Scudo Sports

Canyon downhill

Tepki
0
Arkadaslar merhaba downhill baslangic icin bisiklet arastiriyorum bicok model buldum 2.elleri de takip ediyorum canyon un bi modeli fiyat ve gorunum olarak uygun buldum turkiyeye getirtmek icin bazi yollar var aklimda sizce nasil bisiklet baska onerebilceginiz bisey varmi

Scudo
Bisikletin ozelliklerini ve linkini paylasirsan daha kolay cevap bulabilirsin. ;)

Başlangıç için biraz uçuk diil mi??? :eek: :D

@Emre Yönlüer

Fiyatı oldukça uygun downhill kategorisi için.

@Berke Kazankaya

Ben şehirde gördüklerimle kıyasladım galibaa....Migros'ta satılanlar var ya :D

@Emre Yönlüer

Çift süspansiyon, mekanik disk fren, çelik kadro, 26 jant downhill 300 TL :D

Geotech bomber downhill bende bu var hiç dh parkuru bulamadığım için giremedim :D 1000 fiyatı geotech bomber ın dh versiyonu ben açılarını ve kadrosunu beğeniyorum ama dh performansını bilmiyorum

Ben SANTA CRUZ ve ORBEA derim Çok Güzel Dh leri Var Tavsiye Ederim
Santa CRUZ V10 Favorim
Başlangıç Derseniz Orbea ya Bakmanızı Öneririm
Ve Bisiklet Alıcaksanız Siparişle Değilde Uçakla Gidip Getirirseniz Karlı Olur Gümrükde Taklır :D

Selam , canyon dan kadro al sadace gerisini burda toplarsın [emoji2]

@Berke K.
O ne ya öyle dh bisiklet mi var :D

Bu konuda pek bilgim yok şu an ama ben de dh aşığıyım yaza alacam bitane kısmetse ama çift kat amortisörlü istiyorum 2 gün önce bi downhill yaptım hem de amortisörsüz 20 yıllık bianchi dağ bisikletiyle ben neye güvenerek yaptım bilmiyorum ama cidden çok güzeldi altımda iyi bisiklet olsaydı daha da iyisini yapabilirdim

Aslıdna yaptığım downhill sayılmaz yani bi başlangıç gibi en azından ama şu bisikleti alayım öğrenecem inşallah yavas yavas olur zaten böyle şeyler birden dağdan atlayamayız ya benim indiğim 100-120 metrelik bir tepeydi altı üstü ama güzeldi

Geri