Scudo Sports

Canyon bisiklet siparişi ve teslimat süreci

@clubber Konular kısmına bakmak yetiyor 30saniyelik iş. Benim 30saniyem var siz de her türlü konuya trollük yapabildiğinize göre nice 30 saniyeleriniz vardır.

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
Scudo
@OnurÖzdağ

Evet aynı soruyu kaç defa sormuşum? Madem aramak vakit almıyor onu da öğrenelim. :)

Gereksiz soru sormamak için bütün cevapları okudum, tax free ile ilgili bir sorum var. Burda Almanya ve bazı ülkeler. dışına göndertip almayı planlayan vardı. Bir kaç kişi farklı ülkelerden(Yunanistan ve Romanya) vergi iadesi almış sanırım. Şu an canyon un sitesinde FAQ kısmında

"General information: Please note that VAT can only be refunded when the above procedures are observed. For deliveries to EU countries other than Germany, Italy, Belgium, Austria, Spain or Denmark, a refund is not possible. When the above procedures have not been followed, we cannot provide reimbursement."

böyle bir açıklama var, anladığım kadarıyla almanya, italya, belçika, avusturya, ispanya ve danimarka dışında vergi iadesi mümkün değil diyor. Sitedeki bilgiyi mi doğru kabul etmek gerek yoksa tecrübeyle sabit bir durum var mı?

Onun dışında amacım cinsiyetçilik değil :D ancak bir erkek olarak wmn kadro alsam(renk seçenekleri cazip geliyor) bir sorun yaşar mıyım acaba? ölçüleri karşılaştırınca "Ultimate “S” kadrolar için; Stem Length 80-90 Handlebar width 380-400 gibi bir fark var." Ne dersiniz

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@Hasan Ersoy
İyi okumamışsın konuları, baştan bir daha oku :) Bu sorunun cevabı var :)

@Hasan Ersoy tecrübeden ziyade sitedeki bilgileri referans almak gerekir.
Only chat, facebook veya twitter üzerinden tekrar teyit alın derim. Bisikleti şu şu ülkeye kargolatacağım. Vergi iadesi alabilir miyim, vs gibi.

WMN kadroların sele, gidon ve gidon boğazı farklı olabiliyor. Stokta olmayan bisiklette gidon ve/veya gidon boğazını istediğiniz ölçü ile değiştirirler.
Stoktaki, teslime hazır, ürün için değişiklik yapmazlar.

@Adrenalin26

@NKurtuldu

@Adrenalin26 cevap için teşekkürler ancak bahsettiğiniz postlar silinmiş olabilir hepsini okuduğuma eminim :)

@NKurtuldu kesin bilgi için iletişime geçmek daha iyi olacak sanırım. "wmn" kadrolar için verdiğin bilgi işime yarayacak teşekkürler.

bi sorum olacak arkadaşlar. Türkiyeden sipariş verince dolar olarak alıyoruz ama shiping ücreti çıkıyor. Buradan alıp almanya adres gösteriyorum ama euro cinsinden çıkıyor bisiklet fiyatı. $ fiyatı 1439 euro fiyatı 1599

Adsız.png
Ben sipariş verdiğimde , 2 renkte Nisan aylarında Stoğa gireceği gözüküyordu, Bu gün baktığımda mavi olanı Stoğa girmiş, Siyahlı olan iste Mart ayına Gerilemiş. Bu beni sevindirdi, arkadaşların dediği gibi Nisan ayından önce elimde olacak sanırım. İnşallah Havalar böyle güzeliken gelirde sürme fırsatım olur.. Ayrıca Almayı düşünen arkadaşlarada duyuru olsun bu resim :)

Ben Sipariş adresimi, değiştirmek, daha doğrusu düzeltmek istiyorum.. Chat bölümünden geçen hafta, Google Trance ile yarım yamalak anlaşarak durumu anlattım, tamam dediler , 15 dakikaya mail gelicek dediler ama 1 hafta oldu Mail gelmedi.. Bu konuda bana birisi yardımcı olabilirmi? İngilizcem zayıf olduğu için pek anlaşamdım sanırım chat de.. Yada şöyle birşey sorayım, kargo Türkiyeye gelince, kargo şirketiyle telefonda bu adres işini düzeltebilirmiyim?

• Beğen
Tepkiler: ekranci
@Adrenalin26

Adres değişikliği için Canyon ile zaman kaybetmeyin. Kimlik bilgilerinizi kargo şirketine göndererek, adres değişikliği yaptırabilirsiniz. Konşimento ve sipariş bilgilerinizi, kargo firması dışında kimse ile paylaşmayınız!

@Erdal Yılmaz
Çok teşekkür ederim, bu bilgi beni gerçekten içimi ferahlattı... Kargoyu takip edip, Türkiyeye geldiği gibi iletişime geçeyim kargo şirketi ile o zaman.. Vergisini kapıda ödeme yaparım, garanti olur herhalde o zaman :)

@Adrenalin26 eğer süreç değişmediyse gümrükten malı çekmek için kargo firmasına vekalet vererek vergi miktarını verilen hesaba yatırıyorsunuz, yani önden ödüyorsunuz. sonra kargo evinize geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
@Bahadır S.
Yanlış hatırlıyorda olabilirim, birisi vergiyi eldende ödeyebildimizi yazmıştı bir konuda, o yüzden öyle düşündüm.

@Bahadır S.Ben ptt dagiticisina odedim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Motorola
Canyon sanırım UPS veya DHL ile çalışıyor, onların farklı olabilir belki ödeme şekli

• Beğen
Tepkiler: Motorola
Şu anki düşüncem endurance al disc 8.0 kırmızı almak bakalım kardeşimin vize sonucunu bekliyorum

@mertgulkokan Al da Kara ambar Canyoncular derneği Eskişehir şubesini açalım:D

@Adrenalin26Karbon almaktan vazgeçtim bu bisiklet çok uzun süreler kullanmak istiyorum bakalım nasip diyelim

Geri