Scudo Sports

Canyon bisiklet siparişi ve teslimat süreci

Benim beklediğim, Stoğa girecek, sipariş edicem 2, gün sonra paketleyecekler, türkiyeye gelicek verisini ödeyecem , eve gelicek... Bu şekilde olursa işler uzayacak anlaşılan... En sevmediğim iştir, pat diye alma imkanım varken, satıcının keyfini beklemek :( Sanırım benim için CANYON hayali bu gün biticek:D

Scudo
Kardeşimin almanyaya yerleşme durumu var sanırım 2 bisikleti satıp adam akılloı birşey alacağım hidrolik disk frenli yol bisikleti almak...
V fren rampa aşağı inişlerde tam bir eziyet

@Adrenalin26

Hatırlarsanız eğer, sevk tarihi konusunda size bir hatırlatma yapmıştım. Oradaki tarihler en fazla 1 hafta öne alınır, yani sizin o tarihleri beklemeden önce sipariş geçmeniz gerekiyor.

(link)
Gün itibari ile bu bisikleti sipariş etmiş bulunmaktayım.
İnşallah Teslim Aldığımda , teslimat sürecini ve ürünü anlatan bir konu açacağım.
Darısı diğer almak isteyenlerin başına

@ekranci

@Adrenalin26

Hayırlı olsun, yukarıda da belirtmiş olduğum gibi sipariş olursa daha erken hazırlayıp gönderebiliyorlar. Bisiklete ulaşmanızın bahara kalacağını zannetmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
@ekranci
İnşallah... gerçi erken gelsede pek kullanma şansım olmayacaktır...
Acaba tam olarak ne kadar vergi ödeyeceğiz, nasıl hesaplanıyordu o?

@Adrenalin26

Kargo hariç bedelin %18'ini ödeyeceksiniz. Bisiklet 1360$ sanırım, 244$ yani yaklaşık 918 TL vergisi var.

@Adrenalin26
Sizin işiniz de zor. Ben 2 gün kargo bekleyemiyorum. Böyle bir durum yaşasam imkanı yok beklemem.

• Beğen
@Adrenalin26Hayirli olsun. Allah kavustursun :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
@Erdal Yılmaz
Ben Suluk,kafesi ve kadro kulağıda aldım,sanırım maximum 1200-1300 tutar.

@Adrenalin26

Son 10 sayfadır sürekli aynı soruları soruyorsun.

@clubber
Ragatsızmı oldun, ?

iyi akşamlar.Canyon bisikletlerinin kadrosu biraz büyük mü bana mı öyle geliyor? Örneğin S kadrosu Giant ın M kadrosu gibi ???

• Beğen
@iconic
Evet diğer markalara göre farklı, çoğu markada bana M beden olurken ,Canyonda S .

Sipariş sürecinde bence çok önemli.Canyon markasından hep bu kadro korkusundan uzak durdum.Çevremde deneyebileceğim görebileceğim bir Canyon da olmadığı için uzak durmak zorunda kaldım.Bugün canyon cf slx in fiyatı 4500$ dan fazla bir de yanlış sipariş :D

@iconic
Sadece kadro boyundan dolayı ,uzak durduysan boşuna durmuşsun.Sitesindeki Kadro boyu hesaplaması doğru sonuçlar veriyor,tabiydi değerleri doğru ölçersen.2 beden arasında kararsız kaldığında chat den, yardım istediğinde yardımcı oluyorlar.

Vallahi Giant'a geçtim ve çok memnunum.Daha önce yurt içinde veya yanı başımda yol gösteren biri olsaydı canyon tercih ederdim.Gerçi formda genelde 1500 euro ya kadar olan bisikletler için yol gösterilmiş fakat benim tercihim ve bence orada asıl almaya değer olan Cf slx ya da cf sl olan bisikletler ki onlarında ne kadar vergi çıkartacağı belli değil....

Canyon manyon, cannondale manondale uygun kadro boyu, gidon uzunluğu, gidon boynu olmadıkça hikaye...Artık bunu biliyorum.Kullanan biri olarak bunu yaşadım.Ama N.Ş.A

N.Ş.A.da Canyon tercih ederdim.Ya da İstanbul da yaşayıp görme şansım olsaydı

• Beğen
Tepkiler: rodya
@Adrenalin26

satıcının keyfini beklemek istemiyorsan biraz daha fazla verip başka yerlerden hemen
@Adrenalin26

Evet. Forumlar sürekli aynı soru sorulmasın diye var. Geriye doğru sayfalara göz gezdirdiğinde sorularının çoğu cevabını bulursun.

@OnurÖzdağ

2012 yılında yazılmış. Baya arayıp vakit kaybetmişsiniz. Bravo işiniz gücünüz yok anlaşılan. :) Başka neler sormuşum? Bir tane örnek mi vereceksiniz? O soruyu kaç defa sormuşum? Arayın bakalım başladığınız işi yarım bırakmayın.

Yazılanı iyi anlamak lazım. Soru sorma demedim, aynı soruyu sürekli sorma dedim.

Geri