Scudo Sports

Canyon bisiklet siparişi ve teslimat süreci

@erdalyilmaz_ @JusTiMe belge işi olarak sadece gümrük işlemleri için kargo firmasına vekalet verilecek, devamında da ödenen verginin dekontu mail ile iletilecek.
Uzun uzun anlattım ama internetten siparişin özünde çok fazla belge işi yok. Yeter ki 1500 euro sınırını gözetin.

Scudo
@erdalyilmaz_ @Bahadır S. Zahmetli ya ptt ile böyle dertlerim olmazdı Almanya'dan sürekli alışveriş yapardım dhl ile gelirdi Türkiye'ye girişte ptt'ye verilirdi. Ptt'den geldiğinde kargo ücreti olarak görevliye öderdim. Ardından ürünün tadını çıkartırdım :)

@JusTiMe Yüzünüze söylemek istiyorum. Bir önceki açmış olduğunuz hangi bisikleti alsam başlığı gibi burada da Trol olarak tabir edilen bir duruşunuz var. Son atmış olduğunuz mesajda PTT örneğini vererek, yardım eden insanlara biraz ayıp ettiğinizi düşünüyorum. Canyon almayı göze alırsanız zaten bazı şeyler size zor değil sürecin bir parçası olarak gözükecektir. Yüzlerce insan Canyon aldı, siz de alabilirsiniz.

Canyon'a mail atayımda, Türkiye'ye kargo ile bisiklet göndermesinler. Canyon almak isteyen, Koblenz'e gidip alsın. :)

@Kerem Groims Fikir veren olmadı bende aradım taradım azcık uğraşla canyon bisikleti buldum beni durduracak hiç 1 şey yok zaten %100 alacağımdan emin olabilirsiniz. O mesajda dert yakınıyordum sadece pekte önem arz etmiyor. Bu arada beni vazgeçirmeniz mümkün nasıl derseniz; 27.5" jantlı 52-54 bunlar arasında siyah renkli (yeşil hariç) 3'ü 1arada bisiklet bulunursa onu alarak bu bisikletten vazgeçerim :D Aksi takdirde asla vazgeçmem :)

:acpsnr::hihi:

Koblenz'den yorum geldi.

DPX5a3.jpg

• Beğen
Tepkiler: Groims
Yalnız canyonlar çabuk kırılıyor diye biliyorum, yolda neyse de dağda bayırda çok riskli mtb modelleri...

• Beğen
Tepkiler: Groims
@JusTiMeBu mesaji tam anlayamadim, yani almanyadan DHL üzeri gelen paketin kargo parasini alici ödemeli gibi kapidami ödedin?

@Kerem Groims
Kerem bosuna ceneni yorma, Justtime alacagim diyorsa kesin alir. Simdiye kadar hayali olarak neler aldi neler.:koptum::koptum::koptum:

@JusTiMe
Kesinlikle katiliyorm, sen diyorsan yaparsin. Aynen bu yolundan sasma ve devam et.:koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:

@alpyese

Bilseyim almazdım Alper'cim. Önüne gelen, "ben dahil" Canyon alıyor yeuvv.

@Murat Cömez Abimsin :D ilk alıntındaki soruna yanıtım kesinlikle aynen öyle :) %100 dediğin gibi sanki İstanbul'dan ürün almış gibi aras kargoyla geldi mi Trabzon'a al parayı ver zurnayı haydi halaya :D bak aldığım şeyleri söyleyeyim.
1-gainward gtx 770 2gb ekran kartı almıştım. Almanya'dan dhl ekspres ile geldi türkiye'ye girişinde ptt'ye devredildi kargo sorumluluğu ardından Trabzon'a geldiğinde 120tl gibi 1şey ödemiştim adam yoluna ben yoluma gittim :)
2- Aynı siteden be quiet dark rock pro 3 diye işlemci soğutucusu aldım yine aynı şekilde verdim parayı aldım kargomu ptt ile tmm yurtdışı alışverişimi böylelikle kapatmış oldum:)

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
Canyon alma sürecimiz
1. Canyon Ultimate CF SL 9.0 Modelini beğendik
2. 2200 euro olan bisiklet, eğer lisansımız olduğunu kanıtlar isek 200 euro indirimde oluyor idi. uci lisansımıza çevirttik ve fotoğrafını çekip canyon a email attık ve 200 euro indirim oldu
3. Edirne'de yaşadığımız için, yakınımızdaki orestiada(20 km uzaklıkta) şehrindeki yunan arkadaşımızın adresini verdik. 1 haftasonra orestiadaya gelince bisiklet aldık oradan, keramistis bike shop'a gittik(burası 20.000 nüfuslu bir şehirde dura-ace janta kadar bulabileceğiniz, istanbul da yapılan bike-fitting e sahip bi mekan) orada kurdurup bike fitting yaptırdık(bunun için 1.5 saat fitting için uğraşıldı 2 kişi tarafından)(20 euro)
4.Kastanies gümrüğünde yunan gümrüğündeki arkadaşa durumu anlatıp, eu sınırlarını terk ettiğimiz için vat ı almamız için bunu onaylamamız gerektiğini bisikletin burda olduğunu söyledik(Bu kısım çok iyi ingilizce konuşması olması gerekiyor yoksa alamazsınız)
5. Pazarkule'de bisiklet kullanılmış olduğu için sorun edilmedi ve geldik.

bu süreç içinde erdal yılmaz a teşekkür ederim
Umarım faydalı olmuştur.

- Ayrıca full carbon mavic cosmic li arkadaşımın bisikletinin göbekleri bakımı yapıldı, yağlandı, profil jantı akort edildi,vites sistemi teflonlu teller ile değiştirildi. yarışta yamulan kadro kulakçığı tamir edildi,campagnolo vites ayarları yapıldı tam 3 saat uğraşıldı bütün vidalar dijital tork anahtarı ile çevrildi ve sadece 25 euro tuttu. bunu bizim bisikletçilere selam ederim. Arkadaşına sıkma diyede fiş kesti kanıt olsun diye.

@Wasabie bike fit 20eu hımmm iyimiş, burada da öyle olsa keşke 100 kişiye yapacakları bike fiti 1000kişiye çıkarırlar... :) hayırlı olsun bisiklet :harika:

Canyon aldık catur cutur kırılıyor aga ne educuk bilemeduk :)

Merhaba. Canyon vergi iadesi sürecinde paranın yatması için euro hesabı mı veriyoruz kendilerine. Yani iade euro üzerinden mi oluyor yoksa dolar mı? Geçen sene gps cihazı almıştım sitesinden ve vergi iadesi için evrakları onaylatıp yolladım. İade, yaklaşık 20 gün sonra euro hesap bilgilerimi vermeme rağmen dolar hesabıma yapıldı.
Bisiklet için demi aynı durum olur sizce, yoksa çalıştığım banka ile ilgili bir sorun mu?
Teşekkürler.

upload_2017-3-21_11-45-7.png

Sezon öncesi indirim!!!! Bindirmeden hemde D:

• Beğen
Tepkiler: cihan cambaz
@Kerem Groims

İndirim yaklaşık geçen hafta başından beri var. Yalnız az tercih edilen modellere, özellikle de wmn ve disc modellerinde indirim yapmışlar. Ultimate modellerinde indirim yok. Endurace tarafında ki 130$'lık indirim yeterli değil ve dikkat çekmiyor. Şu durumda bu indirim, amatörü eğlendirir ve cazip değil! :)

@Wasabie bahsettiğin mağaza orestiadaki bisikletçimi pazar günü gittiğimde kapalıydı çorluda ikamet ediyorum bende vizem devam ediyor gidip bi bıke fit yaptırmak gerek 20 Euro'ya burada 350 tl isterler bide bakım patlattık mı iyi olur yaz gelmeden

• Beğen
Tepkiler: Erol Uslu
@Erdal Yılmaz Endurace CF 7.0 SL alma aşamasındayken bunu yazman biraz duraklattı beni. Gün geçtikçe kur artarken bu 130$ lık indirim baya cazip gelmişti aslında bana. İlerleyen aylarda daha da indirim olma ihtimali var mıdır?

@turin

Genelde Temmuz-Ağustos arası veya Eylül civarı büyük indirimler oluyor. Hatta daha önce, ciddi bir indirim ile Temmuz ayında bisiklet aldığım için böyle yazdım. Size cazip geldiyse, hiç kaçırmayın alın derim.

Geri