boyunca görüşemeyince süresi geçmesin diye dün gönderdim belgeyi. Bakalım sonuç ne olacak...

@feversea banka hesabına mailde gelen vergiyi yatırmadan gümrük işlemleri olmadı bende.... siz sorun bence... mailde vergiyi bildiriyorlar banka hesap nosu vs.

oraya yatırıp dekontu ups e gönderdim..

işlemler öyle devam ediyor..

siz sorun dediğim gibi.. kapıda ödeme diye bişey olmadı bende.

@İlker Karakuş Düne kadar paskalya bayramları vardı, o yüzden cevap vermemişlerdir.(Ama 10 gün değil paskalya)

@Enginkale Gülşen hanım bugün donus yaptı ofiste olmadığını, diğer görevlilerinde Türkçe mesajlara cevap vermeyerek kendisini beklediklerini söyledi. Neyse sonuç olarak gönderdiğim evrak ellerine ulaştığında vergi iadesini yapacaklarını söyledi.

İyi günlerde güle güle kullanın.

@mehmet şevki aynen dediğiniz gibi oldu. Öğleden sonra 3 te geldi mail ancak ben geç gördüm. Parayı sabah yatıracağım, işlemlerin tamamlanması yarına kaldı. Bisikletin bana ulaşması da çarşambaya :)
Neyse geç olsun da güç olmasın..

• Beğen
Tepkiler: İlker Karakuş
Hayırlı olsun arkadaşlar güle güle binin. Abim bugün Almanya ya vardı. Maalesef istediğim model stokta olmadığından dolayı şuan Canyon işi beklemede kaldı. Abime para verdim ne olur ne olmaz denk gelirse güzel bir bisiklet diye. Haziranda Almanya'dan gelecek akrabam var artık ondan rica edicem olmazsa. Merak ettiğim Canyonda çalışan Türkler varmış. Adını bilen var mı?. Nasıl irtibat kurabilirim? En azından haziran ayına işi garantilemek istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: İlker Karakuş
Gülşen Akbogum adında bir bayan var. Telefon açıp adını söylediğiniz de eğer ordaysa gorusebiliyorsunuz . Çok kibar ve yardımcı olmaya çalışan bi tavrı var. Bana da siparis aşamasında destek olmuştu.

Bugün ilk defa konuyu okuyorum. Tam 4. Sayfayı bitirdim ki 5. Sayfaya hayırlı olsun yazayım istedim.

S kadro almıştınız. Büyük mü geldi acaba ? Boyunuz kaç bir de ? Fikir edinmek açısından soruyorum !

Geri