@Adrenalin26
Canyon 6 yıl garanti veriyor. Kadro veya maşa kullanıcı hatası dışında sorun çıkartırsa, Canyon ücretsiz olarak yenisi ile değişim yapıyor. Üstelik tüm kargo ve vergiyi kendisi ödüyor. Kullanıcı hatasında ise, aşağıdaki seçenekleri sunmakta.
(link)
Yukarıda saydıklarıma örnek olarak, benim çatlattığım karbon gidonu ücretsiz değiştiler (forumda konusu mevcut), forumdan daha önce bir arkadaşımızın hasar gören kadrosu aynı şekilde değişti, yakın zamanda yine forumdan Numan arkadaşımızın kadrosunda oluşan ufacık bir deformasyon nedeniyle, 1 yılını yeni doldurmuş Ultimate Cf Slx kadroyu ücretsiz yenisi ile değiştiler.
Türkiye'de bu denli destek veren, uygun fiyatlara bisiklet satan, hep söylüyorum ama yine yazayım, (Kadrosuna tonlarca para saydığınız bisikleti, R501 veya RS10 jant ile satmayan) firmalar varsa, Canyon'a hiç bulaşmayın.
edit: Bütçenizi yeni gördüm. Böyle bir bütçe ile neden 1500$ bandında ki Canyon bisikletlere baktığınızı açıkçası anlamadım.
Dilerseniz forumdan Marten arkadaşımız size çok iyi bir modeli alıp getirebilir. Kendisine ulaşmak isterseniz eğer,
@mgz999
@mühendis
Tavsiyenize saygı duymakla beraber belirtmek istedim. Scott adına bu fiyatı görünce şahsen utandım. 12 bin tl ödeyip 105 5800 grupset ve yurt dışında 140 euro'ya satılan 2052 gram yani 2 kilo ağırlığa sahip bir jant seti almak! Böyle bir bisikleti alsam cidden kazıklandığımı iliklerime kadar hissederdim.