Scudo Sports

Canyon bisiklet siparişi ve teslimat süreci

Scudo
@dramorey endurace daha sportive yani daha konforlu uzun yolculuklarda daha rahat hız için değil rahatlık ve konfor için tasarlanmış bir yol bisikleti doğru mudur? Birde fiyatlarına baktığımda arasında çok fazla fark yok ama birinde ultegra set var birinde 105 set var bu 200 dolar gibi bir fark oluşturmuş. Kadronun içeriğine baktığımda endurace carbon yazmıyor, ama ultimate te yazıyor bunu anlamadım

@legolas99353 Haklısınız. Endurance konfor odaklı oluyor. Ben de Endurance tercih ettim. Iki hafta sonra bisikletime kavuşuyorum.

Endurance CF 7.0 SL modelini internet üzerinden aldım. Almanya'da bir adrese kargolattim. Haftaya gidip alacağım.

• Beğen
Tepkiler: Groims
@dramorey hayirli olsun darisi basimiza. @legolas99353 legolas, endurancelar daha dik oturma demek. Ultimateler daha one dogru egilip yaris moduna girmek demek.

CF: Carbon Fram (Karbon Kadro)

• Beğen
Tepkiler: dramorey
@Groims çok teşekkürler sonunda tam olarak bilgilendim o zaman kesinlikle endurance 7 sl modelini alırım galiba bana en uygunu ve gücümün yettiği fiyata maximum içerik veren bu model. İyiki bu forumu görmüşüm iyiki sizinle konuşma fırsatı bulmuşum yoksa gidip lapierre alacaktım. Bu fiyata düşük segmentte bir bisikletim olacaktı

• Beğen
@legolas99353 Nedemek. Bu forumun özelliği herkes bisiklet sevdalısı. Birbiri ile bilgi paylaşmaktan, turlara çıkmaktan zevk alan insanların olduğu bir yer. Hepimiz bir yerden başlıyoruz.

Şimdiden hayırlı olsun. Gelince buraya yazar Canyoncular arasındaki yerini alırsın :)

@Groims inşAllah sahip olurum bende şuan şehir dışındayım gittiğimde hemen dönüp siparişi vermek istiyorum. Bu aralar herkese çok soru sorduğumun farkındayım fakat aklımdakilere cevap bulamadan da edemicem bisiklet seçimi tamam fakat hangi kadro hala tam bilemedim. Boyum normalde 1.84 ama normal metre ile ölçünce 180 cm çıktı aynı metre ile iç bacak boyum 82 cm m kadro mu L kadromu anlayamadım bu yüzden.

Bir de Almanyada oturan bir türk vatandaşı bu bisikleti alsa ya da ben alıp onun evine kargolatsam hangisinden vergi iadesini alırım ?

Kusura bakmayın tekrardan

@legolas99353 Kadro boyuna (link) buradan bakabilirsin. Bugün Giant Showroom'una da uğradım, dijital ölçümlerim alındı, ölçülerim doğru çıktı. Güvenebilirsin.

Fatura senin adına olmalı ve onu AB'den çıkmadan Tax-Free diye beyan edip onay alman gerek diye ifade ettiler bir önceki sayfalarda deneyimli kişiler. Kargo adresi AB içinde olabilir.

Carbon almış arkadaşlar gelen paketi ebatları hatırladığınız kadarıyla ne kadardı? Arabaya sığar mı acaba

2008 Seat Toledo nun arka koltuklarını yatırınca sığmıştı Stuttgart'ta.

• Beğen
Tepkiler: legolas99353
Yaz aylarında(ağustos,eylül) gitmeyi düşünen var mı? İlk düşüncelerimde ultimate cf sl 9.0 movistar team vardı. Fiyatta üstünde ki setler için neredeyse bedavaydı.. Ama madem gidicem, gitmişken ultimate cf slx 9.0 sl canyon grisi alayım diye düşünmeye başladım. Tabi herşey dolara bağlı.. :)

• Beğen
27 haziran - 1 temmuz olarak gözüküyordu temin tarihi, az önce mail geldi kargoya verildiğine dair. 20-25 gün erken oldu, çok da güzel oldu. :)
umarım pazartesiye kalmaz iş, ama zor. beklemesi bile güzel. :) yardımcı olan herkese teşekkürler.

(link) bu sitede okuduklarimdan sonra kafami kurcalayan bir soru oluştu. 1500€ nun ustunde bir bisikleti gidip canyondan satin aldigimizda , normalde oldugu gibi vergi iadesinide alarak memlekete sokabiliyor muyuz ? Gidip alma durumunda alisveris icin bir ust limit var mı ?

@furkan.zaman

Gidip alma durumunda maddi açıdan bir sınır bulunmuyor. Posta yolu ile gelirse, o zaman sınır söz konusu. İmkanınız varsa, Aeroad cf slx 9.0 ltd bile getirebilirsiniz.

Canyon alacak arkadaşlara nacizane önerim sipariş esnasında mutlaka 1-2 kadro kulakçığınıda kargoya ilave etmeleridir...Olası bir sıkıntı durumunda birdaha boşyere kargo ücreti ile ugraşmazsınız...Yaptığım kaza sonrası kadro kulakçığımda ufak bir hasar oluşmuştu sağolsun @skywagon (Cem hocam) bana yardımcı olmuştu, tekrardan kendisine buradan teşekkür ederim...Herkese iyi pedallar :):):)

Geri